Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na buljuke

Užas

Када помислиш да је то од мање разарајућег оружја - дронова, а колико их тек погине од ФАБ-ова који их ударе директно по рововима.

У Сумској области наставља се откривање и уништавање непријатељских снага.
На снимку се види уништавање концентрације технике и људства Оружаних снага Украјине у пограничном селу Писаревка. Ракета је слетела тачно на центар паркинга.

Abrams je toliko moćan tenk da će bez ispaljenog metka i u rikverc ući u centar Moskve

:ceka:

Screenshot_20241115_134938_org.thunderdog.challegram_edit_251871027495421.jpg

Када помислиш да је то од мање разарајућег оружја - дронова, а колико их тек погине од ФАБ-ова који их ударе директно по рововима.
Rusi bacaju kasetne po ukrajincima,febo tvrdi da su u rovovima civili i da je ovo ratni zlocin 🤣

https://t.me/Sozekajzeer/48328

Ispustio sam rec referendum, znam da je bilo glasanje za ulazak nekih aboridzinskih organizacija u parlament bez ucesca na izborima sto je odbijeno cini mi se cetvrti put Razgovarao sam o tome sa zenom pre nego sto je otisla na glasanje. Pada mi u oci da je ministarka Inostranih poslova Penny Wong Kineskinja a premijer Antonio Albaneze potomak kalabrijskog Siptara dok je ranije bilo dva ministra emigracije jedan Sirijac a drugi sirijski Arapin tako da nema govora o bilokakvom rasizmu ili mrznji.
Iskreno si me nasmejao.

Rusi bacaju kasetne po ukrajincima,febo tvrdi da su u rovovima civili i da je ovo ratni zlocin 🤣

https://t.me/Sozekajzeer/48328

Колико се сјећам ВСУ је прва почела да користи касетне па им Руси оговорили: "Добро онда, кад већ хоћете ми имамо веће и јаче!"
Први пут сам употребу тих касетних гледао у Сирији када су Руси због убиства њиховог пилота одлучили да гађају те групе Туркмена које су извршиле убиство уз границу са Турском.

🔥 ТОС-1А „Солнцепек“ падобранаца групе „Север“ гађао је положаје Оружаних снага Украјине у Курској области.

На дан трупа РХБЗ, непријатељски положаји нису могли да остану без „честитки“ од посада ТОС групе „Север“, које су им пренеле неколико „термобарично-пламених“ поздрава.

Русија и САД ће преговарати – сви остали ће бити на страни

Андреј Гурулев, депутат Државне думе, члан Комитета за одбрану, генерал-потпуковник у резерви

▪ Није Трамп тај који одлучује да ли ће Зеленски преговарати - одлучује председник Владимир Путин, који је јасно објаснио да је Зеленски нелегитиман.

ako budu kao i ostatak vucicevih medija koji ce mu davati podrsku bez veze otvaraju
Realno da nema Rusije i da kritikuju Vučića Srbija bi bila mrtva. Mi bi bili mrtvi.
Jer šta se događa ako Rusija promeni interese na Balkanu?

Znači Srbija ima da ostane ili sama ili da uđe u EU i NATO. Kinezi neće pomoći jer će pratiti šta Rusi rade.

Alternativa tome da uđemo u EU i NATO je da budemo izolovani, imamo 10 rudnika litijuma i da nam se svi smeju.

Poslednja izmena:
RAT U UKRAJINI U napadu na Odesu poginula jedna osoba, a osam ljudi je povređeno, oštećena infrastruktura

Rat u Ukrajini traje 996 dana. Ako je verovati predizbornim obećanjim Donalda Trampa, Ukrajina i Rusija bi trebalo da nađu diplomatsko rešenje ratnog sukoba, a to je potvrdio i kandidat za mesto savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majk Volc. Generalni sekretar NATO Mark Rute smatra da je Ukrajina ta koja treba da odluči o početku pregovora, ali da joj je neophodna dodatna podrška Alijanse da bi eventualne pregovore vodila sa "pozicije snage". Jedna od tih mera je i odluka Evropske komisije da dodeli Ukrajini 4,1 milijardu evra u okviru programa "Ukraine Facility", saopštio je premijer Denis Šmihal. Što se Rusije tiče, ona je otvorena za pregovore o okončanju rata u Ukrajini ako novoizabrani predsednik SAD bude započeo pregovore zasnovane na ''realnosti ruskog napredovanja'', saopštio je predstavnik Rusije u evropskoj kancelariji UN u Ženevi Genadij Gatilov.

Ključni događaji:

-Šmihal: Evropska komisija će dodelliti Ukrajini 4,1 milijardu evra
-Volc: Tramp planira da dovede Rusiju i Ukrajinu za pregovarački sto i okonča rat
-Ruski ambasador: Spremni smo za pregovore ako Tramp prihvata realnost na terenu
- Rute: NATO treba da pomogne Ukrajini da prekine rat pregovorima, ali sa pozicije snage

„Русија! Русија!“: Абхаски опозиционари учинили да протести изгледају као да су антируски

У ствари, демонстранти су ЗА зближавање са Руском Федерацијом, што можете видети гледајући овај видео.

(Абхазија, званично Република Абхазија, је једнострано проглашена, делимично призната држава на Кавказу. Прогласила је независност почетком деведесетих година 20. века, након распада Совјетског Савеза и рата са Грузијом... - https://sr.wikipedia.org/wiki/Абхазија)

ko god njega citira ili stavlja kao nekakav izvor zasluzuje tretman hitno u ludari :cepanje:

Нисам ја у винклу одавно, питао их па неће да ме приме! :cepanje:

Прије десет дана дао је интервју у Загребу за BALKAN INFO и тај ваш генерал Лошо...

INTERVJU: Admiral Lošo - Otvaranje novih žarišta neće promeniti ishod velike krize! (21.4.2024)
...https://www.youtube.com/watch?v=YXCwUSEgwyo
01.05.2024 - https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/post-48968913

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back