Agafja
Elita
- Poruka
- 24.167
Scott ga je matirao jednim potezom.
Garry otišao na woke kvasinu.
Rekli bi Dalmoši

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Scott ga je matirao jednim potezom.
Na karminama.Gde su Slavoukrajinci?
Nije valjda spalo sve na besnu Jaguarku
A rublja pada li pada
Sta ces , vole da se tuku, zato sad gladuju.Bitno je da im se investicija isplatila...rezultati su zadivljujuci, narocito zavrsnica
Pominjaces me i kad me vise ne bude cudeci se kako je onaj matorac sve znao.@Djura Nikolajevic Postovaoce lika i dela Vladimira (pravo ime promenjeno po potrebi, kao da se radi o cerapama, a ne o vlastitom, licnom imenu) Zelenskog i kao neko ko zna sve ...
... samo ne moze da kaze i pokaze na osnovu cega zna sve...
Sta mu tacno znaci ovo? "If I can't join NATO, I'll create my own NATO at home! " Kako? Na koji nacim?
30000 veterana iz ratova posle 11.09. vise ne gladuje. Jel znas zasto?Sta ces , vole da se tuku, zato sad gladuju.![]()
Ne.Pominjaces me i kad me vise ne bude cudeci se kako je onaj matorac sve znao
Lepo od tebe sto si kao sto vidim zabrinut za sudbinu Amerike.Пусти те приче нема ту мало, САД је држава која има мноштво унутрашњих проблема.
Не треба јој једна Украјина на сиси која уопште није мала у смислу одржавања.
Поготово ако се уложени новац не враћа.
Posto finansiraju Ukrajince normalno da ce biti ukljuceni u pregovore.Orban poručio Briselu: Ne možete da tražite mesto za stolom, morate da ga zaslužite
Izjava šefice evropske diplomatije i niza zemalja EU o potrebi da Ukrajina i Evropa učestvuju u pregovorima beskorisna i da pokazuje loše vođstvo Brisela, kaže mađarski premijer
Getty © Pablo Blazquez Dominguez![]()
Evropa ne može da traži mesto za pregovaračkim stolom o Ukrajini, ono se zaslužuje diplomatijom, veštim rukovodstvom, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban.
On je poručio da je izjava šefice evropske diplomatije Kaje Kalas i niza zemalja EU o potrebi da Ukrajina i Evropa učestvuju u pregovorima, beskorisna i da pokazuje loše vođstvo Brisela.
Nemačka, Francuska, Poljska, Italija, Španija, Velika Britanija, Evropska služba za spoljne poslove i Evropska komisija saopštile su da posle razgovora američkog predsednika Donalda Trampa i ruskog lidera Vladimira Putina Evropa mora biti uključena u "bilo kakve pregovore o Ukrajini
Normalno. Treba uključiti i Zelenskog.Posto finansiraju Ukrajince normalno da ce biti ukljuceni u pregovore.
Mozda budu ukljuceni i kod placana ratne odstete ili tad nije obaveznoPosto finansiraju Ukrajince normalno da ce biti ukljuceni u pregovore.
Ti da se pokrijes usima Nostradamus,fualo si sve sto se fulati mozeSto su se forumski kremljoboti uskokodakali.
Kako ce sve ovo zavrsiti bumo tek vidjeli. Jedino sto je sigurno je to da je Trump nepredvidiv. Ali u svakom slucaju je interesantno da se iz niskog staba siri narativ da bi ovaj mirovni plan bio poptuna pobjeda Rusije, iako naravno svi znamo da Rusija, cak i da dobije sve sto su osvojili do sada (do neke nove americke administracije) u biti nebi ostvarila niti jedan od pocetnih ciljeva. Cak i ovaj scenarij bi bio kraj ruskih nadanja o nekoj novoj ruskoj imperiji.
Tvoje poruke su ruska propaganda.
Nemam se ja sta pokrivati. Rusija je svakako osudjena na propast. Ukoliko prihvate mirovni plan, nista od denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine. Nista od Kijeva, harkiva, Odese i Hersona, Transnistrije i delte Dunava. Nece cak izaci ni na granice koje su zacrtali u one 4 famozne regije. A na liniji razgranicenja bi mogli bi dobitii 200 tisuca europskih NATO trupa u Ukrajini.Ti da se pokrijes usima Nostradamus
Још ако опет падну на фору гаранција, и чим оде Трамп, крене срање опет.Nemam se ja sta pokrivati. Rusija je svakako osudjena na propast. Ukoliko prihvate mirovni plan, nista od denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine. Nista od Kijeva, harkiva, Odese i Hersona, Transnistrije i delte Dunava. Nece cak izaci ni na granice koje su zacrtali u one 4 famozne regije. A na liniji razgranicenja bi mogli bi dobitii 200 tisuca europskih NATO trupa u Ukrajini.
Europsko trziste energenata su izgubili za sva vremena. Finska i Svedska i dalje ostaju U NATO-u. A ostatak europe je shvatio Trumpovu poruku i uskoro ce se kontinent prilicno militarizirati, dok Rusiju ceka bolan postratni period.