Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.119
Rat treba da bude zaustavljen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trolejbus je pogođen ukrajinskom pvo raketom koja je pokušala presresti rusku.
Какве ја везе имам са Јеврејима?וחם בתחת של פוטלר
Колико пута си ово окачио?Rat treba da bude zaustavljen.
Не, твоји извори,као за Криви Рог.To ti rekao Sputnjik.![]()
Ја нисам председник,ја могу да угасимКолико пута си ово окачио?
Па заустави га, нико ти не брани.
Има и цивила тј. тај колетерал. Могу их и пустити да изађу из зоне борбених дејстава (како сами описују Суми 15-так дана уназад) а и не морају.Opet zli Rusi po "civilima"![]()
Srci pesak
Jel to onaj koji kupovao Huawei telefone koji su bili 100% jeftiniji![]()
Па што понављаш једно те исто?Ја нисам председник,ја могу да угасимако негде гори и да спашавам животе.
Ako laze koza ne laze RogNista ruska tehnika najbolja na planeti.
Објасни ти нама, откуд деца у вртићу који не ради и то увече?Kremljobotko hteo nekom nesto da objasni.![]()
Објасни ти нама, откуд деца у вртићу који не ради и то увече?
Појела маца језик или ниси још смислио одговарајућу лаж?
Позови у помоћ пријатеља, дозвољено је.
Kada bi snimak bio iz Donjecka ili Belgoroda onda bi slavio.
Идемо редом. Није културно на питање одговарати питањем. Ти ми одговор за вртић дугујеш од прошле седмице. Онда ми дугујеш одговор за број размњених тела погинулих и тек после иде твоје питање.Objasni ti nama zasto su trolejbus i putnici u njemu pretnja po RF? Sigurno u njemu bili Nato generali i admirali.![]()
Лешинар!Kada bi snimak bio iz Donjecka ili Belgoroda onda bi slavio.
FAFO.
Идемо редом. Није културно на питање одговарати питањем. Ти ми одговор за вртић дугујеш од прошле седмице. Онда ми дугујеш одговор за број размњених тела погинулих и тек после иде твоје питање.
Не може како теби одговара.
Много си размажен?
Ниси ваљда толико ограничен да не капираш, идемо редом. Када ти одговориш на моја питања, пошто сам први питао, онда ћу ја теби да одговорим.Znaci nista od odgovora. Kremljoboto hrabrost nikom ponikose.
То је слика коју је Милисав оставио 15-так страна раније уз опис како дере УА авијација.Ovo je Mig29?