openbox
Poznat
- Poruka
- 8.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije dobro poredjenje Janukovic je dobio izbore a Sloba izgubio prvo a drugo i glavnije to je bilo posle rata.sta reci da sam vidjao klince sa majicama "hvala NATO" mi se povlacimo sa kosova i metohije oni prave veselje...Ti rece da je ustav Ukrajine prekrsen zbacivanjem Janukovica legalnog predsednika, da je to dovoljan razlog za otcepljenje Krima, da li to pravo imajuAlbanci zbog nelegalnog zbacivanja Slobe?
Борба против "фашизма" фашистичким методама.Zapravo će se upadati u privatne stanove svakoga ko je i 1% poštovao Vladimira Vladimiroviča Hitlera
kakv je to heroj, kada ide po drugim zemljama i ubija tudju decu? - to je kukavica ispranog mozga!Погинуо Братислав Живковић
СЛАВА СРБИНУ!
Nemoj samo ti o ispranom mozgu...kakv je to heroj, kada ide po drugim zemljama i ubija tudju decu? - to je kukavica ispranog mozga!
Svasta...iz kog filma je taj citat?znas kolko rusa ,ukrajinaca je bilo dobrovoljaca kod nas?molim te ne pricaj nesto sto ocigledno ne razumes...kakv je to heroj, kada ide po drugim zemljama i ubija tudju decu? - to je kukavica ispranog mozga!
Ruska književnost razume samo jedan jezikБорба против "фашизма" фашистичким методама.
Plači mala plači, izgubili ste od Rusije, ponovo.Zapravo će se upadati u privatne stanove svakoga ko je i 1% poštovao Vladimira Vladimiroviča Hitlera
Preseli se dalje na zapad!Zapravo će se upadati u privatne stanove svakoga ko je i 1% poštovao Vladimira Vladimiroviča Hitlera
Pa nismo izgubili, dvodnevna operacija je osujećena i 1 evro kupuje mali milion rubalja.Plači mala plači, izgubili ste od Rusije, ponovo.
Svi zajedno, ujedinjena Evropa, kao kad vas je Hitler vodio.
Eto Rusa i nećeš stići.Imam neke obaveze na faksu prvo pa onda ću gledati Dubai da odletim sa Qatar ervejzom
Dobro idem Astana Airom kao Milica PolskajaEto Rusa i nećeš stići.
Lagano...Dobro idem Astana Airom kao Milica Polskaja
Ne bavim se proročanstvima, ja živim u stvarnosti.Ne primećujem. Možeš li postaviti neko svoje proroštvo iz 2021 da će "Možda 2025 Zelenski osvojiti Kursk, ali posle mi rabotajemo."
Ti "drugi" zavise od onoga što imaju ovi "prvi" pa nije teško zaključiti u kom smeru će ići ova priča.a ti josh nisi shvatio da vrednost sopstvene valute zavisi od razmene sa drugima,
ako to drugi ne priznaju (sankcije), mozes ti da proizvodis koliko hoces i da delish plate velike
kada to ne vredi nishta van.
malo p1zdi ali ratuje (imam dosta rusa drugara i josh vishe drugarica)
rusi mogu da ratuju doveka, ali stanovnistvo (vecina) zhivi u malim stanovima iz doba staljina dok ameri zive u kucama i imaju zemlju
ameri ratuju josh od 1sv rata i odrzavaju jedno 100 tinak baza dok rusi imaju onu u latakiji, mozda na kipru bilo na krimu i jedva i to odrzhavaju
Biće da ti, rode plemeniti, ne razumeš rusku književnost, čak ni onda kada neko, a la Ivan-Goran Kovačić (njegovi prepevi su, zaista, maestralni) prevede na tvoj jezik ... Naravoučenije, nije problem u ruskoj književnosti, ona je neprevaziđena i zauvek ostaće takva, već u tebe - nisi dovoljno obrazovao um i srce da bi to lako i pravilno razumeo ...Razmišljaj o tome, dabome, i pokušaj da svojim činjenjem, makar za jotu subskriptu, pomogneš otadžbini i narodu svome ...Ruska književnost razume samo jedan jezik
Dodao bih: filozofija i logika, no bojim se da ćemo tog jadu zbunimo još više ....Ne vidim mogućnost da Usrajina postoji u 2029, svakako ne istočno od Dnjepra. To nije proročanstvo već čista matematika.
Rusi su toliki ugrozeni od Zapadne hemisfere, da emigriraju u Zapadne zemlje i iznose kapital u Zapadne zemljeBIlo bi dobro da se razjasni da li se ova "specijalna operacija" izvodi zbog ugroženosti Rusa, približavanju NATO-u, koketiranju s nacizmom ili pak zbog nalazišta litija, pa bi se onda lakše odredio karakter istog. Usput litij nije nikakav strateški materijal, možemo živjeti i bez baterija kao i dosad. Ide li koji tenk, avion, brod na baterije? Ono litija koji je potreban za dronove je zanemariva količina.
Zapravo mu se lična hrabrost ne može osporiti, samo što ju je koristio u potpuno pogrešne svrhe, a za to je kriv mozak, upravo takav kakvim si ga opisao.Kakav je to heroj kada ide po drugim zemljama i ubija tudju decu? To je kukavica ispranog mozga!
Evakuacija ili napredovanje prema Kijevu. To je točnija terminologija.Kazu da je puko front u Donbasu,povlace se ka Dnjepropetrovsku.
Zapravo mu se lična hrabrost ne može osporiti, samo što ju je koristio u potpuno pogrešne svrhe, a za to je kriv mozak, upravo takav kakvim si ga opisao.
Zenone, ti li si, rođeni brate ...Tvoja frazeologija me inspiriše, sve više i više ...Evakuacija ili napredovanje prema Kijevu. To je točnija terminologija.![]()