piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.615
Ajde pogodi nesretnice..A kome je "narančasti" naredio da povuce vojsku iz Kurske oblasti? Suverenoj Ukrajini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde pogodi nesretnice..A kome je "narančasti" naredio da povuce vojsku iz Kurske oblasti? Suverenoj Ukrajini?
Ovaj ukrajinski pukovnik kaže 7000
Pa si našao ovog penzionera?
Zlatko dobro radi svoj posao.
Nisam vernikДокле год Бога пишеш малим почетним словом, што много говори о теби, тешко да ће да ти испуни жељу.
Nisam vernik
Maratonci trče poslednji krug u Sudži.Uki je snimio kako izgleda povlačenje iz oblasti Kursk
Mislila sam da si samo nevaspitan, ali nije samo to. Malo teze kopcas stvari, jel da?Ajde pogodi nesretnice..
Najvaznije u njegovom odgovotu na post je da li poznajem pravopis ili mi se omakla gresaka a ne sadrzaj istog.Човек ти пише о образовању а ти о нечем десетом што овде никог није интересовало нити интересује. Види се из Београда и остатка света да си безбожник иако си побегао у Аустралију да то сакријеш, Дјуре.
Sta ima lose u tome sto nisam religiozan?Човек ти пише о образовању а ти о нечем десетом што овде никог није интересовало нити интересује. Види се из Београда и остатка света да си безбожник иако си побегао у Аустралију да то сакријеш, Дјуре.
Pa ocekujes od Boga da pomogne Ukrajincima, a ne verujes u istog...zanimljivoNajvaznije u njegovom odgovotu na post je da li poznajem pravopis ili mi se omakla gresaka a ne sadrzaj istog.
pa nisu oni ti koji uzimaju , mlogo su dobriKako napreduje NATO blickrig kod Kurska? Jesu uzeli Kursk? Jesu uzeli Krim? Mariupolj? Jesu uzeli bilo šta?.
Pitam zbog frenda.
![]()
Vi iz NDH svi ste kao klonirani. Svaki ustaša mašta o raspadu Rusije.Sta je jasno?Da Rusija nikad vise nece biti supersila? i da je kao takva osudjena na raspad svog kolonijalnog carstva?
Ne, ti nisi ništa pratio. Nekad si baš dvodimenzionalan.Rekla ti je zaharova da te sveze snage nisu moglebiti upotrebljene u Donbasu?
A Rusija im za par dana može doći na granicu:Vi iz NDH svi ste kao klonirani. Svaki ustaša mašta o raspadu Rusije.
Najvaznije u njegovom odgovotu na post je da li poznajem pravopis ili mi se omakla gresaka a ne sadrzaj istog.
Namenjeno licemernim vernicima koji su pobozni a zatvaraju oci pred zlocincima i njihovim megazlocinimaPa ocekujes od Boga da pomogne Ukrajincima, a ne verujes u istog...zanimljivo
Da nije bilo prodora u nebranjenu Kursku oblast te ruske snage bile negde upotrebljene negde drugde i ne bi izginule tamo, facit, Ukrajinci lako usli u nebranjenu teritoriju za vikend a Rusi je povratli vrlo tesko posle sedam meseci jer je bila dobro branjena.Ne, ti nisi ništa pratio. Nekad si baš dvodimenzionalan.
Postojao je snimak tih svježih ruskih snaga koje su uhvaćene u koloni sa Himarsom, prosto su masakrirane. Tu se vidjelo neiskustvo i nestručnost vojnog kadra koji je krenuo da sanira stvari u Kurskoj oblasti. Kažu da je tada stradalo oko 300 vojnika.
Svaka se greška skupo plaća, Rusi su naučili bolnu lekciju.
Djure nista ne krije, sto na um to na drumЧовек ти пише о образовању а ти о нечем десетом што овде никог није интересовало нити интересује. Види се из Београда и остатка света да си безбожник иако си побегао у Аустралију да то сакријеш, Дјуре.
Zeleni je Napoleon 2.0.Da nije bilo prodora u nebranjenu Kursku oblast te ruske snage bile negde upotrebljene negde drugde i ne bi izginule tamo, facit, Ukrajinci lako usli u nebranjenu teritoriju za vikend a Rusi je povratli vrlo tesko posle sedam meseci jer je bila dobro branjena.
Ne znam cija je bila ideja ali njegova verovatno nije pre ce biti nekog od komandanata koji su znali situaciju na terenu.Zeleni je Napoleon 2.0.