Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti nisi obavesten, Putin je vec osvojio Kijev pre 3 godine.

Sve FSB Telegram grupe su nas obavestavale da ce se to desiti vec u martu 2022-e, i da se plasimo i shvatimo ozbiljno to cinjenicno stanje.

Sad, neki su govorili da ce do 2024-e uci i u Varsavu, ali hajde to cemo uzeti kao preterivanja.
Putin je umro pre 3 godine, kao i nekoliko njegovih dvojnika.

Ja nisam nigde to pricao. To ste vi pricali o 3 dana. I ostalo. Ja sam od pocetka i sada i dalje tvrdim, sto duze da traje to bolje. Da si oratio, a jesi dao sam i argumente koji su to opravdali.

Rusija vise nego ikada profitira od svega ovoga. Price o raspadu ekonomije su gubljenje vremena. Batalite te budalastine. Ako niste sposobni da vodite normalnu diskusiju baziranu na cinjenicama , nemojte ulaziti onda u teme koju van vaseg nivoa.
Cinjenice su sledece:

Rusija je ekonomska bruka i sramota za ekonomiju takve velicine i potencijala, sa budzetom koji im i dalje zavisi od cene nafte.

Sramota je sto FSB i posle 25 godina nije uspeo da od Rusije napravi modernu ekonomiju velike i jake drzave sa tolikim potencijalom.

Sa najnovijim eliminisanjem zapada, sledi im potpuni raspad.

Spremite se vi u FSB-u za to.

Teritorije koje cete okupirati vam nista tu nece znaciti, kao i kopacki resursi.

Jer, ekonomija i zivot nije to sto vi FSB-ovci mislite da jeste.

Putin je umro pre 3 godine, kao i nekoliko njegovih dvojnika.

Ja nisam nigde to pricao. To ste vi pricali o 3 dana. I ostalo. Ja sam od pocetka i sada i dalje tvrdim, sto duze da traje to bolje. Da si oratio, a jesi dao sam i argumente koji su to opravdali.
Tacno je da duzi rat koji sto duze traje odgovara ovakvom drustvu i ekonomiji kakvu FSB vodi.

To je jedino tacno.

Ali naravno, to ne vazi vecito do kraja vremena, kao i za sve u zivotu.

MMF i svetska Banka tvrde drugacije od tebe
Они тврде много тога, и питање је кад им је за веровати.

Руси су су унели у рат, али заузврат ће сви социјални програми бити десетковани. Ти можеш да пумпаш рат до одређене мере, али кад народу допизди, кад све поскупи, обиће се и главу.

Они то економски не могу да издрже. Цео буџет да оде на рат?
Једини разлог што имају толико војника тренутно јер плаћају војнике више него што би зарадили у цивилном животу.
Русија може још неко време да одоли инфлацији и рецесији, али не може довека.
A kojoj recesiji kad je nema ?

Cinjenice su sledece:

Rusija je ekonomska bruka i sramota za ekonomiju takve velicine i potencijala, sa budzetom koji im i dalje zavisi od cene nafte.

Sramota je sto FSB i posle 25 godina nije uspeo da od Rusije napravi modernu ekonomiju velike i jake drzave sa tolikim potencijalom.

Sa najnovijim eliminisanjem zapada, sledi im potpuni raspad.

Spremite se vi u FSB-u za to.

Teritorije koje cete okupirati vam nista tu nece znaciti, kao i kopacki resursi.

Jer, ekonomija i zivot nije to sto vi FSB-ovci mislite da jeste.
Drzi se ri svoje prive i ubedjenja i onda nemas cega da se bojis. Damo gubis vreme ovde pricajuci i cimajuci se kada verujes da si u pravu.
Udri ti brigu na veselje i bavi onda svojim zivotom, kao sto sam tvrdis sve ce biti u redu, Rusija se raspada , i ti nemas apsolutno nikakav interes da se ovde raspravljas niti da upadas u razgovor 2 forumasa kao sada sto si uradio.

Они тврде много тога, и питање је кад им је за веровати.

Руси су су унели у рат, али заузврат ће сви социјални програми бити десетковани. Ти можеш да пумпаш рат до одређене мере, али кад народу допизди, кад све поскупи, обиће се и главу.
Pa to su americke prcije. Amerikanci nikada ne lazu

Drzi se ri svoje prive i ubedjenja i onda nemas cega da se bojis. Damo gubis vreme ovde pricajuci i cimajuci se kada verujes da si u pravu.
Udri ti brigu na veselje i bavi onda svojim zivotom, kao sto sam tvrdis sve ce biti u redu, Rusija se raspada , i ti nemas apsolutno nikakav interes da se ovde raspravljas niti da upadas u razgovor 2 forumasa kao sada sto si uradio.

Ti si prvi mene citirao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back