Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Украјинске беспилотне летелице које су ноћас напале стамбена насеља
Курска биле су опремљене ударним елементима у виду челичних кугли.
Погинула је 81-годишња жена, 9 особа је повређено.
6048876312002675644.jpg
5472217076375613668 (1).jpg

Znači cijeli svijet je zločinačka banda jer ne podržava brutalnu agresiju? Ma da, sigurno, kad ni Rusija ne može pobijediti Ukrajinu u tri godine, očito su svi ostali u krivu.
NATO pakt nije celi svet, bandu možeš prepoznati lako.

Sigurno je neko strpljenje kad ti cijeli svijet kaže ne pa ti odlučiš pregaziti sve pred sobom. Strpljenje i nasilje nisu isto, ali ti to očito ne vidiš.
Opet, NATO nije celi svet. Celi svet je njima rekao da ne napadaju suverenu Srbiju 1999, pa su to ipak učinili.

Samo što USA barem većinu toga postigne na temelju moći i utjecaja, a ne prijetnjama i nasiljem. Rusi su na dobrom putu da postanu novi najbolji po tom receptu, samo što svi ostali, kad dođe do toga, okreću leđa, počevši sa Švedskom i Finskom.
USA je država koja je vodila najviše ratova i invazija u istoriji planete, a stari su malo preko 200 godina.

Vidi se, jasno kao dan.. Rusija krenula "denacificirati", a završila denacificirana vlastitim gubicima, iseljenjima i kineskom diplomacijom. Ako je to pobjeda, vi stvarno imate talent da od blata pravite medalje.

Ali da, trtljaš ti dalje o realnosti, dok se realnost smije iz rovova i praznih skladišta.
Opet, nemam ništa protiv da ti živiš u paralelnoj stvarnosti, ali to je samo tvoj problem.

A ti si valjda bio scenograf?
Obracas se zenskoj osobi.
Pokvario ti se AI algoritam.

Imao si i neki komentar o meni kako generalizujem celu zemlju od 30-40 miliona kao naciste. Citirao bih, ali je obrisano.

A koliko to nije tacno i izmisljeno laganje, moze da se vidi po tome sto ja vrlo pazim kako zovem Ukrajinu i ne generalizujem sve Ukrajince u naciste.
Time sto pazim sta i kako kazem:
BlackRock armije
nacisticke strukture.
jer su za Euromaidan potrebne nacisticke divlje zveri, nasilje, krv, smrt, spaljivanje zivih ljudi...
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-30.991252/post-48349314

Generalizaciju radi nesrecni Djuro, pa kaze:
Ajd' sto generalizuje, nego ne moze da kaze i pokaze na osnovu cega to radi.
Ne zna jadan, pravi neke hipotezice da mu se uklope u propagandnu pricicu.

A ovo?
Na osnovu cega tako mislis?
Citiraj bas da vidim i ja.
Kao naprimer?
Citiraj bas da vidim i ja.
Nista, a?

Nema pokazivanja na osnovu cega "mislis" tako?
Naravno da nema, kad je sve izmisljeno.

Nasteluj taj AI algoritam, pre nego sto pomislis da se vratis ovde nakon ovog sramocenja i blamiranja.

Poslednja izmena:
Ukrajinci, ovi koji se nisu pobunili 2014, ginu za NATO pakt i nemam ništa protiv da ginu i dalje.
Ukrajinci su pokazali sve ono što mi nismo pokazali 1999
Mooda do poda brate
Mooooooda brate, mooda do poda.
Jel znaš ti uopšte kako izgledaju mooda?
Evo izgledaju ovako kao u Ukrajini. Naterali su moodima Ruse da se masovno samoubijaju od očaja.
Živa muda.
A nas Srbe malo pošpricali sa simbolic-bombs 99 i gotovo, prekid meča pre nego je započeo
Dođe mi da se ubijem.

Mooda do poda brate
Evo izgledaju ovako kao u Ukrajini. Naterali su moodima Ruse da se masovno samoubijaju od očaja.
Živa muda.
A nas Srbe malo pošpricali sa simbolic-bombs 99 i gotovo, prekid meča pre nego je započeo
Dođe mi da se ubijem.
Mi Srbi smo bili 7 miliona protiv pakta od 30+ država sa milijardu+ stanovnika i mnogo više para, potpuno okruženi njihovim vazalima.

Ukropi su (bili) 30+ miliona, sa podrškom ove milijarde protiv Rusije od 150 miliona.

Mi smo se držali dok smo mogli i izvukli dobar sporazum, to što su ga oni posle toga prekršili je njima na čast.

Ukropi će svi izginuti i država će im u najboljem slučaju postojati samo na papiru.

Mi smo za Ukrope svi redom Ajnštajni, oni su ispali najgluplja nacija u istoriji sveta i platiće cenu.

Mooda do poda brate
Živa muda.
Dođe mi da se ubijem.
😂😂😂

Samo sto za razliku od ukrajine koja se bori protiv jedne drzave i ima podrsku celog NATO pakta i nekih drugih drzava, srpski narod se borio protiv nato pakta i njihovih sluga nemajuci nikoga na svojoj strani.

Mooda do poda brate
Živa muda.
Dođe mi da se ubijem.
Kad te banuju postaješ Srbin???:zblesav:

Demagogija i moralne pobede da je Rusija izgubila jer nije pao Kijev za 3 dana je za luzere, zabole Ruse sta se prica.

Opcija B natofilima mobilisite Evropu i objavite rat Rusiji , saopstenja sa zapada da Putin "nesto mora" je za budale koji pobedjuju Rusiju na internetu
Nije pao Kijev ni za tri godine i nece pasti sve dok zapad pomaze Ukrajinu a dokle ce to trajati ne znamo, pusti Trumpove fore i fazone ne zavisi odnjega sve kao u Rusiji.

Ja zagovaram da se Ukrajinci nikako ne predaju i da idu do kraja, ne valja ostaviti posao nezavršen.

Dobili ste jednu militarizovanu i ljutu Rusiju sa žestoko utreniranom vojskom i mašinerijom koja se zahuktala, a mogli ste ih imati za partnere i prijatelje, nažalost bili ste previše oholi da to uradite. Sada ćete bespomoćno lajati sa strane dok oni rastavljaju vašeg saveznika na sastavne delove.

A pošto na Rusiju smete samo da lajete, sledi neizbežni preokret gde ćete krenuti da se međusobno ujedate dok vam ekonomije tonu.
Dobro utrenirana vojska ne moze odmaci 100 km od svoje granice u rasturenu Ukrajinu, ekonomija strada u Rusiji vise nego na zapadu, varas se ako mislis da zapadna ekonomija pokleknuti pre ruske.

Mooda do poda brate
Živa muda.
Dođe mi da se ubijem.
Ukrajinci su dosada pokazali jedino da su bez zdravog razuma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back