Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Какву ћеш замерку наћи Уткину ? Да је нациста или нешто више ? Јесам ли ја ''угоститеља'' поставио да ратује тамо, јесам ли му ја можда дао ордење хероја рата и титуле ? Јесам ли га ја можда онда отписао у том случајном удесу ?

Значи Руси радо иду у војнике, нема уопште робијаша који су амнестирани, нити има мобилизације по мањим и руралним местима, само уговорци и добровољци. Још једна сказка. ;)

A и наши добровољци се нису прославили, односно третман према њима је био лош, чак и Берић је то потврдио.
Šta pričaš ti?U Rusiji još nije izvršena mobilizacija jer NIJE proglašeno ratno stanje.A naši se nisu proslavili jer su nedisciplinovani.

O DEJANU BERIĆU​

Više puta sam obraćao pažnju na kostimiranog srpskog pseudoheroja, miljenika domaćica i sjajnog ratnika Dejana Berića.

Vrlo jednostavno, ja sam bio jedan od onih koji su počeli da govore da je Berih lažov i da nikada nije bio sa nama u Slavjansku, da nije bio na aerodromu 26. maja i da nema nijedan potvrđeni borbeni pokazatelj. Berić je prazno mesto, medijski naduvano, plašeći se da se susreće sa stvarnim ljudima koji su se borili i plaši se razotkrivanja.

Ali on ima jednu žudnju koja može da prevaziđe njegove strahove: žudnju za poziranjem i neodoljivim lažima.

Nedavno sam video Berićevu fotografiju sa njegovog venčanja. Tu je Dejan sav u uniformi i u ikonostasu svakojakih medalja. Među medaljama, inače, nema nijedne borbene. Sve iz javnih organizacija. Primetio sam sebi da momak ne zna kako da nosi ime kompanije ili nagradu.

Ali nije to privuklo moju pažnju, već dve identične medalje „Za vojničku hrabrost“ koje je izdala javna organizacija Borbeno bratstvo.

Otišao sam na sajt Borbenog bratstva i napisao zahtev za informisanje na tu navedenu adresu, tražeći pojašnjenje da li je moguće ponovo dodeliti orden i da li je Dejan Berić na spisku nagrađenih.

I oni su mi odgovorili.

Ispostavilo se da se po statutu nagrade ne vrši dodela i Berić nije na spisku nagrađenih.

Pogledajte prilog 1647639
Imamo zanimljivu sliku: Berić nosi nagrade koje nikada nije dobio.
Ovo se savršeno uklapa u obrise njegovih stalnih trajnih laži.

Molim vas da, ako je moguće, proširite ovu informaciju.
Tinijanski Jevgenij

Međutim, ne postoji nijedna nagrada koja je navedena u ovom opisu."

Pogledajte prilog 1647640
"
Њега ће војвода Живковић убити ко бијесног пса једног дана. :eek:

Berić i njegovi pevci nisu dobrodošli, srpski dobrovoljci se nisu proslavili jer su došli da pijanče a onda da snimaju kompromitujuće snimke gde se izblamiraju pred Rusijom

Na primer koliko puta je Berić lagao o Strelkovu ili koliko puta je tvrdio da je slavno ubio ovoliko ili onoliko ljudi je sve bullshit i ja od početka se ne divim Srbima koji se dive njemu, kao što se ne divim Srbima generalno

To što si ti iznenađen da država u stanju rata mobiliše rezerviste to je tvoj problemčić

P.S. kao mrzitelj muslimana si postavio ispostavku katari rojal famili kao izvor hahahahah
Значи он је руски Џејмс Васкез.
https://www.facebook.com/ebassCouCo...-got-his-ass-beaten-on-the-s/430527479085778/
:rotf:

izvršena je mobilizacija rezervista, ali srbi projektuju svoju vojnu slabost na oca rusiju
Не лупај, резервни састав руске армије има преко два милиона људи, од тога броја позвано је у резерву само око 250 000-300 000 резервиста, који не учествују у рату, него да би попунили празнине настале пребацивањем активног састава руске армије у Украјину !
И према западним изворима тамо ратују поред редовног састава руске aрмије само добровољци који су потписали уговор са руским министарством одбране !

Прије референдума неко је требао да донесе одлуку о референдуму и гласањем у парламенту да га закаже, то су урадили посланици парламента Крима који је у саставу Украјине био Аутономна Република!

https://sr.wikipedia.org/wiki/Крим
У плану преговора за области у Донбасу Русија је пристала да оне буду у Украјини али да добију одређену аутономију којом би се штито народ који живи тамо, није уопште било ријечи о припајању Русији.

Прескочио си да наведеш главну разлику која је постојала!
У Уставу СР Словеније и СР Македоније Срби нису били наведени као конститутивни народ, зато тамо није почео рат, док су у СР Хрватској и СР БиХ Срби били конститутивни народ. У Хрватској је то поништено а тадашња Европска заједница (касније ЕУ) је донијела закључак да то није важније од унутрашњих граница и прихватила то правно насиље са поништавањем права једног народа као прихватљиво. За СР БиХ је то право остало до данас и није се промјенило.
I ti mi inputiras nesto sto nisam napisao u postu

Šta neverovatno, oće Rusija vratiti poklonjeni Kalinjingrad?
Šta se glupiraš, kakvi pokloni?
Uzeli švabama k'o detetu igračku,nije poklonjen.Ništa ti ne znaš,k'o tele,a pametuješ ovde.A Krim je poslednji u nizu poklona Ukrajini od Rusa.Ukrajina se uglavnom teritorijalno širila ukazima,dekretima, ništa nije osvojila.Moraš više da čitaš,ne ide ovako,ispadaš smešan.

Не лупај, резервни састав руске армије има преко два милиона људи, од тога броја позвано је у резерву само око 250 000-300 000 резервиста, који не учествују у рату, него да би попунили празнине настале пребацивањем активног састава руске армије у Украјину !
И према западним изворима тамо ратују поред редовног састава руске aрмије само добровољци који су потписали уговор са руским министарством одбране !
To nije kontradikcija na ono šta sam rekao, rekao sam mobilisali su rezerviste a ne da su ih mobilisali sve
ja sam veći prorus od svih vas konvertita

Razmontiran S400

Oružane snage Ukrajine izvestile su da su napale napredni sistem protivvazdušne odbrane u regionu Kursk u noćnom napadu sa subote na nedelju 23. i 24. novembra.

Prema saopštenju Generalštaba OSU, pogođena je radarska stanica S-400, poznata i kao "Triumf".

AFU je saopštila da je S-400 koristio 1490. protivvazdušni raketni puk - deo 6. armije Ruske Federacije - i da je delovao u režimu zemlja-zemlja, što znači da su ga Rusi koristili za napad na kopnene ciljeve.

Koliko je dogorelo kada s400 koriste za gađanje ciljeva na zemlji, tuga.

🇺🇦🇷🇸🇺🇦🇷🇸🇺🇦🇷🇸🇺🇦🇷🇸🇺🇦

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back