Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.356
Ima li neko od NAFOvaca komentar zašto je Pentagon podvio repić?Šta je izjavio Pentagon povodom upotrebe ICBMa i zašto ništa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko od NAFOvaca komentar zašto je Pentagon podvio repić?Šta je izjavio Pentagon povodom upotrebe ICBMa i zašto ništa?
Srpska junačka"Kada dođu Rusi
Ne želim da izlazim iz skrovišta
Ne želim da me zli dusi
Odnesu u večna lovišta"
Bora Čorba kralj i legenda
Trebalo je ovo reći Ukijima, bolje bi prošli
![]()
Nakon eksplozije drona u licu kaže da je ispao ljepši.
Jašta zato je 700 km kvadratnih Rusije neformalno dio NATO-aAlava Rusija tamani NATO ko budale,
Double trouble, a Bredliju ništa, samo da se zafarba i k’o nov. Potvrdio Oryx.
Pa što kažu po selima, ti nemoj u ne(o)košeno.Pa neće valjda mene naći da gađaju?![]()
Podvio repić??Ima li neko od NAFOvaca komentar zašto je Pentagon podvio repić?
"Spusti jedan bili cvitak', ta vam je udarnaSrpska junačka
Neće Rus u koprive.Pa što kažu po selima, ti nemoj u ne(o)košeno.![]()
Ovo nešto novo???Rusi se hvale da interkontinentalnim raketama gađaju nekoliko stotina kilometara dalje, te rakete imaju zapravo relativno malu konvencionalnu bojevu glavu od 500-800kg.
Za to vrijeme puno jeftiniji ukrajinski dronovi izazivaju potrese po Rusiji magnitude 2,8
Najveća masovna grobnica NATO vojnika, ko uđe nema mu povratkaJašta zato je 700 km kvadratnih Rusije neformalno dio NATO-a![]()
Daj bre udari se mokrom krpom ce ti bude boljeTi uopce nisi razumio. Ovdje je upravo rijec o samounistavanju Rusa, a ne Ukrajinaca kako si ti razumio.
Dakle da ti jos jednm nacrtam.
- Rusi su ti koji prijete atomskim oruzjem, a ne Ukrajinci. Dakle, onis su ti koji se mogu odluciti na samoubojstvo
- Ja samo napomninjem da ukoliko Rusi prvi pocnu napad atomskim oruzjem, da Ukrajinci mogu maltene odgovoriti istom mjerom, jer ni prljava bomba nije nimalo manje smrtonosna od atomske.
Da, Tver regija je oko 100km od Moskve. Moguće da je Putin osjetio podrhtavanje.Ovo nešto novo???
Opsjednut si SrbimaSrpska junačka
Marsovci su isto ispušili protiv Rusa. Daj me samo podsjeti kad su ono ratovali.Opsjednut si Srbima
Pa nisu ti oni krivi što je NATO ispušio rat protiv Rusa
![]()
To je odgovor na upotrebu ICBMa?Podvio repić??
Rubljaaaaaa