Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putinolog dovede Dzong Unata da sahrani Ruse sa Ukrajincima.

Још није поуздана вијест па сам зато ставио другу!
Ако је тачна, није ништа другачије од масе Пољака и осталих који су учествовали у рату на страни Украјине.

Bilo bi velika sramota.

Срамота у односу на шта?
Савезници Украјине шаљу масу наоружања и људи (са неким изговорима о учешћу као добровољци и да то није организовано од званичних власти), у овом случају би било да то исто раде савезници Русије.
Може бити срамота за саме Русе једино ако немају потребу да им неко помаже па ипак прихватају, могуће да је прагматизам у питању, односно мање ће Руса да погине.

Sramota da u sukobu protiv brata uvlaci trecega. A ako to pravdas time sto Zapad podrzava Ukrajinu, pa onda je isti kao Zelenski?

Гледај то конкретније и обострано...
Је л` тај брат напао другог брата у Донбасу да га убије и протјера?
Тај брат довуче из читавог свијета некакве да убијају брата у Донбасу и брата из Русије, и није хтио да се договори јер му је ближи брат Борис из Лондона који је један од оних који су га усмјеравали.
Након тога Руси иду без обазирања на назив брат, јер се показао као непријатељ који би да убија и тлачи.

Још није поуздана вијест па сам зато ставио другу!
Ако је тачна, није ништа другачије од масе Пољака и осталих који су учествовали у рату на страни Украјине.

A meni se čini da su to gluposti zasnovane na propagandi Zelenog firera
AI translator misli da je jezik malezijski, a ja mislim da je pogrešio i da je u pitanju Laos

GaMFfQOXIAAGzKH

Ali ima jedinstven talenat za najtuplje lupetanje, mora se priznati, malo ko ume da onako stručno ređa odvalu za odvalom.
Петреус је татко само у Вучићевој Србијанији, за остатак света је ку*ац од овце, као што и јесте. Као и неуспео абортус Сорошевог младунца и остали опскурни ликови.

Хох.оли на својим каналима шире видео снимке са непознатим војницима: као ово су Корејци, а ово је тек почетак - први милион
Истина, ниједан Корејац још није приказан у крупном плану: кажу, Корејци беже са линије фронта, јер виде претеће момке, окрећу се и трче у страху

North Korean soldiers getting equipped with Russian equipment in the far East of Russia.?
...
Sjevernokorejski vojnici opremaju se ruskom opremom na dalekom istoku Rusije.?
...
https://x.com/i/status/1847324083312025792

Ja bih bio vrlo srećan da se u SVO uključe S.Koreanci, Iranci a što i da ne, Kinezi. Svima njima treba dobar trening za ono što ih očekuje u skoroj budućnosti, to je vrlo logičan potez ako porazmislite.
Mene malo cudi da je proslo ovoliko vremena a da ove zemlje to vec nisu uradile. Ratno iskustvo je neophodno.

Postoji li ijedan proukrajinski račun koji govori o brutalnim napadima i kidnapovanjima ljudi?

Ovo je sranje 3. svijeta i stvarno mu treba posvetiti više pažnje. Činjenica da toliki ljudi koji žive u zapadnim zemljama ovo ignoriraju zbog svoje pristranosti prema ratu je vrijedna prezira.

Zamisli da je ovo tvoj brat... sin... tata.

Sve za rat koji je očito izgubljen

Jedinicu Sjeverne Koreje u SMO-u predvodit će zapovjednik Zhen Yeok Pri Gozh-In — GUR Ukrajine

Pogledajte prilog 1628051
Ako je istina da su stigli, neće im biti nimalo lako, bar na početku. Bez borbenog iskustva na potpuno nepoznatom terenu.
S druge strane S. Korejanci su fanatici u borbi, evo im prilike da steknu iskustvo u ratu kakav još nigdje prije nije vođen i kasnije to iskustvo prenesu dalje u domovini.

Ako je istina da su stigli, neće im biti nimalo lako, bar na početku. Bez borbenog iskustva na potpuno nepoznatom terenu.
S druge strane S. Korejanci su fanatici u borbi, evo im prilike da steknu iskustvo u ratu kakav još nigdje prije nije vođen i kasnije to iskustvo prenesu dalje u domovini.
naravno da nisu stigli u broju kojeg ****** navode...možda nekoliko desetaka specijalista više kao misija u prikupljanju iskustava SMO

Snimak je iz Rudke, nedaleko od sela. Nalazi se izmedju Komarove i Kamjanuhe. Taj poligon je vec nekoliko puta koriscen za snimanje propagandnog materijala. Kursk je nekoliko stotina kilometara istocno. Izvini sto sam ti usra.. post . Nisam mogao da odolim, kada ne proveracate detaljno kredibilitet izvora i istinitost snimka.
Preziveces ... lagao si i gore stvari... ocekivano od osobe koja podrzava pedofiliju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back