Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
⚡У Украјини предлажу да се дозволи хипноза, сугестија и друге методе психолошког утицаја без икаквих ограничења на свим местима, - позивајући се на предлог закона, народни посланик Бужански
Значи треба их додатно хипнотисати поред масовне хипнозе коју сад имају? :D :eek: z:dm5:

Куракхово (ДНР) званично ослободиле руске оружане снаге

Ово је саопштило Министарству одбране.

Ово је највеће насеље у југозападном делу Донбаса и најважније логистичко чвориште у јужнодоњецком правцу.

Vi ne znate ni sta je MMF.

Ne znate ni sta on radi, ni zasto je dobar, ni zasto je los.
Ti si taj koji nema pojma. A nema sanse da ti objasnim
Drustvena i drzavna svojina nije moja i tvoja. Objasnjavati zato je odlicno privatizovati je jos teze nego objasniti vam sta je IMF, ako vec ne znate nista o tim ekonomskim stvarima.
Tek kad je neka zajednica koja sebe zove drzavom/vladom otkupi od mene i tebe zajednicku imovinu onda ona pripada njima. Vlast je uzurpirala i drustvenu i drzavnu imovinu. Svaka je prodaja u postsocijalistickim zemljama bila kao da sam ja prodavao tvoj stan.

Poslednja izmena:
Ti si taj koji nema pojma. A nema sanse da ti objasnim

Tek kad je neka zajednica koja sebe zove drzavom/vladom otkupi od mene i tebe zajednicku imovinu onda ona pripada njima. Vlast je uzurpirala i drustvenu i drzavnu imovinu. Svaka je prodaja u postsocijalistickim zemljama bila kao da sam ja prodavao tvoj stan.
Spojio si 2 najgore ideje u modernoj istoriji ideja. Nacionalizam i komunizam. To je duplo golo.

Руска авијација задала је снажан удар привременој бази Оружаних снага Украјине у Суџи у Курској области.

🇷🇺🇺🇦 Снажан удар руске војске на Курском фронту: Леонидово је ослобођено, Александрија и Махновка су скоро заузете

▪ Истовремено са офанзивом Оружаних снага Украјине на Бердин, Бољшесолдатски рејон, руски падобранци и маринци наставили су офанзивне операције на суседним деловима Курског фронта.
▪ Током низа јуришних операција, Кримски десант је избацио непријатеља из Леонидова и напао суседну Александрију, заузевши већи део села.
▪ Истовремено, маринци напредују у области Малаја Локња - Николско, чистећи бројна упоришта.
▪ Током напада, наша војска је заузела већи део Махновке.

GgmuXbcWQAADt_X

https://x.com/Perimetr123/status/1876222444094296547

Руска авијација задала је снажан удар привременој бази Оружаних снага Украјине у Суџи у Курској области.

🇷🇺🇺🇦 Снажан удар руске војске на Курском фронту: Леонидово је ослобођено, Александрија и Махновка су скоро заузете

▪ Истовремено са офанзивом Оружаних снага Украјине на Бердин, Бољшесолдатски рејон, руски падобранци и маринци наставили су офанзивне операције на суседним деловима Курског фронта.
▪ Током низа јуришних операција, Кримски десант је избацио непријатеља из Леонидова и напао суседну Александрију, заузевши већи део села.
▪ Истовремено, маринци напредују у области Малаја Локња - Николско, чистећи бројна упоришта.
▪ Током напада, наша војска је заузела већи део Махновке.

GgmuXbcWQAADt_X

https://x.com/Perimetr123/status/1876222444094296547
Kao što sam predvideo. Odsecaju ih na jugu dok budale pokušavaju nešto severoistočno.

Убрзано наоружавање Украјине током цијеле 2021. године није имало никакве везе са тијем?
Да ли је и то била лаж?
Да ли је лаж била да није било ниједног покушаја деескалације?
Šta su to slagali Ukrajinci, za razliku od Putina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back