Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako pravimo takvu paralelu onda nema razlike između djelovanja protiv Janukoviča i Zelenskog.

Strani agenti i zdravo.
Sustina nije u stranim ili domacim agentima, vec u potpunoj kontroli kapitala i zivota ljudi.

To je neustavno.

Ne postoje izbori u demokratskoj drzavi, gde je ustavno dobiti tu vlast.

Kada neko ima takvu vlast u Drzavi, on krsi ustav, pa makar na izborima dobio 105,6% glasova.

Objasnjeno ti je sve.

Zao mi je sto imas jeftinije ulaznice Koste Cavoskog, i ne razumes sustinu demokratije i demokratskog ustavnog poretka, vec lupas o nekim formalnim glupostima.
Kojim formalnim? Znači, po tebi je demokratija vladavina jednog čovjeka nad nekom državom u kojoj on kao stranac donosi i mjenja zakone, što nije zabilježeno nigdje u svijetu a nedemokratija je kada narod izabere Janukoviča na izborima jer je on "ruski špijun"?

Bjaaaavoooooo. Čokoladica za tebe.

tu i tamo naletim na neke zapanjujuće podatke o stotinama hiljada žrtava na obe strane što je verovatno tako na terenu je stanje više nego užasno po obe strane i sad svi kao gledaju u tog deda mraza Trampa koji treba to neko ludilo da zaustavi nekako
Pa jeste, znači Rusija piši 230k mrtvih, Ukrajina manje ali samo upola.

Tramp je već rekao "Ipak je teže naći mir nego što sam mislio," tako da kad već odustaje pre inauguracije, to je znak da sledi još 12 godina bola za rusku književnost

Moje očekivanje je bilo da će Rusija odmah da okupira celu Ukrajinu 2022, ali da će posle patiti od sankcija i gerilskih ustanaka.

Ne znam odakle mi takvo Precenjivanje crvene armije, trebalo je da znam da će stati na grabulje
Koga zabole šta si ti očekivala?

Rusija ide na trajno rešavanje ovog problema, ovako je najbolje. Brzi dogovor na početku ne bi ništa rešio, samo bi odložio konflikt.

Sreća pa je kolektivni zapad bio previše glup i odbio je dogovor. Potpisali su sebi presudu.

Koga zabole šta si ti očekivala?

Rusija ide na trajno rešavanje ovog problema, ovako je najbolje. Brzi dogovor na početku ne bi ništa rešio, samo bi odložio konflikt.

Sreća pa je kolektivni zapad bio previše glup i odbio je dogovor. Potpisali su sebi presudu.
"Dogovor" da se predaju bez bitke.

Znaš li šta bi to značilo, odmah sledeća "biolaboratorija" u Rumuniji

❗🇺🇦🏴 У граду Черновци на западу Украјине догодио се нови случај смрти особе током мобилизације у Оружаним снагама Украјине, јавио је у свом Telegram-у посланик Врховне раде Дмитрук.

Власти и службеници за спровођење закона блокирају сваки покушај ширења ових информација у локалним медијима и друштвеним мрежама.

🇺🇦🏴 Нови тренд у Украјини, видео сам људолова или гестапо - трчи, што брже то боље.

Kaže ukrajinski predsjednik Petro Porošenko.

A kaže i ukrajinski ustav koji propisuje procesuru impičmenta kao način smjene predsjednika jer je u Ukrajini na snazi mješoviti državni sistem upravljanja tzv. polupredsjednički.

Imaš li još pitanja?
Kakav impicment kada je brisnuo brzinom svetlosti jer je bio svestan da je svojim cinjenjem izgubio poverenje Ukrajinaca i da mu spasa nema.

BiH je 5 puta demokratskija drzava od Srbije i Rusije.

U BiH postoje nekoliko centara koji vladaju kapitalom tamo.

U Srbiji i Rusiji postoji jedan centar koji je apsolutno vecinski vlasnik domaceg kapitala, sto je osnova autokratije i diktature. I naravno, potpuno u suprotnosti sa demokratskim Ustavima Drzava.

Znaci, vlasti u Srbiji i Rusiji su antiustavne.

Za sve sledece lekcije iz Ustavnog Prava javi se posle 3 ujutru neradnim danima.
Lepo ti čovek kaže da je Janukovič došao na vlast izborima i postavlja ti pitanje ko je glasao za Turčinova a ti ponovo upadaš u paranoidnu epizodu . Ilija Čvorović na kub.

Kakav impicment kada je brisnuo brzinom svetlosti jer je bio svestan da je svojim cinjenjem izgubio poverenje Ukrajinaca i da mu spasa nema.
Izgubio poverenje Ukrajinaca koji su godinu ipo dana ranije glasali za njegovu partiju koja je ubedljivo pobedila a koju su pučisti odmah zabranili. S druge strane Turčinov i Janecjik su dobili poverenje na osnovu čega, kada i na kojim izborima su oni dobili poverenje gradjana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back