Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A vidi mu džempera............k'o da je iz Severne Koreje

GdLdhK6WsAAlP5a
ovom ce trebati jedan crni dzemper , da mu ne bude hladno 6 feet under

Znači ništa od demilitarizacije i denacifikacije. I biolaboratoriji ima da ostanu.
Nema ruski vojnik pojma zašto gine u Ukrajini, nitko mu to nije rekao. Ili je zaista toliko retardiran da misli da se bori protiv nacista, ne isključujem tu mogućnost

Meni je jasno da ti veruješ izvorima koji kažu da Tramp i Rusija gube a da Kamala i Ukrajina dobijaju.
Moram da te razočaram, to je jako daleko od istine.

Počni da prihvataš da stvari u koje veruješ nisu tačne pa da nastavimo diskusiju u nekom normalnom tonu.

Možda se ni meni ne sviđa sve što se dešava ali ne znači da ću ignorisanjem činjenica promeniti situaciju na terenu

- Tramp je dobio izbore
- Rusija dobija rat
- Evropa je ispušila i nalazi se na opasnoj nizbrdici
- Ukrajina gubi rat i ostaće u fronclama i ritama, kada se uskoro potpiše neki mir svi će ih zaboraviti, zabavljeni o svom jadu

Meni se ne sviđa 50% stvari sa spiska tebi 100%, što znači da nam stavovi i nisu tako različiti.
Ipak, sve navedeno ne da ne možemo promeniti ni ti ni ja već ne može niko živi.

Možemo da prihvatimo i da vidimo šta dalje.

Nemoj da se ložiš da je Ukrajina "pobedila" zato što Rusija možda nije ostvarila sve svoje ciljeve.
To ti je realna priča taman kao da je Sloba "pobedio" 1999. na Kosovu.

Meni je jasno da ti veruješ izvorima koji kažu da Tramp i Rusija gube a da Kamala i Ukrajina dobijaju.
Moram da te razočaram, to je jako daleko od istine.

Počni da prihvataš da stvari u koje veruješ nisu tačne pa da nastavimo diskusiju u nekom normalnom tonu.

Možda se ni meni ne sviđa sve što se dešava ali ne znači da ću ignorisanjem činjenica promeniti situaciju na terenu

- Tramp je dobio izbore
- Rusija dobija rat
- Evropa je ispušila i nalazi se na opasnoj nizbrdici
- Ukrajina gubi rat i ostaće u fronclama i ritama, kada se uskoro potpiše neki mir svi će ih zaboraviti, zabavljeni o svom jadu

Meni se ne sviđa 50% stvari sa spiska tebi 100%, što znači da nam stavovi i nisu tako različiti.
Ipak, sve navedeno ne da ne možemo promeniti ni ti ni ja već ne može niko živi.

Možemo da prihvatimo i da vidimo šta dalje.

Nemoj da se ložiš da je Ukrajina "pobedila" zato što Rusija možda nije ostvarila sve svoje ciljeve.
To ti je realna priča taman kao da je Sloba "pobedio" 1999. na Kosovu.
Sloba je bio prvi Zelenski
"REKLI SU NEDELJU DANA A BOMBARDOVALI NAS TRI MESECA, POBEDILI SMO!!!"

Znači ništa od demilitarizacije i denacifikacije. I biolaboratoriji ima da ostanu.
Nema ruski vojnik pojma zašto gine u Ukrajini, nitko mu to nije rekao. Ili je zaista toliko retardiran da misli da se bori protiv nacista, ne isključujem tu mogućnost

Da ne ostane odgovoreno,
ako su ovo bili vojni ciljevi Rusije u ratu protiv Ukrajina onda su oni u najvećem obimu ispunjeni

- Ukrajinska vojska je svedena na vrlo jadne ostatke svoje nekadašnje moći sa katastrofalnim gubicima u ljudstvu i tehnici
- Što se drugog dela tiče, uveren sam da je većina ostrašćenih nacoša iz onih ekstremno desničarskih pokreta i paramilitarnih jedinica sa početka rata davno eliminisana, ljudi koji danas ginu na frontu nemaju veze sa bilo kakvom nacističkom ideologijom, Banderom i sličnim glupostima.

Da ne ostane odgovoreno,
ako su ovo bili vojni ciljevi Rusije u ratu protiv Ukrajina onda su oni u najvećem obimu ispunjeni

- Ukrajinska vojska je svedena na vrlo jadne ostatke svoje nekadašnje moći sa katastrofalnim gubicima u ljudstvu i tehnici
- Što se drugog dela tiče, uveren sam da je većina ostrašćenih nacoša iz onih ekstremno desničarskih pokreta i paramilitarnih jedinica sa početka rata davno eliminisana, ljudi koji danas ginu na frontu nemaju veze sa bilo kakvom nacističkom ideologijom, Banderom i sličnim glupostima.
Значи Азова више нема и не млате Русе још од Бахмута? Одкуда онда постављају оне видео снимке по телеграму како бију Русе а не дају плакати?

Da ne ostane odgovoreno,

Bogme su im fino izgenocidisali vojsku, a još traje

Zato što države EU ne žele svoju bezbednost i politiku da stave u ruke Rusiji.
Rusija jeftinim gasom ostvaruje svoje političke i geopolitičke ciljeve.
Zbog toga je i bolje plaćati skuplji gas nego voditi rusku politiku i interes u državama unije.
Mislim da je Rusija tu maestralno odigrala, nadmudrila je Evropu.
Donald Tramp dok je još bio predsednik rekao je Angeli Merkel i predstavnicima NATO alijanse da Rusija drži Nemačku u svojim rukama baš zbog gasa i da je zbog toga energetski zavisna od Rusije.
Ta zavisnost stvara gomilu problema koji ne idu u korist same države, trenutnog stanja i politike, ekonomije i bezbednosti EU.

:pop:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back