Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.628
Kraj takvog patriota ne treba ti enemyPobi Patriot ljude u Odesi
Pogledajte prilog 1644222
Pogledajte prilog 1644221
Pogledajte prilog 1644223

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kraj takvog patriota ne treba ti enemyPobi Patriot ljude u Odesi

Volio bi takvog zeta, ha?Svi ovi sto veruju da je Zeleni smrkadzija su zakovali vrata i prozore daskama iznutra a oni koji ih nemaju stavili cebad kada je bilo ono pmracenje sunca u Beogradu.![]()
Ja sam čuo od pouzdanih izvora u Ukro obaveštajne da je kumio i molio Sarumana da mu pošalje jedan bataljon Uruk-Hai pešadinaca.Mene pitaš? Zašto?
Pitaj ruse, usput ih pitaj zašto uvoze vojnu opremu iz s. koreje, Irana i Kine, i odmah priupitaj zašto traže pomoć u ljudstvu od S. Koreje.

Evo dokaza, to je to.
Pa zavisi gde je skrenula levoKako se ne secas? Nije primecena jer iz Baltika lansirali preko Severnog i Juznog pola.![]()
kada je bilo ono pmracenje sunca u Beogradu.![]()
Amerikanizovani mozgotronПусти несрећника; почео сам да пишем коментар на те глупости али сам одустао јер не вреди са американизованим мозготроном.

Wauuu bjavo, odličan odgovor.. Iskreno nisam ni očekivao bolji.Ja sam čuo od pouzdanih izvora u Ukro obaveštajne da je kumio i molio Sarumana da mu pošalje jedan bataljon Uruk-Hai pešadinaca.
Ovaj baš hteo da ih pošalje kad je saznao da se Putin obratio i Sauronu i tražio eskadrilu Nazgula, popizdeo i oterao ga u 3 Mordora![]()
32 miliona nepismenih Amerikanaca ni ne zna da je bilo pomracenje Sunca. Niko nije spominjao pomracenje Meseca.Zar nije sramota da narod srpski, gde je skolovanje od 8 razreda zakonom obavezno, cvika od Pomracenja Meseca
To su isti oni sto Tixoglu kaze da "ceo svet slusa Kenedija"
Oće kako, neće kaki...Šta bi sada, ocu kakim neću kakim
"Francuski “Figaro”, koji je objavio kao udarnu vest da su SAD, a potom i Velika Britanija i Francuska dale zeleno svetlo Ukrajini da koristi njihve projektile velikog dometa za udare na Rusiju, iznenada je promenio tekst vesti."
![]()
![]()
Tradicionalno prašenje Patriota po stanbenim zgradamaPobi Patriot ljude u Odesi
A da Estoniju malo smanjimo, mogla bi stati u džep. Šta misli ova Kalastura?!Estonske vlasti žele raskomadati Rusiju
Premijerka Kaja Kallas najavila je rasparčavanje Rusije na male države nakon poraza:
Poraz Rusije nije tako loš.
Postoje mnoge nacije koje su dio Rusije.
Kad bi bilo više malih država, ne bi bilo tako loše da se velike sile znatno smanjile.
Odlično se su pozicionirali i namjestili![]()
Dovoljno je da Rusi posalju dva geeranijuma a da ukri sami sebe poubijaju.ОПет су сами себе окинули
Украјински медији објавили су на мрежама видео снимак који јасно показује фрагмент Америчког система противваздушне одбране Патриот на месту удара у Одеси.
Још један успешан ударац Украјинских снага ПВО на цивиле, који ће сада бити представљен као „Руска агресија“.
Покушали су да избришу доказе, али интернет све памти!
Pogledajte prilog 1644206
Pogledajte prilog 1644207

Hoće li sada Troliša da osudi ukre što ubijaju svoje civile ?Pobi Patriot ljude u Odesi
ja mislim da je dokazano da je Zemlja ravna ko tepsija i da vise nema smisla da to ponavljamo
pa dobro, verovatno ces nam reci i ko je ubio Kenedija, dok si u elementu
Reci cu ti to ovako. Ovaj video je uradak nekog polupismenog debila koji ne zna sta da istakne.
Ali Kamala vrlo precizno citira Karla Marksa, i to vrlo cesto. Ne u ovoj kampanji, nego inace.
Ali ona jeste levicar, uvek je i bila, i to nije otkrivanje tople vode sada, danas, ili ova dva meseca u kampanji. Pre pet pre deset godina bi istu opasku stavio. To je ko da sada, danas, poentiramo u diskusiji tako sto kazemo da je Barak Obama, zipa sad, Crnac.
"Friends of Serbia"
Pa zavisi gde je skrenula levo
Ako je kod Alburkerkija, onda jbga
Kokoska?
Jel ova nasa na forumu?
Ona se uclanila u SNS, nije ona vise ona ista stara drugarica bataljonka, iskreni Marksista
Ona je sada hard core, nema nista bez parizera
Zar nije sramota da narod srpski, gde je skolovanje od 8 razreda zakonom obavezno, cvika od Pomracenja Meseca
To su isti oni sto Tixoglu kaze da "ceo svet slusa Kenedija"
Moj odgovor je originalan i duhovit, dok si ti odgovorio kopiranjem Frćka. Pa bjaaaa...vooo!Wauuu bjavo, odličan odgovor.. Iskreno nisam ni očekivao bolji.
Patriot treba preimenovati u selfterminator.Tradicionalno prašenje Patriota po stanbenim zgradama
Šta ne stignu Geranijumi, dokrajči Patriot
rekt
Leči se čovek od fatalne Kamale. Ona je i svog šefa u grob pospremila prije isteka mu roka trajanja.Zbilja je lik nestao posle američkih izbora...