darda
Elita
- Poruka
- 16.799
oce samo je pitanje vremenaNeće. Malterišete po Nemačkoj i Švici, natalitet 2x manji od mortaliteta a Rus da dodje da gine neće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oce samo je pitanje vremenaNeće. Malterišete po Nemačkoj i Švici, natalitet 2x manji od mortaliteta a Rus da dodje da gine neće.
Nismo naivni niti glupi,a ja da ti objasnim zašto neće biti,neće biti jer situacija nije došla na 17 stepenik eskalacije niti će doći,i da dođe zna Putin da u nuklearnom ratu neće biti pobednika,a njemu je cilj da pobedi dakle nuklearno oružje neće sigurno koristiti,i ne donosi sam odluku da li će lansirati.šta kaže alija...rata neće biti...joj ljudi jel ste naivni...kada se samo sjetim 1913. ista mantra.
koji si ti komedijaš...a znaju li ovi drugi da u nuklearnom ratu neće biti pobjednika...mislim ovi tvoji?...i njima je cilj da pobjede...šta kažu...ne smiju dozvoliti rusiji da pobjedi...nuklearno oružje će biti upotrebljeno i poljaci i njemci će rukom rusije biti uništeni i židovska osveta će biti konačna.Nismo naivni niti glupi,a ja da ti objasnim zašto neće biti,neće biti jer situacija nije došla na 17 stepenik eskalacije niti će doći,i da dođe zna Putin da u nuklearnom ratu neće biti pobednika,a njemu je cilj da pobedi dakle nuklearno oružje neće sigurno koristiti,i ne donosi sam odluku da li će lansirati.
hoće...al ja se ne bojim...moja ulica nije u švantalerštraseIgi nemoj da se bojiš neće biti nuklearnog rata.
Ispaljuju ih skoro svakodnevno ali se malo čuje o tome a znaš li zašto se malo čuje o tome ?...Svaki sistem koji Zapad pošalje radi do 2 meseca posle pada na ispod 10% efikasnosti .Ukrajina ispalila novu turu Atacmsa po buraniji
Kad kazem Buranija, mislim na Ruje
Zato ni Zelenski ne želi izbore.Anketa u Rumuniji ove nedelje pokazala je da je kandidat Georgescu pobedio proevropskog Laskonija za 15 poena.
Ups! Izbori otkazani.
Otkazani izbori u Rumuniji u ime DEMOKRATIJE
Nema boljeg načina da se pobedi u ratu protiv Rusije nego ukidanjem demokratije
![]()
![]()
Ukrajina je izgubila pola stanovnika, kada izgube drugu polovicu mogu proglasiti pobjedu.Україна зазнала поразки
Djurica Hipotezica, odgovara na pitanja upucena drugome, a na pitanja upucena njemu, u vezi njegovih sopstvenih objava, ne moze da odgovoriSvega toga su imali daleko vise od Finaca u Zimskom ratu i Nemaca u 2. sv. ratu i pobedili sa mnogo vise izginulih, nema formule koja se moze primeniti kad je u pitanju ratovanje.
eto oni misle da je tako trebalo
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/page-246#post-48870928
Pokazi da vidim i ja na osnovu cega imas takav utisak?
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/page-251#post-48873046
Nisam pisao o konačnoj pobjedi već logičnoj računici ko ima više gubitaka.Postaje sve izvjesnije da Rusi neće do kraja ostvariti svoje interese u Ukrajini.Da li će se moći mirovni sporazum nazvati pobjeda bilo koje strane ne znam ali sve su naznake da Ukrajina gubi ovaj frontovski staromodni spori rat koji više odgovara Rusiji.Svega toga su imali daleko vise od Finaca u Zimskom ratu i Nemaca u 2. sv. ratu i pobedili sa mnogo vise izginulih, nema formule koja se moze primeniti kad je u pitanju ratovanje.
Zasto zoves "Volodimir" nekoga ko se zove "Vladimir"?!Volodimir Zelenski
Володимир Олександрович ЗеленскиZasto zoves "Volodimir" nekoga ko se zove "Vladimir"?!
To mu je sada umetničko ime Volodomir,Zasto zoves "Volodimir" nekoga ko se zove "Vladimir"?!