Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зато што су били изузетно квалитетни, компликовани и скупи. Тридесет четворке су испадале као ђаци из школе. Да будем у духу тог времена дијалектичко-материјалистички - прелаз из квантитета у квалитет у смислу крајњег војног ефекта.
Zato je na kraju rata bila tolika razlika u stradalim vojnicima.

Kvazimodo lično na otvaranju renovirane Notre Dame

zelens-min.jpg
Сада неки православни свештеник треба да поново освешта оскрнављену катедралу.

Znaci priznajes da je to cisto pljackaski rat. Ne radi se o granici sa NATO, ne radi se o nekim fasistima, vec se radi o pljacki prirodnih bogatstava suverene drzave i vrlo bliskog naroda, po cenu velikih zrtava oba naroda, a sve da bi se bogatila odredjena grupa ljudi oko Putina. Ok. To sam znao oadavno ali je lepo cuti priznanje.
:eek::dash: Ništa nisi shvatio,a lepo ti čovek objasnio.

Može li mi objasniti ko famu o toj novoj raketiri Oresnik"? Dobro hipersonicna, teško ju je pretresti ( nemoguće tvrde Rusi), ali mene najviše zanima njena snaga razaranja. Nešto posebno jako ili samo propaganda?
Преживели из "Јужмаша" кажу да су осетили само благ потрес. Или беше нема више "Јужмаша"? Вероватно је само пропаганда.

Može li mi objasniti ko famu o toj novoj raketiri Oresnik"? Dobro hipersonicna, teško ju je pretresti ( nemoguće tvrde Rusi), ali mene najviše zanima njena snaga razaranja. Nešto posebno jako ili samo propaganda?
Čista ruska agitprop ropaganda dovoljno jaka da SCALP, Senke i ATACMsovi više ne lete preko ukrajinsko-ruske granice
Nema slike Juzmaša posle posete te petardice, znači nikakva šteta nije zabeležena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back