Zmija guta žabu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zmija guta žabu
Zar nije jucer ukrajisnki dron preletio 1200 km i zapalio jednu rusku rafineriju? Sreca po Ruse da nije nosio kemijsko ili biolosko oruzje.Svi mogu ali nitko neće pa nam je zato DRON DOLETIO U ZAGREB A NITKO NIJE MALIM PRSTOM MRDNUO
Hoće li NATO sve ostale braniti, kao što je nas,Zar nije jucer ukrajisnki dron preletio 1200 km i zapalio jednu rusku rafineriju? Sreca po Ruse da nije nosio kemijsko ili biolosko oruzje.
kad nam je DOLETIO DRON NA ZAGREB?Stotine dronova su doletjeli do Moskve a nisu bili ni primjeceni. Ne znam zasto ti vidis u ovom jednom koji je doletio do nas neki presedan?Hoće li NATO sve ostale braniti, kao što je nas,kad nam je DOLETIO DRON NA ZAGREB?
NATO ne brani svoje članice, to je poanta.Stotine dronova su doletjeli do Moskve a nisu bili ni primjeceni. Ne znam zasto ti vidis u ovom jednom koji je doletio do nas neki presedan?
Hoće li NATO sve ostale braniti, kao što je nas,kad nam je DOLETIO DRON NA ZAGREB?
pa jesu li odabraliNATO ne brani svoje članice, to je poanta.
Rusi mogu birati cilj u EU, NATO se tome ne protivi.
Ne mogu Rusi vise nista. Sad samo mogu gledati kako im kako im polozaji u dubini ruske teritorije gore, kada Ukrajinci uskoro pocnu lansirati americke, britanske, francuske a uskoro i njemacke dalekometne balisticke rakete.NATO ne brani svoje članice, to je poanta.
Rusi mogu birati cilj u EU, NATO se tome ne protivi.
Nestrpljiv si ko seoska mlada.pa jesu li odabrali![]()
Sta ce oni odabrati.?pa jesu li odabrali![]()
a ti si stavio sliku firera iz 1935
Tema vicevi je na drugom podforumu.Ne mogu Rusi vise nista. Sad samo mogu gledati kako im kako im polozaji u dubini ruske teritorije gore, kada Ukrajinci uskoro pocnu lansirati americke, britanske, francuske a uskoro i njemacke dalekometne balisticke rakete.
Ti si izgleda vec prespavala ovih par napada. Ili je neznanje tvoj vid copinga?Tema vicevi je na drugom podforumu.
Analogija na tvoju bistrinu.a ti si stavio sliku firera iz 1935![]()
šta si zapeo sa tim rodovima, oću da diskutujem s tobom ne da te....Analogija na tvoju bistrinu.
Opet mi se obraćaš u muškom rodu.
Znam da je vama wokeistima to sve isto, ali ja imam spol i rod od rođenja, nije fluidan.
Ukrajinci niti imaju naoružanje niti njime znaju rukovati. Oni daju topovsko meso i poligon za testiranje svih mogućih oružja.Ti si izgleda vec prespavala ovih par napada. Ili je neznanje tvoj vid copinga?
ni gradska mlada ne bi čekala skoro 4 godine na prvu bračnu noćNestrpljiv si ko seoska mlada.
Dobro situirana gospođo, vi ne diskutirate već širite propagandu, ali onu low budget.šta si zapeo sa tim rodovima, oću da diskutujem s tobom ne da te....
Da to mogu odavno bi uradili.Rusi mogu napasti svaku NATO zemlju, US neće malim prstom mrdnuti.
Jedino su izuzetak UK i IL.
Kako 4 kad je skoro 15?ni gradska mlada ne bi čekala skoro 4 godine na prvu bračnu noć
Svako strpljenje ima granicu....Da to mogu odavno bi uradili.
Babetina iz Privoljnoja , bio bi kulak, ko mu deda, da nije bio i brzi zetelac psenice, pa avanzovo do fakulteta. Nemerljiv je njegov doprinos ekonomiji SSSR, bonovi za hranu, zlatne rezerve sa 2000 t smanjio na 200, deficit sa 0 podigao na 109 mlrd rubalja, ali je zato spoljni dug, poslednjim naporima svog genijalonog uma, uspeo da sa nule poveca na 120 mlrd $. Da nista od ovoga nije uradio, sama cinjenica da je dobio Nobelovu nagradu za mir, dovoljno govori o tome kakva je ljigavstina bio. Pokoj mu dusi.Kako istina uvek ispliva, a pokaze se da Rusi lazu ko dzukele koje lutaju bespucima Golije
Zamislite, Putin lagao
Gorbacov, Predsednik SSSR u jednom od intervjua za Nemacki kanal ZDF svedoci o navodnom "sporazumu NATO i SSSR o nesirenju NATO"
Cuveni narativ forumskih ruskoguza kojim pravdaju agresiju na raznorazne vukojebine u Ukrajini
https://www.reddit.com/r/ukraine/s/nAuZNKJioR
Obratite paznju, intervju dat 2014e, nakon sto su Rusi napali Ukrajinu