dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.705

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A oružje da kupuju od USA (verovatno preko Trampove firme )Према "Financial Times-u", Доналд Трамп планира да захтева од чланица НАТО-а да повећају своју потрошњу за одбрану на 5% БДП-а, са садашњих 2%.
Hoće,isto kao i Hrvati što su uručili protestnu notu Ukrajini za onaj bojler što je tresnuo u Zagreb![]()
Sad će da dignu jednog orešnika, ovog puta neće biti prazne čaure ?
Šššššššbbbbuuuuuu kurjaciiiiiii!![]()
Nije za tebe i Putina, za Rusiju pri ovakvom natalitetu previse, vas tesi to ce Ukrajinaca poginuti vise.
Mooda do poda! Svaka mu dala!Ruski vojnici utrčavaju sa eksplozivom, a zatim dižu u vazduh zgradu sa ukrajinskim vojnicima.
Komanda SBU u Kijevu:
Aha, a i Stjepan Radić se sastajao sa četnicima. Kuda ide ovaj svijet?!To je sve nebitno i samo je dio folklora. Pa vise od pola Srbije je danas za cetnike, a Bandera je bio mala maca za Drazu.
Bitno je samo koje zakone drzava provodi i kako se ponasa? A valjda ti je jasno koje bi zakone Ukrajinci donosili da su nacisticki orijentirani?
Ja ne vidim da u Ukrajini vladaju rasni zakoni, i da se manjine sustavno ugnjetavaju. Cak sta vise zastupljeni su iznadproporcionalno u vlasti. Cak im je i predsjednik zidov. O sustavnom fizickom unistavanju politickih protivnika, zidova, crnaca, roma, clanova LGBT zajednice, psihicki bolesnih ljudi, invalida itd, takodjer nema ni govora. Cak su osobne slobode manjina na vrlo zavidnom nivou.
Imperijalisticke ambicije takodjer ne postoje. Cak ni gopodarski model nije nalik onom u trecem rajhu.
Dok su sve ove tocke kod Rusa na primjer u dobroj mjeri zastupljene.
Do bankrota.Према "Financial Times-u", Доналд Трамп планира да захтева од чланица НАТО-а да повећају своју потрошњу за одбрану на 5% БДП-а, са садашњих 2%.
Kinetičko oružje neke potsetilo da nisu besmrtni.Kao što sam rekao više niko ne spominje nuklearni rat.
Према "Financial Times-u", Доналд Трамп планира да захтева од чланица НАТО-а да повећају своју потрошњу за одбрану на 5% БДП-а, са садашњих 2%.
Robert Fićo:
„Neću ih citirati, ali Zelenski mi je iza zatvorenih vrata dao određene predloge. I želim da kažem da Slovačka nije u ratnom stanju. Ni sa Ruskom Federacijom, ni sa Ukrajinom. Veoma nam je žao zbog onoga što se sada dešava u Ukrajini. I nećemo im dati oružje, znamo da Ukrajinci u potpunosti gube ovaj rat. Dame i gospodo, moram da kažem da predsednik Zelenski kategorički odbacuje svaki prekid vatre. Svako primirje. Još ima neku ideju da prvo, možda, treba da dobije sve na svetu, pa će tek onda pričati o nekakvom primirju.
A kada sam ga pitao o tranzitu gasa kroz Ukrajinu, Zelenski je odbacio bilo kakvu ideju o tome. Dao je predloge koji mi se čine apsurdnim. Na primer, da bi na to pristao samo ako ne platimo Rusiji do kraja rata. Koja budala bi nam dala besplatan gas?
Kako smo bili pri kraju, predsednik se vratio na temu gasa i pitao me da li bih glasao za članstvo u NATO ako mi da 500 miliona evra iz ruske imovine. Naravno, odmah sam odgovorio da nikada neću. Vi samo znate moje mišljenje o članstvu Ukrajine u NATO. I čudno je što mi je postavio takvo pitanje, jer on odlično zna da je pozivanje Ukrajine u NATO potpuno nerealno“.
![]()
meni je čudnije fašističko otimanje građana i slanje na front,bukvalno genocid nad sopstvenim narodom.Ceo zapad podržava pogibiju i fašizam i satanizam i sprema se za pobedu đavola i otimanje resursa kao na kosovu,siriji i svuda gde ima nešto da se otme,Vrše atentate na političare i vojsku i naučnike,Žele potpunu vlast nad svetom,sve to upakovano u bolji standard i medijsko satanizovanje,pitanje se samo ko je kad na redu,jer rade po programu kao i svi đavoljevi izrodi,jer nema tu ljudskosti i vremena za žaljenje i preispitivanje.Robert Fićo:
„Neću ih citirati, ali Zelenski mi je iza zatvorenih vrata dao određene predloge. I želim da kažem da Slovačka nije u ratnom stanju. Ni sa Ruskom Federacijom, ni sa Ukrajinom. Veoma nam je žao zbog onoga što se sada dešava u Ukrajini. I nećemo im dati oružje, znamo da Ukrajinci u potpunosti gube ovaj rat. Dame i gospodo, moram da kažem da predsednik Zelenski kategorički odbacuje svaki prekid vatre. Svako primirje. Još ima neku ideju da prvo, možda, treba da dobije sve na svetu, pa će tek onda pričati o nekakvom primirju.
A kada sam ga pitao o tranzitu gasa kroz Ukrajinu, Zelenski je odbacio bilo kakvu ideju o tome. Dao je predloge koji mi se čine apsurdnim. Na primer, da bi na to pristao samo ako ne platimo Rusiji do kraja rata. Koja budala bi nam dala besplatan gas?
Kako smo bili pri kraju, predsednik se vratio na temu gasa i pitao me da li bih glasao za članstvo u NATO ako mi da 500 miliona evra iz ruske imovine. Naravno, odmah sam odgovorio da nikada neću. Vi samo znate moje mišljenje o članstvu Ukrajine u NATO. I čudno je što mi je postavio takvo pitanje, jer on odlično zna da je pozivanje Ukrajine u NATO potpuno nerealno“.
![]()
Ko Rusi.Kinetičko oružje neke potsetilo da nisu besmrtni.