Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма растерај ове твоје, ништа, ама баш ништа не умеју сами.Srušio bi ga i stinger bez problema, civilni avion je laka meta.Samo mi nije jasno čemu likovanje što je pao civilni avion.Čudni ovi ljubitelji bandera ekipe.
Konstantno su urađeni nečim ?Srušio bi ga i stinger bez problema, civilni avion je laka meta.Samo mi nije jasno čemu likovanje što je pao civilni avion.Čudni ovi ljubitelji bandera ekipe.
Pises pismo nekome..., ali volis publiku...egzibicionista.Ма растерај ове твоје, ништа, ама баш ништа не умеју сами.
Бранкишу си видим откачио али ни остали не вреде по луле дувана.
Командуј, ово прераста у анархију.
Рашко преписује моје спрдачине, а Лиг мисли да Руси пишу латиницом.
Teško da će ti @Frtajler odgovoriti na ovo jer si ga "našao" u procepu.Jednostavno će da prećuti ovo tvoje pitanje i da posle kraće pauze nastavi po starom.Znači da je amere trebalo satirati svim sredstvima dok su se iživljavali nad Irakom ?
Evo ih još u Siriji, pljačkaju njenu naftu, treba ih satirati ne ?
Treba li satirati jevreje koji onako zverski - agresorski ubijaju palestinsku decu ?
Pogledajte prilog 1662967
Ili ćeš sad ti "ručice u zrak" ?![]()
Nije se desilo.Gađanje biciklističke staze u sred Kijeva nije terorizam?
dešava se to svremena na vreme.Zvanično saopštenje azerbejdzanskih pilota.Prihvaticu ako dokazi pokažu i da je od pvo ili drona nebitno.Nemam taj problem samo držimo se zvaničnih izjava a manje tračeva i želja pojedinaca.
Koliko Lavrov ima godina? Bio je mator i kada sam ja bio klinac. Jedan od onih likova koji su matori od svog prvog pojavljivanja. Kao Morgan Frimen npr.
Dobar pokušaj..Ovo je više nego jasno da se radi o terorističkom aktu od strane zapadnih plaćenika na Kavkazu.
Kako bi se okrivila Rusija.
Providno, do jaja brate, da su ga rusi naciljali, ne bi stigao da preleti Kaspijsko jezero, pao bi mnogo pre.
Verovatno Stinger raketa, sa ramena nekog Čečena ili Dagestanca, koje su mu zapadni banditi doturili, zajedno sa 50 + 50 hiljada dolara naravno.
Ruska PVO ne bi promašila ovakvu metu?![]()
U to će samo budale poverovati.Dobar pokušaj..
Rusi su ga oborili nema sumnje.
Pa ti si znači skoro bio klinac ?Koliko Lavrov ima godina? Bio je mator i kada sam ja bio klinac. Jedan od onih likova koji su matori od svog prvog pojavljivanja. Kao Morgan Frimen npr.
Imam 40. Meni je Lavrov uvek delovao kao stariji gospodin. Stara škola diplomatije. Jedan od retkihPa ti si znači skoro bio klinac ?![]()
Kud da begaju?
Ili izgibijaKud da begaju?
Preko polja mogu samo pešice.
Biće ovde VEEEELIKE PREDAJE, nešto mi se javlja.![]()