Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dolar propo:sad2:

1732228447726.png

Ti uopce nisi razumio. Ovdje je upravo rijec o samounistavanju Rusa, a ne Ukrajinaca kako si ti razumio.

Dakle da ti jos jednm nacrtam.
- Rusi su ti koji prijete atomskim oruzjem, a ne Ukrajinci. Dakle, onis su ti koji se mogu odluciti na samoubojstvo
- Ja samo napomninjem da ukoliko Rusi prvi pocnu napad atomskim oruzjem, da Ukrajinci mogu maltene odgovoriti istom mjerom, jer ni prljava bomba nije nimalo manje smrtonosna od atomske.
Daj bre udari se mokrom krpom ce ti bude bolje :mrgreen: , ako bi Rusija hipoteticki koristila atomske skoro niko vise u Ukrajini ne bi ni mogao da odgovori, ma i takticke nuklerne bi bile katastrofa za Ukrajinu.

Nego da se manemo tvoje maste i ludila :tease:, ovo je za mene bilo malo iznenadjenje, balisticka kao prvi odgovor, sve sto je Rusija dosad radila je odgovor, napad Krimski most, teroristicke akcije po Rusiji, Belgorod, napadi elekro energetski sistem i drugi vitalni ciljevi po Ukrajini, sad ovi prvi napadi po Rusiji, balisticka odgovor, i to deluje na manje bitan vojni cilj, ako bude dalje eskalacije sigurno su sledeci vojni ciljevi Kijev i drugi vazni vojni ciljevi, i to verovatno mnogo jace balisticke i mnogo veci broj po ciljevima, mozda i jace koriscenje fab i odab i drugih bombi, na kraju ne bih odbacio i vojne ciljeve po Poljsku i Rumuniju koji se koriste za razlicite namene u ratu na strani Ukrajine.

Sve zavisi od toga da li Ukrajina i Amerika i NATO zele eskalaciju, stvarno mislim da Rusija jos nije krenula da ratuje koliko vojno ima potencijala, mislim da na neki nacin stede Ukrajinu i to mnogo puta na svoju stetu, ipak je to istorijsko kulturalno slican narod spojen medjusobno i bratskim i porodicnim vezama, recimo hipoteticki rat Srbije i Crne Gore, mi smo naravno mnogo jaci i mogli bi da ih porazimo, ali bi sigurno vojno i ratno koliko je moguce maksimalno stedeli Crnu Goru, tesko bi to bilo da ratujemo sa njima, tako je slicno i ovde sa Rusijom i Ukrajinom, treba ziveti i posle rata, zato Rusija i stedi i suzdrzava se od nekog veceg i jaceg ili totalnog rata sa Ukrajinom, ali sve ima svoje granice i linije, za mene je svako debil ko provocira i trudi se da stavi Rusiju pred ugao zida, sreca je sto stvarno deluje da je Putin dosad bio puno puta mekan, za onaj teroristicki cin u trznom centru u Moskvi, brate mili kad sam ja ovde sagoreo :mmmm: mislim da bi naredio da se poravna sve vojno i politicki po Kijevu, kako li je tek bilo tamo ljudima u Rusiji i Moskvi, ali eto odgovor je bio po energetskim i drugim vitalnim ciljevima.

Plasim se da ne bude dalje eskalacije, potpuna mi je nepoznanica Tramp, bice zeznuto do kraja.

Kako sam stariji poslednjih godina malo po malo pa sanjam neke nuklearne ekspozije, valjda nisam neki prorok pa da mi dolaze vizije u san. z:mrgreen: z:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back