Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, vlast se dobija na izborima u KGB okupaciji, u pravu si, svi oni su imali vecu vlast u Ukrajini od KGB-a, da.
Dosadan si više sa tom paranojom ustavni sud je presudio u korist Juščenka, da je kojim slučajem tačno to što pišeš ttaj sud bi bio pod kontrolom ruske služb i Juščenko nikada ne bi dobio spor Umesto argumentima barataš jednom izandjalom paranoidnom mantrom.

Dosadan si više sa tom paranojom ustavni sud je presudio u korist Juščenka, da je kojim slučajem tačno to što pišeš ttaj sud bi bio pod kontrolom ruske službe.Umesto argumentima barataš jednom izndjalom paranoidni mantrom.
Tuzni su vasi FSB argumenti.

Ukrajina je decenijama bila okupirana od KGB bande, i ti se sada foliras i pricas kako se neka vlast u Ukrajini mogla dobiti na izborima.

Ti ljudi su se decenijama borili protiv najvecih sljamova i bandita u Evropi, da imaju mogucnost da odlucuju i nekih 30% u svom sopstvenom drustvu.

Pitaj tvog Putina kako je dobio vlast u Rusiji.

Hint: Nije na izborima, iako formalno jesu bili neki izbori, zamisli!

Moje očekivanje je bilo da će Rusija odmah da okupira celu Ukrajinu 2022, ali da će posle patiti od sankcija i gerilskih ustanaka.

Ne znam odakle mi takvo Precenjivanje crvene armije, trebalo je da znam da će stati na grabulje
Немају они капацитет за то. Скоро 3 године рата нису ни до Дњепра стигли, камоли нешто озбиљније.

Ništa ne daje pravo vama Rusima da nasrnete preko granice 2014.

A inače Zelenski je 1000 puta demokratskiji lider od Janukoviča
Zapravo, daje. Rusi su zadrzali pravo da intervenisu bilo gde u svetu po povelji UN. Dovoljno je bilo da samo nekoliko udje u parlament i preuzme kljucne funkcije i to je dalo pun legitimitet Ruskoj intervenciji. Rusija ce sigurno nastaviti da po svojoj volji koju joj omogucava povelja UN , intervenisati svaki put protiv bilo koga kada za to smatraju potrebnim. Iskreno mislim da je to najveci problem zapada, ali zapad je sam posle 1945 kada su osnovane UN glasale za to i dale to pravo Rusiji koja je zakonska naslednica SSSR.... ne postoji nikedan razlog da se bilo ko buni sada kada je Ruska intervencija u skladu sa zakonom i medjunarodnim pravom. Pre svega deo te povelje koja je najvisa pravna norma joj daje to pravo i ona je i postavljena da bude iznad svih drugih rezolucija i delova povelje koja je trenutno na snazi. Kome nije jasno , moze ponovo da procita povelju UN, celu i znace o cemu se radi.
Drugo, zapad je zapoceo ovo , i nema potrebe da se zaustavlja dok se ne sprovede do kraja, jer ako se SVO u potpunosti ispuni sa sadasnjim izmenjenim ciljevima, to ce u buducnosti spasiti ne milione, vec milijarde zivota.

tu i tamo naletim na neke zapanjujuće podatke o stotinama hiljada žrtava na obe strane što je verovatno tako na terenu je stanje više nego užasno po obe strane i sad svi kao gledaju u tog deda mraza Trampa koji treba to neko ludilo da zaustavi nekako
Tramp nece nista. Amerika nema vise ni snagu ni autoritet ni kredibilitet da bilo sta zaustavlja.

Ukrajina je decenijama bila okupirana od KGB bande, i ti se sada foliras i pricas kako se neka vlast u Ukrajini mogla dobiti na izborima.

Ti ljudi su se decenijama borili protiv najvecih sljamova i bandita u Evropi, da imaju mogucnost da odlucuju i nekih 30% u svom sopstvenom drustvu.

Treba da poverujemo kako je odluka suda bila farsa kako je Juščenko bio farsa kako je sukob sa Timošenko bila farsa da bi se sve uklopilo u paranoidnu realnost jednog forumaša koji otkriva istine celom svetu z:D

Немају они капацитет за то. Скоро 3 године рата нису ни до Дњепра стигли, камоли нешто озбиљније.
SVO mora da traje sto je duze moguce. Rusija ne sme brzo da napreduje. Njen opstanak zavisi od toga.
Kada bude dosao trenutak, Preci ce se i Djepar i u potpunosti osloboditi Ukrajina i vratiti u maticu

SVO mora da traje sto je duze moguce. Rusija ne sme brzo da napreduje. Njen opstanak zavisi od toga.
Kada bude dosao trenutak, Preci ce se i Djepar i u potpunosti osloboditi Ukrajina i vratiti u maticu
Они то економски не могу да издрже. Цео буџет да оде на рат?
Једини разлог што имају толико војника тренутно јер плаћају војнике више него што би зарадили у цивилном животу.
Русија може још неко време да одоли инфлацији и рецесији, али не може довека.

Ukrajina je geografska regija, ne drzava . Ukrajinci su izmisljena nacija. To je kao kada su se oni u Bosni izjasnjavali prvo kao Muslimani( boze me sacuvaj, to je veroispovest, a ne nacionalna grupa, pa kao Bosanci, pa sada kao Bosnjaci. ) ti ljudi ne znaju ko su i sta su. Kao oni dzender zaljudjenici, koji ne znaju ni kako se zovu ni gde su krenuli ni sta hoce. Ja recimo kada me pitaju odakle sam , kazu mi "aaaaa ti si Beogradjanin! " ... ne,ne i ne decko. Ja sam Srbin! Nisam ni srbijanac, ni beogradjanin, ni macvanin , ni sumadinac , ni vojvodjanin , a nisam ni nislija. Ja druze Srbin. Imam poreklo , istoriju , porodicu. Znam ko sam i sta sam. Samnom znas sa cime imas posla. U koji god deo Srbije ili sveta odem, ja sam i dalje Srbin. Tu je kraj price.
Ove nove regionalne izmisljene nacije zaboravite. To ce biti reseno sprovodjenjem SVO. Celokupno stanovnistvo u ukrajinskom regionu ce se izjasnjavati kao i do sada, Rusi.

E, to jeste donekle tacno.

Naime, Putinova raspad stampacka ekonomija se moze jedino odrzati u specificnim uslovima, a ti uslovi su veciti rat koji sto duze traje.

Naravno, to ne moze da traje zauvek, ali na srednje staze im je potrebno da ratna masinerija radi stalno, jer ce ih u suprotnom progutati mracna tama inflacije i potpunog rapada patoloskog ruskog diktatorskog drustva.

Једини разлог што имају толико војника тренутно јер плаћају војнике више него што би зарадили у цивилном животу.
Baš zato treba održati pritisak

Još 3 godine, pa da pitamo Volođu je li sve po planu still and all

Ukrajina je geografska regija, ne drzava . Ukrajinci su izmisljena nacija. To je kao kada su se oni u Bosni izjasnjavali prvo kao Muslimani( boze me sacuvaj, to je veroispovest, a ne nacionalna grupa, pa kao Bosanci, pa sada kao Bosnjaci. ) ti ljudi ne znaju ko su i sta su. Kao oni dzender zaljudjenici, koji ne znaju ni kako se zovu ni gde su krenuli ni sta hoce. Ja recimo kada me pitaju odakle sam , kazu mi "aaaaa ti si Beogradjanin! " ... ne,ne i ne decko. Ja sam Srbin! Nisam ni srbijanac, ni beogradjanin, ni macvanin , ni sumadinac , ni vojvodjanin , a nisam ni nislija. Ja druze Srbin. Imam poreklo , istoriju , porodicu. Znam ko sam i sta sam. Samnom znas sa cime imas posla. U koji god deo Srbije ili sveta odem, ja sam i dalje Srbin. Tu je kraj price.
Ove nove regionalne izmisljene nacije zaboravite. To ce biti reseno sprovodjenjem SVO. Celokupno stanovnistvo u ukrajinskom regionu ce se izjasnjavati kao i do sada, Rusi.
Неће. Којем региону? Ти мислиш да ће Руси да терају до краја, то јест Западне Украјине?
Шансе нема за то. Да су СССР и даље, и никако, али овако, нема шансе.
Ми смо да Хрватима на мирно правили државу, па видиш шта је било, а Украјинци су још тврдоглавији, што се и да видети. Не можеш ти целу Украјину да држиш под окупацијом, јер једва држиш и ове делове који су наводно лојални теби. То су приче.

Rusija nije zapad. Mentalitet Rusa je drugaciji. Ekonomija u ratu im ne igra nikakvu ulogu. Narocito ako imas neogranicene resurse. Zapboravite da se ovaj rat vodi po tome koliko ste iPhonova ili rucnih satova proizveli. Ovde se rat vodi resursima, koliko celika si proizveo, koliko minerala, goriva, municije , eksploziva.
Od pocetka SVO , Ruska ekonomija je procvetala, i nastavlja dalje. Na isti nacin na koji se americki ekonomski rast pumpa ratovima, na isti nacin se pumpa i Ruski. Jedina razlika je sto Rusi nemaju nenormalan dug, i sto su im dostupni nepregledni resursi na koje zapad moze da sanja. U ratu sirokih razmera BDP ne igra apsolutno nikakvu ulogu, narocito ekonomije zasnovane na uslugama i berzanskim mesetarenjem. Pobedjuje onaj koji ima najvise prirodnih resursa, ljudstva i ko ke spreman da masovno crpi te resurse

Svaka nacija je izmisljena nacija. Nacije su vestacko- kulturoloske, a ne prirodno-genetske tvorevine.

Ukrajinci i Bosnjaci sigurno 10 puta vise znaju sta su od Srba i Rusa, koji zive pod 5 puta diktatorskijim rezimima, i 10 puta su veci podanici svoje vlasti.

Srbi i Rusi ne znaju kada treba da polizu levi guz svojih diktatora, a kada ce diktator da se probudi na levu nogu, pa da li treba toga dana da mu polizu desni guz. Zbunjeni su, posto je volja diktatorska jako nestalna stvar.

Zabole me da li si ti Druze Srbin, Madjar, Kongoanac ili Romuleanac. Potpuno nebitno za tvoj sustinski identitet.

Неће. Којем региону? Ти мислиш да ће Руси да терају до краја, то јест Западне Украјине?
Шансе нема за то. Да су СССР и даље, и никако, али овако, нема шансе.
Ми смо да Хрватима на мирно правили државу, па видиш шта је било, а Украјинци су још тврдоглавији, што се и да видети. Не можеш ти целу Украјину да држиш под окупацијом, јер једва држиш и ове делове који су наводно лојални теби. То су приче.
Ne pita se tu vise niko nista. Ne bi me cudilo da je i pao dil izmedju rusa i amera.
Zapamti sta ti sada govorim , skrinsotuj ovaj post. Rusi prelaze Dnjepar. Prvi grad koji oslobadjaju je Herson. Kada budes procitao da su "Rusi vec u centru Hersona" podeli sa nama ovaj moj post slobodno.

Rusija nije zapad. Mentalitet Rusa je drugaciji. Ekonomija u ratu im ne igra nikakvu ulogu. Narocito ako imas neogranicene resurse. Zapboravite da se ovaj rat vodi po tome koliko ste iPhonova ili rucnih satova proizveli. Ovde se rat vodi resursima, koliko celika si proizveo, koliko minerala, goriva, municije , eksploziva.
Od pocetka SVO , Ruska ekonomija je procvetala, i nastavlja dalje. Na isti nacin na koji se americki ekonomski rast pumpa ratovima, na isti nacin se pumpa i Ruski. Jedina razlika je sto Rusi nemaju nenormalan dug, i sto su im dostupni nepregledni resursi na koje zapad moze da sanja. U ratu sirokih razmera BDP ne igra apsolutno nikakvu ulogu, narocito ekonomije zasnovane na uslugama i berzanskim mesetarenjem. Pobedjuje onaj koji ima najvise prirodnih resursa, ljudstva i ko ke spreman da masovno crpi te resurse
Ко каже да је Руска економија процветала? Руско Министарство?
То се вештачки одржава исто као у Србији..
Они јесу покренули војну индустрију више, али нису се развили. Русија има ресурса, али ни приближно довољно развијене индустрије да то црпи.

E, to jeste donekle tacno.

Naime, Putinova raspad stampacka ekonomija se moze jedino odrzati u specificnim uslovima, a ti uslovi su veciti rat koji sto duze traje.

Naravno, to ne moze da traje zauvek, ali na srednje staze im je potrebno da ratna masinerija radi stalno, jer ce ih u suprotnom progutati mracna tama inflacije i potpunog rapada patoloskog ruskog diktatorskog drustva.
Rusija vise nego ikada profitira od svega ovoga. Price o raspadu ekonomije su gubljenje vremena. Batalite te budalastine. Ako niste sposobni da vodite normalnu diskusiju baziranu na cinjenicama , nemojte ulaziti onda u teme koju van vaseg nivoa.

Ne pita se tu vise niko nista. Ne bi me cudilo da je i pao dil izmedju rusa i amera.
Zapamti sta ti sada govorim , skrinsotuj ovaj post. Rusi prelaze Dnjepar. Prvi grad koji oslobadjaju je Herson. Kada budes procitao da su "Rusi vec u centru Hersona" podeli sa nama ovaj moj post slobodno.
Ако је пао дил, то је једна ствар, онда наравно. Али ако није ништа од тога.

Ti nisi obavesten, Putin je vec osvojio Kijev pre 3 godine.

Sve FSB Telegram grupe su nas obavestavale da ce se to desiti vec u martu 2022-e, i da se plasimo i shvatimo ozbiljno to cinjenicno stanje.

Sad, neki su govorili da ce do 2024-e uci i u Varsavu, ali hajde to cemo uzeti kao preterivanja.

Ко каже да је Руска економија процветала? Руско Министарство?
То се вештачки одржава исто као у Србији..
Они јесу покренули војну индустрију више, али нису се развили. Русија има ресурса, али ни приближно довољно развијене индустрије да то црпи.
MMF i Svetska Banka. Kao i izvestaj CIA-e.
Sve su glasnija priznanja da su se malo zaleteli sa procenama. Realnost na terenu ih je demantovala.
Da ne govorim da je izvoz Ruskih proizvoda na zapad oatao nepromenjen osim nenormalnih profita Rusije zahvaljujuci SVO i cenama.

Rusija vise nego ikada profitira od svega ovoga. Price o raspadu ekonomije su gubljenje vremena. Batalite te budalastine. Ako niste sposobni da vodite normalnu diskusiju baziranu na cinjenicama , nemojte ulaziti onda u teme koju van vaseg nivoa.
Од чега профитира? Од тога што им дижу рафинерије и фабрике у ваздух? Што им улећу са дроновима и ракетама у двориште?
Где је доказ да им економија цвета?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back