Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo nije iskander

IMG_20241121_103032_743.jpg

Ima li sta novo glede ruske odmazde zbog gazenja Putinovih crvenih linija? Ja ocekivao makar stotinu kinzala, a evo vidim jedino sto je Rusima ostalo su stare interkontinentalne rakete bez, i to pazi, bez bojevih glava.

Uskoro ce im Ukrajinci moci i Moskvu gadjati bez straha od odmazde.
Zašto da gađaju Moskvu kad su je već zauzeli? :D
Putin se skriva u pećinama Sibira, ako prije toga nije opet umro.
Ruska vojska nema više ni jednog metka
A ako slučajno naprave i 1 tenk, pn će - pošto su zbog oriksovih vizuelnih potvrda u debelom minusu (uništeno ih je više nego što su ih imali) - ispariti u zraku one sekunde kad izađe iz tvornice.

На Дњепру их има шест у низу. Највероватније су Искандери или KN-23

Имамо посла са поремећенима у развоју

🇺🇸💊 Сједињене Државе „не траже“ нуклеарни рат, али би дозволиле нуклеарну размену која би им оставила довољно арсенала да „предводе свет“ и додатно одврате противнике, рекао је Томас Бјукенен, портпарол Пентагона за стратешку командовање.

Сједињене Државе дозвољавају нуклеарну размену у којој би задржале део свог арсенала за одвраћање противника

„Када говоримо о ненуклеарном и нуклеарном оружју, сигурно не бисмо желели да размењујемо ударе, зар не? Мислим да би се сви сложили да ако морамо да извршимо размену, желимо то да урадимо под условима који су најприхватљивији за Сједињене Државе“, рекао је Томас Бјукенен, портпарол Стратешке команде Министарства одбране САД.

Према његовим речима, најприхватљивији услови за САД су очување лидерске позиције у свету након могућег нуклеарног сукоба.

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1859424219014009112 - 9:30 по подне · 20. нов 2024.)

⚡ Фронт Оружаних снага Украјине у Донбасу и другим областима ускоро би могао да се уруши.

Новинари BBC-ја, позивајући се на стручњаке, позивају се на податке Института за проучавање рата (ISW), који извештавају да је Русија 2024. године освојила скоро шест пута више територија него 2023. године.

(.https://x.com/DonbassSegodnya/status/1859505408299135107 - 9:53 пре подне · 21. нов 2024.)

Ima li sta novo glede ruske odmazde zbog gazenja Putinovih crvenih linija? Ja ocekivao makar stotinu kinzala, a evo vidim jedino sto je Rusima ostalo su stare interkontinentalne rakete bez, i to pazi, bez bojevih glava.

Uskoro ce im Ukrajinci moci i Moskvu gadjati bez straha od odmazde.

Тако је. Све знаш. Твоја глава није за две ноге.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back