Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ti brboces :think:
pojasni kamate od 28 %
To objasni a ne prodaji bele bubrege pod bubrege i propali Dolar za koji moras dat 100 rublji:rtfm::per:

Pojasni ti prijatelju sebi raspad evropske automobilske industrije i posledični raspad evropske privrede

To će da ukopa i tebe i mene a Rusima ekonomski uopšte ne ide loše, nemoj se brinuti za njih ni za njihove kamate
Bolje da ti ne kažem koliko će vozila proizvesti Rusija 2025, sklapaju kineska, baš ih briga, dok EU industrija puca po šavovima

Stiže Kokan
Samohodna haubica 170mm.
Domet - 40km sa običnim granatama
60km sa reaktivnim, navođenim
Odličan za kontrabateriju - može da van dometa Cezara, Pancerhaubica i sličnih zapadnih oruđa dejstvuje po njima

GcZOp1TXgAArBcT
40km fin domet, ja sam bio posluzilac na haubici 122mm koja je imala oko 25 km domet, ali ovo bas ima dugu cev i sigurno przi oko sebe barem 150-200m u precniku.

Pojasni ti prijatelju sebi raspad evropske automobilske industrije i posledični raspad evropske privrede

To će da ukopa i tebe i mene a Rusima ekonomski uopšte ne ide loše, nemoj se brinuti za njih ni za njihove kamate
Bolje da ti ne kažem koliko će vozila proizvesti Rusija 2025, sklapaju kineska, baš ih briga, dok EU industrija puca po šavovima
Ma kakvi, eno procvjetase dolar se strmopizdio moras dat 10 dolara 1 rublju 50 evradi za rublju tststststsst :ljutko:
Cime vas hrane i sta vam poturaju :think:

Izbroj mi ovde u pet minuta live prenosa koliko kineskih a koliko EU kola prolazi ulicom

Ne moras precizno, odokativno, jel 74% iz EU a ostatak made in japan, usa, rusija? A kina na otprilike manje od 0.1%

Олафе, Олафе, караће те нова Шефика Каја и кад ти истекне мандат
јер је разговоре са Путином изричито забранила још ономад Макрону.

There is no point in talking to Vladimir Putin if we really want him to understand he is isolated, Estonia’s Prime Minister Kaja Kallas told EURACTIV in what can be seen as a thinly veiled criticism of French President Emmanuel Macron’s largely unsuccessful phone diplomacy with Moscow.

Izbroj mi ovde u pet minuta live prenosa koliko kineskih a koliko EU kola prolazi ulicom

Ne moras precizno, odokativno, jel 74% iz EU a ostatak made in japan, usa, rusija? A kina na otprilike manje od 0.1%

Prijatelju, rat je počeo pre dve godine, šta si mislio da su Rusi naglo obnovili vozni park, pobacali sva zapadna vozila i pokupovali kineska.

Ja ti kažem da je prodaja kineskih vozila u ogromnom porastu i to je činjenica. Uostalom uzmi pogledaj podatke o prodaju novih vozila u Rusiji

Ja se ne radujem zbog tih podataka, propast evropske autoindustrije me lično ugrožava i nemam ni jedan razlog da likujem.

Prijatelju, rat je počeo pre dve godine, šta si mislio da su Rusi naglo obnovili vozni park, pobacali sva zapadna vozila i pokupovali kineska.

Ja ti kažem da je prodaja kineskih vozila u ogromnom porastu i to je činjenica. Uostalom uzmi pogledaj podatke o prodaju novih vozila u Rusiji

Ja se ne radujem zbog tih podataka, propast evropske autoindustrije me lično ugrožava i nemam ni jedan razlog da likujem.

🇺🇦🏴 „Хајде полази, пакују се! Добро! На хаубу!

У Харкову, ТЦКушници су опколили локалног становника и покушали да га извуку из аутомобила на незаконит начин. Међутим, човек је у једном тренутку успео да се отргне, притисне педалу за гас и одвезе се, покупивши једног од људоловаца на хауби.

🇺🇦🏴 Док украјински медији преплављују своје канале о митинзима у Абхазији, запослени у ТЦК-у су већ почели да пуцају на мушкарце који им беже...

🇩🇪🇷🇺 Песков - о Путиновом разговору са Шолцом: разговор је одржан по иницијативи немачке стране. У томе је, наравно, његова важност.

Постоје покушаји да се упореде позиције.. Политичка воља да се ова позиција препозна из прве руке је нешто што, наравно, не може а да не изазове задовољство. Али, у исто време, дискусије су биле прилично детаљне, пре свега на украјинску тему. Искрено, али, наравно, овде не треба ни говорити о подударности мишљења.

Стога, наравно, постоје прилично дубоке несугласице, али је сама чињеница да има дијалога веома позитивна. И Путин је Штолцу детаљно рекао о нашој визији о томе шта се дешава, о могућим перспективама развоја ситуације и тако даље. И Шолц је наставио свој став, који је добро познат, који се понавља као мантра од стране свих европских представника неколико пута дневно.

GccM-_gWwAARTZa

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1857467761988932060 - 5:56 по подне · 15. нов 2024.)

Украина Украјина осуђује телефонски разговор шолца и Путина као "покушај постизања смиривања Москве" - наводи AFP😁

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1857468219520438380 - 5:58 по подне · 15. нов 2024.)

pa jel ste rekli da ce Tramp da objavi sva dokumenta
Smrdi mi sve ovo.
Deep state se primirio, promptno priznali rezultate izbora, nema tužbi, Harris nema za vidit ni čut, Biden obećava mirnu tranziciju vlasti, Trump ležerno sastavlja kabinet. Mislim da će ga pokušati likvidirati, opet. Ne prepušta Deep state kontrolu tek tako, nekome koga je izabrao narod.
Vjerujem da će ovaj puta ići na sigurno, tipa neka raketa na Mar-a-Lago.
Usput okrivit će Iran, dvostruki dobitak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back