Radašin778
Elita
- Poruka
- 15.552
Jedino "potrošno meso" u ovom sukobu istoka i zapada su nesrećni i glupi Ukrajinci jer se preko njihovih leđa sve lomi.Ostaće im dugovi i grobovi.1037 dan, zanimljivi Cica Glise koknutog Kimovog potrosnog mesa.![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino "potrošno meso" u ovom sukobu istoka i zapada su nesrećni i glupi Ukrajinci jer se preko njihovih leđa sve lomi.Ostaće im dugovi i grobovi.1037 dan, zanimljivi Cica Glise koknutog Kimovog potrosnog mesa.![]()
![]()
Da,ali sa jednom malom razlikom, a to je da su Švabonje samo došli do Moskve, a Rusi ušli u Berlin po.srali u Rahjstagu i popišali na ugljenisani Hićin leš !Obratno, Berlin-Moskva 3,5 meseci, Moskva-Berlin 3,5 godine.![]()
Ukrajinski Kozaci danas na proslavi Božića u predsedničkoj palati
I ataman je sa njima
![]()

Moze biti zanimljivo samo lobotomiranoj osobi koja poveruje u sve sto prati i neka slicica.zanimljivi Cica Glise koknutog Kimovog potrosnog mesa
A i ove Ukrajinke razvile PTSD, isto od stresa, zli Rusi, što ćeš…Znaci nista novo sto vec nismo vidjeli u zadnje tri godine? A Ukrajinci jos uvijek u Kursku, dok ruske ruske rafinerije i zracne luke gore na dnevnoj bazi.
Djelujes mi potpuno zbunjen. Kakve veze ima ovaj tvoj odgovor sa mojim prvobitnim pitanjem?
"Маљи деца" за комшије! Немци су се макар формално извинили.Da,sa tom razlikom što je posle te tri i po godine u Nemačkoj ostala pomahnitala gomila ljudi koji su samo želeli da prestane pucnjava.Po meni velika greška sovjetskog rukovodstva.Trebali su ih sve istrebiti,do zadnjeg,jer vidimo da su već posle pedesetak godina počeli isto da se ponašaju.Ta nacija je nepopravljiva,ne uči na svojim greškama.
Nije to mala razlika vec ogromna, ne prave se ludi ono nemam pojma kao ukrajinci i Rusi nego priznali da je oboren grskom.Da, to je ogromna razlika, pogotovo za nesretne žrtve ! Time samo ogoljuješ svoje licemjerje i zapadnu bahatost krajem prošlog vjeka, tipa onog obaranja iranskog civilnog aviona 1988. godine !
Jesmo, priznajemo, pobili smo 290 civila, i boli nas tuki, ne mislimo se nikom izvinjavati, jer mi smo najači na planeti zemlji i u bližem i daljem svemiru !
Problem je danas u tome što im se urušava ta hegemonija u svjetu, u kome su do juče mogli da nekažnjeno rade takve zločine i još se hvale njima, jer baš kao u bibliji, snage svjetla uvijek pobjeđuju tamu, tako će i zapadna mračna kula moći, biti srušena i poražena !
Teši se još malo.Hrvatu, ajde prestani frfljati o mitskim kotlićima. Front ne izgleda kao u crtiću.
ovog su izvukli iz vijetnamskog rata za ovu fotomontažu.

Aham oce to oceovog su izvukli iz vijetnamskog rata za ovu fotomontažu.
![]()

Sve sto je brzo, to je i kuso.Obratno, Berlin-Moskva 3,5 meseci, Moskva-Berlin 3,5 godine.![]()
Ubijaju i civile i to dronovima, seti se samo kada si ovde na forumu napisao kako je to nedovoljno i da treba to pojačati.Pa to Rusija čini od prvog dana, ubija agresore dronovima, bombama, fabovkama ...... itd.
Kakvih pacijenata ima