Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta kaže alija...rata neće biti...joj ljudi jel ste naivni...kada se samo sjetim 1913. ista mantra.
Nismo naivni niti glupi,a ja da ti objasnim zašto neće biti,neće biti jer situacija nije došla na 17 stepenik eskalacije niti će doći,i da dođe zna Putin da u nuklearnom ratu neće biti pobednika,a njemu je cilj da pobedi dakle nuklearno oružje neće sigurno koristiti,i ne donosi sam odluku da li će lansirati.

Nismo naivni niti glupi,a ja da ti objasnim zašto neće biti,neće biti jer situacija nije došla na 17 stepenik eskalacije niti će doći,i da dođe zna Putin da u nuklearnom ratu neće biti pobednika,a njemu je cilj da pobedi dakle nuklearno oružje neće sigurno koristiti,i ne donosi sam odluku da li će lansirati.
koji si ti komedijaš...a znaju li ovi drugi da u nuklearnom ratu neće biti pobjednika...mislim ovi tvoji?...i njima je cilj da pobjede...šta kažu...ne smiju dozvoliti rusiji da pobjedi...nuklearno oružje će biti upotrebljeno i poljaci i njemci će rukom rusije biti uništeni i židovska osveta će biti konačna.

Каже свирач, у Украјину стигла друга тура хеФ 16:

Украина получила от Дании вторую партию F-16​

"Вторая партия F-16 для Украины от Дании уже в Украине. Это лидерство в защите жизни, отличающее Данию", - написал президент.
https://www.rbc.ua/ukr/news/ukrayina-otrimala-vid-daniyi-drugu-partiyu-1733559010.html

Руси су готови, ако буду ефикасни као прва тура.

Anketa u Rumuniji ove nedelje pokazala je da je kandidat Georgescu pobedio proevropskog Laskonija za 15 poena.
Ups! Izbori otkazani.
Otkazani izbori u Rumuniji u ime DEMOKRATIJE

Nema boljeg načina da se pobedi u ratu protiv Rusije nego ukidanjem demokratije

GeJTKIIXAAAQmm8
GeII3msakAII6hM
Zato ni Zelenski ne želi izbore.

Типично

Урсула фон дер Лајен тражила је од Финске да се припреми за рат, док је током интервјуа Урсула упитана:
„Јесу ли ваша деца у војсци?“

Урсула, "Не, ха ха ха"

Trump zatvara dosje Ukrajina, rat u očaju eskalira, ali pregovarački proces je neizbježan (1)​

Amerikanci su po svemu sudeći odlučili zatvoriti ‘Projekt Ukrajina’, koji je započeo prije desetak godina na Majdanu i opći je dojam da će to biti učinjeno. Da će se to dogoditi vidjelo se i prije predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Državama, gdje je na iznenađenje mnogih nadmoćno pobijedio Donald Trump. Šef Pentagona Bidenove administracije, Lloyd Austin, u nekoliko je navrata izjavio kako ne postoji oružje koje bi se moglo dati Ukrajini pa da ona preokrene svoj poraz: “Ne postoji srebrni metak. Nijedna pojedinačna sposobnost neće preokrenuti plimu. Niti jedan (američki) sustav neće zaustaviti Putinov napad” izjavio je Austin.

Strateški poraz Ruske Federacije, kojeg su najavili kreatori američke politike, a uz veliku pompu prihvatili europski čelnici, je projekt koji je propao.

Premda su kreatori projekta bili uvjereni u suprotno, ruska ekonomija je napredovala, građani Rusije su se značajnom većinom homogenizirali oko Putina, a ruska vojska postala je još jača. Njemački ministar obrane Boris Pistorius, pozivajući na veće ulaganje u vojnu industriju zbog ruske prijetnje, nedavno je izjavio kako ruska vojna industrija u 3 mjeseca proizvede više oružja i streljiva nego cijela Europska Unija u godinu dana.

https://www.geopolitika.news/analiz...lira-ali-pregovaracki-proces-je-neizbjezan-1/

:hej::hej::hej::hej::hej::hej:

Jalov projekt, driven by Fu.ck the EU

Tko pod drugim jamu kopa...

Sve što su smišljali spakirati Rusiji, sada im se vraća kao bumerang.

Zapad je izgubio moć, slomio je zube na Istoku, a EU kao kolateralna žrtva postaje zečje yebalište.

Skroz zasluženo...kozmička pravda.

Svega toga su imali daleko vise od Finaca u Zimskom ratu i Nemaca u 2. sv. ratu i pobedili sa mnogo vise izginulih, nema formule koja se moze primeniti kad je u pitanju ratovanje.
Djurica Hipotezica, odgovara na pitanja upucena drugome, a na pitanja upucena njemu, u vezi njegovih sopstvenih objava, ne moze da odgovori

Vecno Djuro - nikada Djura!

Ruje odlikuju front za napad na Pokrovsk..Mislio sam da neće pre proleća krenuti na sam grad ali izgleda da ce na Pokrovsk ici tokom zimske ofanzive ..Hoće li Rusi pojačati kad temperature padnu debelo isood 0 ..Trebali bi ako mogu mnogo bolji pregled kretanja a i položaja protivnika imaju pod snegom..Ukrima je ovo prva zima pod FABovkama i pod ovoliki brojem FPV a najverovatnije i zadnja..Ne verujem da će preživeti ovaj pritisak jos jednu godinu ..

Svega toga su imali daleko vise od Finaca u Zimskom ratu i Nemaca u 2. sv. ratu i pobedili sa mnogo vise izginulih, nema formule koja se moze primeniti kad je u pitanju ratovanje.
Nisam pisao o konačnoj pobjedi već logičnoj računici ko ima više gubitaka.Postaje sve izvjesnije da Rusi neće do kraja ostvariti svoje interese u Ukrajini.Da li će se moći mirovni sporazum nazvati pobjeda bilo koje strane ne znam ali sve su naznake da Ukrajina gubi ovaj frontovski staromodni spori rat koji više odgovara Rusiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back