marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.270
evo je , jedna od ...
cini mi se ova najruznija
cini mi se ova najruznija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto se Srbija odmah nije predala vec prvi dan nakon sto su sruseni mostovi?Ne secam se da je tada neko smatrao da nam treba pomoci po svaku cenu, da ne treba zazmuriti pred onim sto se desava, da je to krsenje medjunarodnog prava, da je to udar na suverenu drzavu...
Sada kusate sta ste zakuvali.
Zato što imaju obraz na glavi, a ne doope.Zasto se Srbija odmah nije predala vec prvi dan nakon sto su sruseni mostovi?
Jos bolje, zasto nije stala sa pravljenjem sranja na Kosovu kad je znala da ne moze protiv NATO-a i da ce samo unazaditi i razrusiti citavu zemlju, sto se i desilo?
ZASTO DRZAVE RATUJU UNAPRED IZGUBLJENE RATOVE?
Nas nisu Rusi pumpali oruzjem i lozili da mozemo da pobedimo, 78 dana su nam sipali na glavu sta su stigli, a pazi sad, zelenski je ceo narod ubedio da Rusija kolabira, mi smo kako tako dobro prosli ali bi prosli isto kao i ukr da smo se silili.Zasto se Srbija odmah nije predala vec prvi dan nakon sto su sruseni mostovi?
Jos bolje, zasto nije stala sa pravljenjem sranja na Kosovu kad je znala da ne moze protiv NATO-a i da ce samo unazaditi i razrusiti citavu zemlju, sto se i desilo?
Pa nisu, Rusi su uglavnom prodavali oruzje Hrvatima.Nas nisu Rusi pumpali oruzjem i lozili da mozemo da pobedimo, 78 dana su nam sipali na glavu sta su stigli, a pazi sad, zelenski je ceo narod ubedio da Rusija kolabira, mi smo kako tako dobro prosli ali bi prosli isto kao i ukr da smo se silili.
Dobro pitanje, zasto je ukr cackala Rusiju uz pomoc zapada, zelenski ustavom zabranio pregovore dok Rusija ne kapitulira, i to ste svi na zapadu pojeli kao kao kukuruz.
Posle neko kuka Rusi i Ameri na prevaru uzeli nuke od Ukrajine, jok nego nije svaka budala mentalno stabilna ima atomsku bombu.
pa zato sto je KOsovo srce Srbije <3Pa nisu, Rusi su uglavnom prodavali oruzje Hrvatima.
Da je Zelenski naseo na pomoc Zapada jeste. Samo tacno ne znam sta je trebao da uradi. Da li je mozda trebao da kapitulira prvi dan i otpise taj deo teritorije?
Mozda jeste. Samo ne znam kako to prihvata javnost? Vidim da su Srbi jos uvek osetljivi na Kosovo iako je davno izgubljeno. Zasto?
Jok, zelenski i ostali pre njega nisu hteli dogovor sa Rusima i niko nije trazio kapitulaciju niti otcepljenje Donbasa tada, ali posto se zeleni pravio vazan i sejao teror po Donbasu sta ocekujes, da ce Rusi poslati telegram protesta.Pa nisu, Rusi su uglavnom prodavali oruzje Hrvatima.
Da je Zelenski naseo na pomoc Zapada jeste. Samo tacno ne znam sta je trebao da uradi. Da li je mozda trebao da kapitulira prvi dan i otpise taj deo teritorije?
Mozda jeste. Samo ne znam kako to prihvata javnost? Vidim da su Srbi jos uvek osetljivi na Kosovo iako je davno izgubljeno. Zasto?
Ne secam se da je tada neko smatrao da nam treba pomoci po svaku cenu, da ne treba zazmuriti pred onim sto se desava, da je to krsenje medjunarodnog prava, da je to udar na suverenu drzavu...
Sada kusate sta ste zakuvali.
Mozda kad se pojavi novi Hruscov
Mozda se tome nadaju, Putin nije umro ali nakon njega doci ce neko zajeban.Хоће, како да неће, што би рекао мој матори "кад на врби роди грожђе".
![]()
Mozda se tome nadaju, Putin nije umro ali nakon njega doci ce neko zajeban.
Ako se tome nadaju ili raspadu Rusije sto je vekovna mantra nek uzmu u obzir da Rusija trenutno siri granice
Vidim da su Srbi jos uvek osetljivi na Kosovo iako je davno izgubljeno. Zasto?
To se ti pitas za Ukrajinu?Zasto se Srbija odmah nije predala vec prvi dan nakon sto su sruseni mostovi?
Evropom vladaju budale. Umesto da zlatno pravilo bude wkonomski napredak, počelibsu sa se bave snovima o potazu Rusa. Ništa nisu naučili o njima.
Ne vrti se svemir oko para. Ona jeste moćna, ali duh je moćniji.Тајнознанци тврде да је у току обрачун олигархије (Ротшилди и компанија) против Русије. Тренутно немају САД па упрежу дебиле из ЕУ. Русија им угрожава посао који су отпочели још давне 1789 године.
Ако изгубе рат са Русијом, летеће им главе по Европи.
Pa mogla je Srbija mirno da prepusti Kosovo.
ZASTO STE IZABRALI PORUSENE MOSTOVE I INFRASTRUKTURU a mogli ste mirno predati Kosovo i Srbija ne bi bila unazadjena deceniju.
Zasto ste vodili rat koji ne mozete dobiti?
Mislis da nije primetna "suptilna" (samo ti mislis tako) promena tvog "narativa", kako vi Europejci volite da kazete, iz poruke u poruku ?Zasto se Srbija odmah nije predala vec prvi dan nakon sto su sruseni mostovi?
Evropa je kroz istoriju izigravala siledziju po Africi, onda su kao vise puta hteli da se konacno obracunaju sa Rusima i svaki put su dobili zestoke batine.Тајнознанци тврде да је у току обрачун олигархије (Ротшилди и компанија) против Русије. Тренутно немају САД па упрежу дебиле из ЕУ. Русија им угрожава посао који су отпочели још давне 1789 године.
Ако изгубе рат са Русијом, летеће им главе по Европи.
Sta bulaznis ti?To se ti pitas za Ukrajinu?
Batali Srbiju i lamentiranje nad nasom sudbinom. Nije to tema foruma.
Ne vrti se svemir oko para. Ona jeste moćna, ali duh je moćniji.
Na pogresnom si pdf-u. Provokacije su ti prizemne, kao i tvoja zelja da rat stane danas.Pa nisu, Rusi su uglavnom prodavali oruzje Hrvatima.