Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je demonstracija EU da mogu da budu zasuti fuzionim b/g dok trepnu a da se ovo presriće isključivo pomoću astralne projekcije je jasno i nepismenom. Rubež sa običnim b/g.
Odgovor demonstracijom šta bi mogli da naprave, na ono šta su oni napravili, je da izvineš sranje.

Navodno iz izveštaja o posledicama, koliko je tačno, ne znam. Možda je podmetačina.
Ali mogu da izvedem neke zaključke iz toga šta je 10 Šadousa udarilo na jedan cilj. Ne bi 10 komada sprašili na nebitnu metu.

Juče, 20.11.2024, oko 15:00, pokrenut je raketni udar na komandno mesto koje se nalazi u selu Marino, okrug Rilski, Kurska oblast.
Udar je izveden korišćenjem britansko-francuske proizvodnje Storm Shadov/SCALP ALCM.
U udaru je poginulo 18 vojnika, a 33 su ranjena različitog stepena težine. Među ranjenima bila su i tri vojnika DNRK (dva muškarca sa teškim povredama i jedna medicinska pomoćnica sa lakšim povredama). Ranjeni su prebačeni u Centralnu regionalnu bolnicu u Rilsku.

Većina žrtava bili su oficiri iz Južne i Istočne vojne oblasti.

U trenutku udara na komandnom mestu se nalazio prvi zamenik komandanta Lenjingradskog vojnog okruga, general-potpukovnik Solodčuk. Još nema informacija o njegovom stanju.

Prilikom raščišćavanja ruševina na licu mesta, oko 19 časova, od detonacije nepoznate municije, povređeno je 13 pripadnika 88. inžinjerijskog puka (vojna jedinica 53359). Među povređenima je bio i zamenik načelnika štaba puka

Udio u BDP-u pao. Što ti nije jasno? Zarađujemo više nego što trošimo. Što znači da je odnos zarada-dug u korist zarade. Više trošimo kao narod. Ljudi kupuju bolje aute, obnavljaju kuće, rade, putuju. To se ne bi događalo da je financijsko stanje države u ***** što ti ustvari pokušavaš reći.

Ja ću rado imati kredit od 400eura ako sam ga u stanju plaćati i ako se nauštrb tih novaca neću morati odreći svojih luksuza. Što znači da ću i dalje živjeti dobro iako imam 400eura rate kredita s kojim sam si riješio stambeno pitanje i kupio recimo automobil.

Mislim, ako želiš mogu ti nacrtati, ali sumnjam da bi pomoglo.

Slažem se ali se uvjek postavljalo pitanje da li je moguć sukob konvencionalnim oružjem sa Nato paktom a da se ne izazove apokalisa.
Jesi li primjetio da su gadjani ciljevi vrlo blizu granice i da i Nato obazrivo ulazi u ovu priču tj. ispipava puls.Ja mislim da ipak postoji prećutan dogovor i da neće dalje eskalirati jer postoji realna šansa da im Rusi gadjaju odredjene logističke centre uz granicu sa Ukrajinom.Danas je Putin rekao da Moskva smatra da ima pravo da koristi oružje protiv vojnih objekata onih država koje dozvoljavaju da se njihovo oružje upotrebi protiv Rusije.Ali nije rekao da će to uraditi barem ne još.Dakle ostavlja se prostor za izvlačenje iz krize...
Ovime je pokazano EU da bilo kome od njih mogu da se dese mnogo neprijatnije stvari nego što se dešavalo u Izraelu tokom iranskog napada. A ako uzvrate onda i megatonske: naravoučenije, vazalne države da ne izigravaju nekakve “velike sile” da im ne bi brideli obrazi.

Odgovor demonstracijom šta bi mogli da naprave, na ono šta su oni napravili, je da izvineš sranje.

Navodno iz izveštaja o posledicama, koliko je tačno, ne znam. Možda je podmetačina.
Ali mogu da izvedem neke zaključke iz toga šta je 10 Šadousa udarilo na jedan cilj. Ne bi 10 komada sprašili na nebitnu metu.

Juče, 20.11.2024, oko 15:00, pokrenut je raketni udar na komandno mesto koje se nalazi u selu Marino, okrug Rilski, Kurska oblast.
Udar je izveden korišćenjem britansko-francuske proizvodnje Storm Shadov/SCALP ALCM.
U udaru je poginulo 18 vojnika, a 33 su ranjena različitog stepena težine. Među ranjenima bila su i tri vojnika DNRK (dva muškarca sa teškim povredama i jedna medicinska pomoćnica sa lakšim povredama). Ranjeni su prebačeni u Centralnu regionalnu bolnicu u Rilsku.

Većina žrtava bili su oficiri iz Južne i Istočne vojne oblasti.

U trenutku udara na komandnom mestu se nalazio prvi zamenik komandanta Lenjingradskog vojnog okruga, general-potpukovnik Solodčuk. Još nema informacija o njegovom stanju.

Prilikom raščišćavanja ruševina na licu mesta, oko 19 časova, od detonacije nepoznate municije, povređeno je 13 pripadnika 88. inžinjerijskog puka (vojna jedinica 53359). Među povređenima je bio i zamenik načelnika štaba puka
Tj ukoliko nije CIPSO za potrebe Ukro umirenja.

Udio u BDP-u pao. Što ti nije jasno? Zarađujemo više nego što trošimo. Što znači da je odnos zarada-dug u korist zarade. Više trošimo kao narod. Ljudi kupuju bolje aute, obnavljaju kuće, rade, putuju. To se ne bi događalo da je financijsko stanje države u ***** što ti ustvari pokušavaš reći.

Ja ću rado imati kredit od 400eura ako sam ga u stanju plaćati i ako se nauštrb tih novaca neću morati odreći svojih luksuza. Što znači da ću i dalje živjeti dobro iako imam 400eura rate kredita s kojim sam si riješio stambeno pitanje i kupio recimo automobil.

Mislim, ako želiš mogu ti nacrtati, ali sumnjam da bi pomoglo.
Još jedan sorosevac koji viri iz plenkovičevskog šupka

Ponavljam, evakuacija je standardan proces u svakoj ambasadi svijeta ako je zemlja u ratu. Evakuirali će se uskoro iz one u Moskvi. Evakuirali bi se iz one u Izraelu.
Kad su se evakuirala veleposlanstva iz Zagreba u razdoblju izmedju 1992-1995... Ti si tada (sudeći po upisima) piškio u pijesak, ali mogao bi pokušat naći nešto po tom pitanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back