- Poruka
- 12.133
Rusija jeste stabilna drzava. Koliko god se to vama ide na onu stvar. Mnogo sta ilnija od NAFO clanica i EU. Pre svega zato sto nema fasizma, koji vlada ovim drzavama i to gledamo svakoga dana. I to u svakom pogledu. Cinjenica.Stabilnu državu?Rusija bi u ovakvim uvjetima mogla biti stabilna da sada živimo u 1924-oj, a ne u 2024-oj. Čak se i Putin tome prilagodio pa onda u rat šalje ove iz Sibirskih pripizdina, dok ove iz Moskve ne. U zadnje vrijeme su valjda i ovi iz Sibira poslali odjeb pa sada u pomoć priskaču Kimove trupe. Da, stabilna država.
Ta i takva politika koju Putin vodi su mogli proći u ona vremena kada je bilo najbitnije osigurati hranu i kada se kenjalo u poljskom wc-u. Doduše, ovi iz Sibira još i dan danas seru u iste, ali bar hrane imaju. I imati će je, ali pitanje je do kada će im to biti "dovoljno"? Koliko vidimo iz priloženog (prosvjedi u Abhaziji, primoranost dovođenja Korejaca na bojište), i ta priča polako dolazi kraju.
A Rusija u sankcijama, izolirana od svijeta sanja bajke o nekom Brics-u i novom svjetskom poretku?Sanja o nekoj novoj valuti dok joj dvije članice iz imena brICs reže jedna na drugu, a obje su btw uveliko ovisne o zapadu i zapad o njima. Indija i Kina ne žele na početak 20-og stoljeća kao Putin. Ne želi nitko, osim Putina i Kim-a, Iranskih kozojeba, možda Lukašenka, onog kripla iz Eritreje i eventualno Vučića. Oni svoj narod smatraju običnim psima. Čak se i Erdogan ograđuje od od frustriranog patuljka i te družine. Rusija iz dana u dan očigledno propada. Bez obzira koliko trollovi pokušavali okrenuti priču, ali nemoguće je to više sakrivati.
Pa sjeća li se itko od redovnih proruskih piskarala šta se ovdje pisalo prvih mjeseci rata? Rusija će pregaziti Ukrajinu, USA samo što ne bankrotira, čak su se lijepili neki vremenski timeri kad bi raspad SADa trebao početi i još 100 sranja?
Danas, 1000 dana nakon prve granate, stanje je takvo da se Rusi bore istjerati Ukrajince iz Rusije, a saveznici kurčevito poručuju da su Stormshadowi i ATACMSI dopušteni za međudržavnu "suradnju".
I sad, nakon svega ti meni "svaštariš" i spominješ stabilnu državu? Je je, stabilna je. Samo čekaj.
U ukrajini uglavnom ratuju dobrovoljci. Oni iz Sibira i ono kako si rasisticki nazvao dalje, sto me ne cudi jer dolazis iz drzave gde je fasisticki rezim, cine svega 4% vojnika, 1% dolazi van Rusije , a 95% je iz zapadne Rusije. Cinjenica.
Osim tvrdnje i propagandnih dijabolicnih tekstova iz zapadnih medija nema apsolutno nikakvih dokaza o prisustu korejanaca na fronti. Nijednog i to kaze i pentagon Citiram "nismo jos zvanicno potvrdili navode da se oni tamo nalaze, ali mi mislimo..." Cinjenica.
Sto se tice sankcija, iskljucivo i samo EU i USA sa podguznim muvama su uveli neku vrstu sankcija, koje nemaju nikakvog efekta uzimajuci u obzir da se uvoz iz Rusije svakodnevno uvecava, narocito robna razmena izmedju USA -Rusija. Cinjenica.
Briks je nadmasio ekonomsku moc EU-USA-NAFO-G7 i koji god jos g postoji , kako po ekonomiji , tako po vojnoj moci i populaciji. Sta vise "zapad" predstavlja samo 15% svetske populacije. Svi ostali saradjuju sa Rusijom. Cinjenica.
Multipolarni svet vec postoji i nikoga nije briga sto se vama to ne svidja. Koga boli uvo sta vi mislite . Cinjenica.
U interesu je Rusije da SVO potraje sto je vise moguce, jer sto duze traje to ce "zapad" bise da plati na svim nivoima. Cinjenica.
Eto, od pocetka do kraja ti je objasnjeno da si napisao u vise od 3 recenice ili redova dzakove pune go.ana i ocekujes da to neko cita i jos da se intelektualno degradira da bi na neki nacin i nekom plitkom nivou mogao da ti odgovori. Evo i sada ja moram da se od ovoga operem osecam se nekako prljavo i beskorisno sada, uhhh zgadi mi zivot.. nemoj molim te ti vise odgovaram na ove bljuvotine... odvratno..