Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 29.599
Mi koji radimo dzabe smo ostaliZatvorena je kancelarija USAID-a u Navigatoru. Podeljeno je brdo otkaza.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi koji radimo dzabe smo ostaliZatvorena je kancelarija USAID-a u Navigatoru. Podeljeno je brdo otkaza.
Epilobium parviflorumNe budi skromna tebi i slicnima svakakve gluposti padaju na pamet.
Rezultat tog uradjenog "kako treba" 28 miliona mrtvih Rusa. Skoro sve evropske drzave su medjussobno imale nekave sporazume o prijateljstvu ili zajednickoj odbrani bez tajnih klauzula o napadu na trecu drzavu, Molotov-Ribentrop pakt je jedini omogucio Hitleru napad na Poljsku vec 1939. Manerhajmov kukasti krst iz 1921. nema nikakve veze sa nacizmom sto stalno neki poturaju, SS u Finskoj je glupost da je tamo bilo esesovaca ne bi Rusi napali jer su im to bili saveznici.U Finskoj su bile SS divizije, u Poljskoj je Staljin uradio ono sto je trebalo, cim se Gebels pojavio u Poljskoj i 1935.potpisao pakt sa Poljacima Staljin je uradio napad na Poljsku opravdano.
Vas problem sto povrsno znate istoriju
Pogledajte prilog 1707798
Пут-лер је болестан и умро је, Руси имају још мало па 1 милијарду мртви, распадају се, готови су итд. итд.Ko misli da ce Putin stati na Ukrajini taj je glup.
Zato treba na vreme da se zaustavi rat, ne zmuriti na poteze kao na poteze Nemacke pred ww2...
Gresis, Putko je mnogo vazniji od Rusije na Krstarici, kada je pocela ova tema neko postavio jednu uz drugu slike Vucka i Putka u njihovim dvadesetim, horor brate, odgovorio sam da doticni nisu pipnuli zensko dok im to partija nije naredila i obezbedila, cunami putinista sa "dokazima" koliko je Putko veliki ebac a za naseg Vucka ni slovce u odbranu, iskreno mi ga je bilo zao, takvi su ti Krstini krstasi.Ocito nisi dugo na ovoj temi
Sve im diraj ali majcicu rassiju ni slucajno![]()
Koga su to zajednicki napali.Адолф Хитлер са пољским министром иностраних послова пуковником Беком, 1935.
Pogledajte prilog 1707801
Vi koji ste culi samo za motolov ribentrop pakt i njime masete naucite elementarnu istoriju.
Zajedno nisu ali pojedinacno svako je capio, Poljaci Trans Olzu svabe Cehoslovacku, no to nije tema vec sto su Poljaci surovali sa nacistima mnogo pre 1939.Koga su to zajednicki napali.
Zadnje operacije u Istocnoj Nemackoj kostale Ruse stotine hiljade poginulih protiv berlinskih penzosa i decurlije i pored toga sto je sever, jug i zapad bio vec u Rukama zapadnih saveznika pa odsecenom Berlinu niko nije mogao pomoci, zamisli samo da Grupa armija E sa 350 000 vojnika nije zaustavljena u Jugoslaviji i Austriji koliko bi bilo vise mrtvih Rusa da ne pominjem ostale unistene armije na jugu i zapadu Evrope. Rusi su se posteno i casno borili, nije potrebno nikakvo njihovo glorifikovanje niti podsmevanje saveznicima koji su ih itekako pomogli.Rusi su se pokenjali na Rajshtag isključivo uz obilatu pomoć NATO-a, koji ih je financirao i naoružavao kao sada Ukrajince, i uz obilatu pomoć ukrajinskih vojnika, koji su bili najbolji vojnici crvene armije.
Inače bi Nemci istrebili Ruse, da je bilo jedan na jedan.
za to je da imaju razvijene celije sivoga mozgaАдолф Хитлер са пољским министром иностраних послова пуковником Беком, 1935.
Pogledajte prilog 1707801
Vi koji ste culi samo za motolov ribentrop pakt i njime masete naucite elementarnu istoriju.
Samo? Ti ideš na moju listu, 156ti. Imam nizak nivo tolerancije za gluposti.Dosta vas ignorisem, jedno 25, ako ne odgovaram znate sta je.
On je ukrajinac kom staljin 1941.nije dao u vojsku da ideSamo? Ti ideš na moju listu, 156ti. Imam nizak nivo tolerancije za gluposti.
Zar Crvene Armije nije bilo u Ukrajini i Belorusiji u kojoj je uvek bilo dve trecine Rusa? Rus ih je zadrzao i bezao 41.Ајде не лупетај. Пале цела Украјина и Белорусија, дошли надомак Москве. Рус их задржао, Рус их потерао назад.
Није ово тема за оне који не знају основне ствари.
Slabo znas Ruse i poljake.Zajedno nisu ali pojedinacno svako je capio, Poljaci Trans Olzu svabe Cehoslovacku, no to nije tema vec sto su Poljaci surovali sa nacistima mnogo pre 1939.
Zato ti Poljake znas, jer su kafenisali sa hitleromSlabo znas Ruse i poljake.
Poljaci nisu nikoga napali nego su prema odredbama Minhenskog sporazuma u kome nisu ni ucestvovali usli u Tesinsku oblast naseljenu vecinski Poljacima bez ispaljenog metka, neupordivo sa teskim zlocinima pocinjenih u Poljskoj od Hitlera i Staljina.Zajedno nisu ali pojedinacno svako je capio, Poljaci Trans Olzu svabe Cehoslovacku, no to nije tema vec sto su Poljaci surovali sa nacistima mnogo pre 1939.
Ne Srbiju vec Jugosiaviju, ne SSSRu vec gomili porobljenih zemalja u okruzenju.Šta se praviš da ti nije jasno šta sam te pitao?
Rusija je htela priključit Srbiju SSSR-u
Srbi su pobegli od toga kao što su i Ukrajinci prvom prilikom pobegli od Rusa