Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jihadi Julian kaže da nije ''sportski'' to šta rade Rusi

Ne mogu da pobede Ukrope u direktnom napadu na utvrđene gradove, pa kurvinski manervišu da ih odseku od logistike, pa onda nesportski manevrišu sa bokova da izvuku Ukrope sa utvrđenih pozicija
Nije fer borba, jer ne šalju ''talase mesa'' direktno na utvrđenja
Zaobilaženje je varanje :zblesav:

GoRwPUfaYAAhOKG
Pati Julian već mjesecima.

Dakle, primeti da nema muškaraca u ruskom društvu
Gde su nestali?

https://www.instagram.com/marinacutepova/reel/DIKVv7ePDp3/

č
Да си мало боље гледао, мушкарци су позади. Пустили даме напред, ближе сцени.
А можда хоћеш рећи, у Русији,коју насељава 150 милиона људи, погинули сви мушкарци?
Па не могу да верујем докле лудило иде?
Батали те глупости. Реци ми који модел и број хаљинице па да ти шаљем?

Да си мало боље гледао, мушкарци су позади. Пустили даме напред, ближе сцени.
А можда хоћеш рећи, у Русији,коју насељава 150 милиона људи, погинули сви мушкарци?
Па не могу да верујем докле лудило иде?
Батали те глупости. Реци ми који модел и број хаљинице па да ти шаљем?
https://t.me/geopolitickiglasnik/4146

Када и где?
🇷🇺💬🇺🇸Песков: Састанак Путина и Трампа ће се одржати, а председници су изразили политичку вољу да до њега дође, укључујући и јавно. Али то ће се догодити у одговарајуће време. Морамо се припремити за то.

Да, знам за то. Ја сам окачио само инсерт, и онако ујкани неће гледати до краја.
Прошле године сам уживо слушао Шамана на великом концерту на Црвеном тргу, дан независности. Наступале су готово све руске звезде.

🇷🇺💬🇺🇸Песков: Састанак Путина и Трампа ће се одржати, а председници су изразили политичку вољу да до њега дође, укључујући и јавно. Али то ће се догодити у одговарајуће време. Морамо се припремити за то.
И ово знам, слушао на вестима, мислим прекјуче, када је Виткоф био у Санкт Петербургу.
Знам шта је рекао Песков па зато питам овог Ненада 1988. Наступа као да зна датум и место?

Британски премијер Стармер је након напада на Суми позвао Русију да пристане на прекид ватре у Украјини.

Председник Зеленски је показао своју посвећеност миру. Сада Путин мора да пристане на потпуни и тренутни прекид ватре без икаквих услова.

Раније је на исто позвао и француски председник Макрон.

Kremljobotko hteo nekom nesto da objasni.
Nije.
Hteo je da mu ti objasnis:
Па то сам прошли пут хтео да ми објасниш а ти побеже?
Vidis, lepo pise "да ми објасниш", ali ti vidis sta ti hoces i jos se cerekas. Cemu se cerekas? Tvojoj nesposobnosti da shvatis napisano?

Zasto si toliko ocajan?
A Febo_ch te jos podrzava u tvom ocajanju...
Sta nije u redu sa vama dvojicom? Da li ste vi normalni?
Pogodila te zabrana postavljanja slicica, pa ne znas vise gde udaras...

Idi rasklapaj, malo da se smiris...
e9ec67b4-9e77-433d-a526-6e305b43ab4a_cx0_cy5_cw0_w1080_h608_s.jpg

Poslednja izmena:
"После тога, отприлике четири сата пре размештања на положаје и уласка у цев, рекао сам момцима шта треба да се уради... Сви су апсолутно мирно, како и доликује правом руском ратнику, слушали задатак и кренули за мном."

Укријански командант или командир? Нема шансе, то могу само Рује!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back