Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.999
Рубља је све
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рубља је све
Ja mislim, ja znam, ja sam ubeđen, ja sam, ja sam, ja mislimJa mislim da tvoje kognitivne sposobnosti nisu dovoljne da razumjes sto sam ja napisao.
Ostali nece napadatiПутин и Руси само упозоравају да ће бранити своју земљу и да неће ни по коју цену дозволити западњацима да је распарчају:
Руси су спремни, остали нек виде дал им се исплати да нападају на Руског Медведа!
Kao sto smo rekli, vjerovatno je da proizvode do nekih pedesetak balistickih raketa mjesecno a usput jos i crpe sjervernokorejske rezerve, tako da ovakve napade mogu izvrsiti par puta godisnje.Одакле им раКетла толико?
Pogledajte prilog 1649264
Kad imaju municije za 3 dana rata.Одакле им раКетла толико?
Pogledajte prilog 1649264
Kao sto smo rekli, vjerovatno je da proizvode do nekih pedesetak balistickih raketa mjesecno a usput jos i crpe sjervernokorejske rezerve, tako da ovakve napade mogu izvrsiti par puta godisnje.
Stetu koju su nanijeli ce Ukrajinci popraviti do rucka.
Ja i nemam rogove. Imaju ih oni koji lažu i ne drže do riječi. Pa sad se ti sam pronađi.Pa vidi, ja te nisam nikad drzao za rogove
Ne volim da silazim u blato
Боже ме прости, али делује као да "савезници", а не РФ тежи истребљењу мушког становништва земље древних Укра, да би је населили ... ?
Ti si baš dijete. Ovo je mapa udara od jutros. Pola miliona ljudi u zapadnom dijelu je bez struje.....i bez ručka.Kao sto smo rekli, vjerovatno je da proizvode do nekih pedesetak balistickih raketa mjesecno a usput jos i crpe sjervernokorejske rezerve, tako da ovakve napade mogu izvrsiti par puta godisnje.
Situacije nisu za poredjenje po katastrofalnosti (kad u Rusiji budu uveli bonove za hranu, mozemo o tome da raspravljamo), kao sto nisu ni Gorbacov i Putin po sposobnostima. To je vas kamencic u cipeli.Jel bi voleo da u Putin dobije Nobela sad kad su kamate u Rusiji na 28%
Није предвиђено да се он "отрезни"! Биће натеран да гура до свог трагично краја, што је у суштини небитно, али и до краја територија древних Укра.Neka šalju ko ih e be kad su moroni, mali firer je običan pajac koji nasedne na svaku priču, ali otrezniće se i on al će bit kasno
Naravno da postoje odredjene stete ali to nije nista sto ce ni najmanje pokolebati Ukrajince jer se te stete relativno brzo saniraju.Koje godine ?
Kolko prođe ručaka a još ne popraviše Tripoljsku termoelektranu ?
Lepo sam ti rekao veze ti sa mozgom nemaš
Ne, do rucka ce te stete biti sanirane.Nije valjda da vjerujes da tih nekih 1-2% ukrajinsih domacinstava biti bez struje do sljedeceg ljeta?Ti si baš dijete. Ovo je mapa udara od jutros. Pola miliona ljudi u zapadnom dijelu je bez struje.....i bez ručka.
Pogledajte prilog 1649271
Ништа онда супер до следећег пута.Kao sto smo rekli, vjerovatno je da proizvode do nekih pedesetak balistickih raketa mjesecno a usput jos i crpe sjervernokorejske rezerve, tako da ovakve napade mogu izvrsiti par puta godisnje.

Da, ali batina ima konacno dva kraja. Jos kad stignu Tomahawks biti ce veselo i u Rusiji.Ништа онда супер до следећег пута.![]()
Ok, u koliko sati im je rucak? Da sacekamo da ljudi zavrse sa jelom, pa da onda dokazes svoje prognoze.Ne, do rucka ce te stete biti sanirane.Nije valjda da vjerujes da tih nekih 1-2% ukrajinsih domacinstava biti bez struje do sljedeceg ljeta?
Sad ostaje samo pitanje kakvu odmazdu Ukrajinci pripremaju.
Rusi ovakav napad sigurno ne mogu ponoviti prije nove godine.
Нема помоћи мачак.Da, ali batina ima konacno dva kraja. Jos kad stignu Tomahawks biti ce veselo i u Rusiji.
Све што Украјина испали добиће 10 пута више назад.Од почетка је тако.
Јел ти то отворено навијаш за ИСИЛ?