Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, predace bez ikakvog otpora Putinu i kljuceve od Bijele Kuce.
:kafa:

Vama je jasno da Rusija moze anhilirati Ukrajinu ali ocito jos niste shvatili da Ukrajina moze citavu Rusiju uciniti nenastanjivom, i to sve po nesto izmijenjenom Putinovom motu " ako ne bude Ukrajine nece biti svijeta"
Ruske rezervne oklopa su ozbiljno iscrpljene, doslovno su na infuziji...satelitske snimke ne lažu.

:eek::eek::eek::eek::eek:

Европске компаније су у септембру купиле руског гаса у вриједности од 1,4 милијарде евра, што је за трећину више у односу на годину и један мјесец раније.

Истовремено, 40 одсто испорука односи се на течни природни гас, а 60 одсто испорука на гас који се испоручује гасоводом.

Такав скок извоза омогућио је Русији да постане главни добављач "плавог горива" у ЕУ према подацима из септембра са учешћем од 23,74 одсто у поређењу са 16,54 одсто у августу. То се догодило први пут од маја 2022. године, при чему је увоз из Русије тада чинио 22,9 одсто.

На другом мјесту се нашао Алжир, а обим испорука из ове земље смањен је за 15 одсто у поређењу са претходним мјесецем, на 1,1 милијарду евра.

Сједињене Америчке Државе у септембру су повећале продају за 21 одсто, на 990,2 милиона евра и тиме су са петог скочиле на треће мјесто.

Норвешка је остала на четвртом мјесту, а обим испорука порастао је за седам одсто, на 975 милиона евра. Изненађење представља Велика Британија која је још у августу чинила тројку главних продаваца гаса у ЕУ, а затим смањила испоруке за 2,4 одсто и заузела пето мјесто са 429, 2 милиона евра.

Земље Европске уније су у плану REPowerEU, објављеном у пролеће 2022. године објавиле као циљ одустајање од увоза руског гаса из гасовода до 2027-2028. године.

Истовремено, структура извоза руског гаса претрпила је мале промјене: удио течног природног гаса порасла је са трећине до око 40 одсто, а гаса из гасовода смањена је са 70 на 60 одсто.

Како је предсједник Владимир Путин напоменуо, Москва не ускраћује испоруке гаса Европи, постоји неколико рута за добијање гаса.

Москва је више пута истицала да је Запад направио озбиљну грешку када је одустао од руских угљоводоника, због чега сада западне земље морају да купују руску нафту и гас преко посредника и по вишим цијенама.

Sad sam ustao gledam vesti

Vidim Rusi ispalili jednu od onih vecih raketa

Prosto je neprijatno gledati koliko dobro ide Rujama ovaj rat, da moraju ICBM da spucaju na Ukrajinu

Jos jedan pokazatelj male pise u Kremlju, i lozenja na falusoidne projektile

Zapravo, sad mi je sinulo, pa Putko se sada druzi sa Kimom od Severa, a onaj ima isti fetis

Gotovo 3 puta više od Francuza smo poslali vojne pomoći per capita u Ukrajinu

GbcPzGpbwAAPefF

...потпредседник Руске Думе 2. и 4. сазива, лидер партије Руски општенародни савез, Сергеј Николајевич Бабурин.

Шта је значила НАТО агресија на СР Југославију у међународним круговима? Зашто једна држава мора да буде морална и зашто је Запад све супротно? Како је почео суноврат свих вредности у нашој цивилизацији? Ко је више издао интересе Русије, Јељцин или Горбачов? Како је Запад преварио Русију више пута у међународним односима? Како је срушен Чаушеску? Ко је издао интересе Русије? Зашто су од бивших земаља Совјетског Савеза створене марионете Запада у борби против Руса? Како треба да изгледа савез Србије и Русије у будућности? Да ли у Европи могу да победе традиционалне и конзервативне политичке опције? Какав свет нам доноси БРИКС? Шта нам је шанса у будућности, како да сачувамо завет предака? Шта су Косово и Метохија Србима?

Вечерас у 19ч на нашем Youtube каналу: https://youtube.com/@RubikonPress

Prosto je neprijatno gledati koliko dobro ide Rujama ovaj rat, da moraju ICBM da spucaju na Ukrajinu

Zapravo, sad mi je sinulo, pa Putko se sada druzi sa Kimom od Severa, a onaj ima isti fetis
Ajd izjasni se ko covek Ti zelis 3 svetski rat???
A da ti si Srbin satanista uvek zaboravim

❗
Данас је био још један ударац. Тачније, неколико. Који нису обухваћени у тг.

Летео је веома снажно и прецизно на аеродромима Авиаторское и Миргород.
Као резултат тога, уништени су системи ПВО Патриот и Гепард, као и њихово оружје.
❗
И док се блогери питају шта је то било. А да ли је било ракете Рубеж, руске Ваздушно-космичке снаге јасно чисте терен за глобални ваздушни напад.

Ima li sta novo glede ruske odmazde zbog gazenja Putinovih crvenih linija? Ja ocekivao makar stotinu kinzala, a evo vidim jedino sto je Rusima ostalo su stare interkontinentalne rakete bez, i to pazi, bez bojevih glava.

Uskoro ce im Ukrajinci moci i Moskvu gadjati bez straha od odmazde.
:cross:

Без нуклеарних бојевих глава не значи без бојевих глава уопште.

Što, testiraju hipersoničnu brzinu puta 12 u realnim uslovima rata.Ekstra dobro radi.PVO još nije ni shvatio šta se desilo prošlo pola dana.:hahaha:

Nisam znao da je tebi pripala uloga da izigravas dvorsku ludu
Nisi vise smesan
Opet ponavljam, jedine dvorske lude ste vi kremljoboti. Tocno osjecam susramlje kada se napalite na moguce ruske nuklearne napade.

Ja sam samo tu da vas podsjetim da zapad nije nimalo bespomocan, a ni Ukrajina sve dok imaju nekoliko tisuca tona nuklearnog otpada i par dronova koji funkcioniraju.

Opet ponavljam, jedine dvorske lude ste vi kremljoboti. Tocno osjecam susramlje kada se napalite na moguce ruske nuklearne napade. Ja sam samo tu da vas podsjetim da zapad nije nimalo bespomocan, a ni Ukrajina sve dok imaju nekoliko tisuca tona nuklearnog otpada i par dronova koji funkcioniraju.
Nisi realan uopste,zivis u nekom paralelnom univerzumu i lupas li lupas
Tvoja ciljna grupa su teletabisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back