Ukrajinci greju Ruse samo tako i ni hvala da im kazu.![]()
Јел атакамсима или стормицама?
Нешто им гориво нестало. Није ваљда да су им ови пријатељи-непријатељи послали само по 5 комада?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajinci greju Ruse samo tako i ni hvala da im kazu.![]()
rusi opravdano očekuju još udara američkih raketa po dubini svoje teritorije
1 atakamas je bio dovoljan da putin proglasi početak trećeg svetskog rata i stavi u najvišu borbenu gotovnost ono što mu je ostalo od nuklearnog arsenalaГде су вам тих 5 атакамса, појела маца?
Zavisi čime je napune, i prazna onomad napravila zvek i evo sad tišina.Može li mi objasniti ko famu o toj novoj raketiri Oresnik"? Dobro hipersonicna, teško ju je pretresti ( nemoguće tvrde Rusi), ali mene najviše zanima njena snaga razaranja. Nešto posebno jako ili samo propaganda?
1 atakamas je bio dovoljan da putin proglasi početak trećeg svetskog rata i stavi u najvišu borbenu gotovnost ono što mu je ostalo od nuklearnog arsenala![]()
još uvjek po rusiji padaju rakete i dronovi lansirani iz ukrajineАааааааа, значи научио си да бројиш до један.
Што ли су се ови твоји смрзли, да ми је да знам?
Има једна народна "Два лешника ораху војска". Колико се ова пословица може сада применити?
Propaganda.Može li mi objasniti ko famu o toj novoj raketiri Oresnik"? Dobro hipersonicna, teško ju je pretresti ( nemoguće tvrde Rusi), ali mene najviše zanima njena snaga razaranja. Nešto posebno jako ili samo propaganda?
Tek će početi padati.još uvjek po rusiji padaju rakete i dronovi lansirani iz ukrajine
Igraju se toplo - hladno s njimaUkrajinci greju Ruse samo tako i ni hvala da im kazu.![]()
Nema eksploziva???Propaganda.
Ako te zanima malo ozbiljnija analiza, izvoli
https://www.index.hr/mobile/vijesti...toliko-mocan-koliko-putin-govori/2620909.aspx
Toplije nego u Malibu-u?Vise toplo. Mega toplo.![]()
Orešnik je jaka kao 45 Hirošima.Hirošima he bila 15 kt, ovo ne može biti 0,15 kt. Nego di je Rusima ona očinska bomba, kažu najsnažnija nenuklearna bomba, nekih 4- 5 kt, mislim?
još uvjek po rusiji padaju rakete i dronovi lansirani iz ukrajine
Verovatno spremaju udar sa velikim brojem raketa. Ako ih posalju malo, malo ce i da prodje.Zavisi čime je napune, i prazna onomad napravila zvek i evo sad tišina.
Propaganda.
Ako te zanima malo ozbiljnija analiza, izvoli
https://www.index.hr/mobile/vijesti...toliko-mocan-koliko-putin-govori/2620909.aspx
Može da nosi konvencionalne bojeve glave sa nuklearnim punjenjima a može da nosi i kinetičke koje uništavaju podzemne bunkere i tačkaste ciljeve.Može li mi objasniti ko famu o toj novoj raketiri Oresnik"? Dobro hipersonicna, teško ju je pretresti ( nemoguće tvrde Rusi), ali mene najviše zanima njena snaga razaranja. Nešto posebno jako ili samo propaganda?
iz početka bilo neuobičajeno rusima, sad su se navikliЈош увек? Мора да су постали врло тихи, не чује се.
Ne postoji još uvijek snimak sa mjesta udara kinetičkih glava Orešnika što može da znači samo jedno - da je strašna posledica pa je kriju da ne bi demoralisali vojsku.Razvijen je za nuklearne bojeve glave i tako ga treba i posmatrati. Praktično ga je nemoguće presretnuti tako da nema neke dileme šta će se desiti kada se lansira, udara sigurno i to jako brzo. Nešto smanjena preciznost je apsolutno nebitna kada nosi nuklearne bojeve glave
Ovo lansiranje bez bojevih glava je čista demonstracija i poruka, ništa više.
Kao što se mogao da primetiš odmah posle dejstva Orešnika i Ukrajinci su prestali da šalju UK i USA projektile dublje u teritoriju Rusije, što znači da je poruka uspešno prenesena i shvaćena. Normalno i Rusi su odmah prestali sa slanjem "lešnika".
У бившој војсци кориштен је назив инертна.Može da nosi konvencionalne bojeve glave sa nuklearnim punjenjima a može da nosi i kinetičke koje uništavaju podzemne bunkere i tačkaste ciljeve.
Tamo gdje udari nuklearna bojeva glava nema potrebe objašnjavati šta nastane ali tamo gdje udari ova kinetička ( koju neko greškom zove prazna) tu ostaje samo prah, ne ruševine već prah. Najsličnije je udaru meteora samo još gore.
Nije ti fizika i astronomije baš jača stranaMože da nosi konvencionalne bojeve glave sa nuklearnim punjenjima a može da nosi i kinetičke koje uništavaju podzemne bunkere i tačkaste ciljeve.
Tamo gdje udari nuklearna bojeva glava nema potrebe objašnjavati šta nastane ali tamo gdje udari ova kinetička ( koju neko greškom zove prazna) tu ostaje samo prah, ne ruševine već prah. Najsličnije je udaru meteora samo još gore.