Da, oni Storm Shadowsi i ATACMS-i su koji leze u ukrajinskim skladistima su ustvari makete.Ukrajinci niti imaju naoružanje niti njime znaju rukovati. Oni daju topovsko meso i poligon za testiranje svih mogućih oružja.
NATO vojnici to odrađuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, oni Storm Shadowsi i ATACMS-i su koji leze u ukrajinskim skladistima su ustvari makete.Ukrajinci niti imaju naoružanje niti njime znaju rukovati. Oni daju topovsko meso i poligon za testiranje svih mogućih oružja.
NATO vojnici to odrađuju.
А 10 година рата у Авганустану је ништа? Значи све се десило због Горбачовог чела!Babetina iz Privoljnoja , bio bi kulak, ko mu deda, da nije bio i brzi zetelac psenice, pa avanzovo do fakulteta. Nemerljiv je njegov doprinos ekonomiji SSSR, bonovi za hranu, zlatne rezerve sa 2000 t smanjio na 200, deficit sa 0 podigao na 109 mlrd rubalja, ali je zato spoljni dug, poslednjim naporima svog genijalonog uma, uspeo da sa nule poveca na 120 mlrd $. Da nista od ovoga nije uradio, sama cinjenica da je dobio Nobelovu nagradu za mir, dovoljno govori o tome kakva je ljigavstina bio. Pokoj mu dusi.

Jel ti imaš problema s razumijevanje pročitanog?Da, oni Storm Shadowsi i ATACMS-i su koji leze u ukrajinskim skladistima su ustvari makete.
15 je od kako se zabavljaju, 4 je od svadbeKako 4 kad je skoro 15?
nije propaganda već istina poštovani gospodineDobro situirana gospođo, vi ne diskutirate već širite propagandu, ali onu low budget.
Kad je bila svadba?15 je od kako se zabavljaju, 4 je od svadbe
Ti ne čitaš šta ti se piše. Rusija neće evropske baze gađati nuklearkama već orešnikom.Naravno da hoce zato sto znaju da je Rusija donja,
Ti vasi war games su smijesni. Ne mora Amerika odmah unistiti Moskvu. Mogu u slucaju da Rusi bace atomsku na Rammstein, spaliti Vladivostok ili Perm na primjer. I sta ce onda Rusi? Ispaliti citav svoj arsenal i time potpisati samoubojstvo.
Njemci naravno trenutno ne mogu odgovoriti Rusima sa atomskim oruzjem, ali mogu bez problema dostaviti nekoliko tona sarina u Moskvu. Igrati se sa oruzjem za masovno unistenje, to kako vi kremljobotici zamisljate, je samo za budale jer batina obicno ima dva kraja.
Ili nuklearni otpad u bakarnoj šerpi od 50litara...ts,ts,tsZar nije jucer ukrajisnki dron preletio 1200 km i zapalio jednu rusku rafineriju? Sreca po Ruse da nije nosio kemijsko ili biolosko oruzje.
Gospođo, vi i istina to je oksimoron.nije propaganda već istina poštovani gospodine
.Nadam se da neces biti previse iznenadjena kad uskoro po Rusiji budu gorila vojna skladista, zracne luke, tvornice oruzja, rafinerije i LNG terminali.Jel ti imaš problema s razumijevanje pročitanog?
To naoružanje nije ukrajinsko nit Ukrajinci s njime znaju rukovati.
Ukrajinci su to samo da nahrane svinje i ništa ne diraju.
U kojem filmu? Rambo 19?.Nadam se da neces biti previse iznenadjena kad uskoro po Rusiji budu gorila vojna skladista, zracne luke, tvornice oruzja, rafinerije i LNG terminali.

Ja sam dijete NNNI sistema..Nadam se da neces biti previse iznenadjena kad uskoro po Rusiji budu gorila vojna skladista, zracne luke, tvornice oruzja, rafinerije i LNG terminali.
JOk, nema se love za to.U kojem filmu? Rambo 19?
![]()
![]()
![]()
Ma jel moguce da tako rezonuje buduci vojnik mocnog NATO pakta?Stotine dronova su doletjeli do Moskve a nisu bili ni primjeceni. Ne znam zasto ti vidis u ovom jednom koji je doletio do nas neki presedan?
Da, to sam zaboravio. Ako se kojim slucajem takva serpa slomije na crvenom trgu, biti ce veselo u Moskvi.Ili nuklearni otpad u bakarnoj šerpi od 50litara...ts,ts,ts
Sta ce oni odabrati.?
Pa ne mogu Kijevu iskljuciti struju a da je ovi ne oprave u roku od par sati. A vamo bi ko lafo unistavali NATO baze.
Tako razmišlja napola skuhana žaba.Ma jel moguce da tako rezonuje buduci vojnik mocnog NATO pakta?
.Nadam se da neces biti previse iznenadjena kad uskoro po Rusiji budu gorila vojna skladista, zracne luke, tvornice oruzja, rafinerije i LNG terminali.
Ti si izgleda vec prespavala ovih par napada. Ili je neznanje tvoj vid copinga?
Tebi jos nije jasno da su Rusi istrosili skoro citav svoj arsenal balisticki raketa?Све што твоји имају Рује имају мнооооооого више и боље. Само им дај повод да га употреба па ћеш видети.
Нити кад неки руски лудак баци Пу.лера са врх Кремља и спичи атомску бомбу Укрима као узвратни поклон. Ви нијесте свјесни шта је ово све..Nadam se da neces biti previse iznenadjena kad uskoro po Rusiji budu gorila vojna skladista, zracne luke, tvornice oruzja, rafinerije i LNG terminali.
Bez uvrede, ali mozda ne bi bilo lose da prvo procitas na koju konstataciju je isao moj odgovor. Na osnovu vidjenog, dijalog sa tobom je kao rat iscrpljivanja o kome ne prestajes da naglabas. Ovde sam zbog mentalnog razgibavanja, a ne iscrpljivanja.А 10 година рата у Авганустану је ништа? Значи све се десило због Горбачовог чела!![]()
Da ali nisu svi Ukri Galicani.Ukri (galičani) su naci okupatore dočekivali cvećem, kao i vi.
Objasni mu....Tebi jos nije jasno da su Rusi istrosili skoro citav svoj arsenal balisticki raketa?
Poslije 20. januara ce Rusima biti jos mnogo teze. Upravo kao sto sam i progozirao Trumpova administracija ce raditi potpuno suprotno onome sto su najavljivali u izbornoj kampanji glede Ukrajine.Što je babi milo ...
sat otkucava, vrlo malo vremena je ostalo za još neki suludi pokušaj da se stvari okrenu u pravcu potpunog haosa.
Posle 20. januara pada zavesa na ovakve imbecilne ideje