- Poruka
- 12.133

Луциан Дунареану је оптужен да је силовао седморо малолетника коритећи њихову зависност од дроге.
То је трећи случај да ЛГБТ про ЕУ активисти силују децу у Румунији за само неколико месеци.
"ЕУ вредности"
K/AC idoli u akciji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steta sto mu nije otkinuo nogu ili ruku, da iseti na svojoj kozi sta je ono na sta poziva drugeu Kijevu je ruski dron pogodio zgradu u kojoj zivi ambasador Estonije
od svega ovoga stvaran strateski znacaj za Rusiju imaju samo Krim koji su uzeli i Odesa koju nisu uzeliVolodja pobedijo. Za skoro 33 meseca druga vojna sila sveta osvojila povrsinu Srbije i Crne Gore.
Pogledajte prilog 1639555
strateski od prvog dana bi bilo najbolje odseci kompletno ukrajinu od izlaza na more i spojiti se sa transnistrijom. sve ostalo je sekundarnood svega ovoga stvaran strateski znacaj za Rusiju imaju samo Krim koji su uzeli i Odesa koju nisu uzeli
"Docice" ako se "izvinu".od svega ovoga stvaran strateski znacaj za Rusiju imaju samo Krim koji su uzeli i Odesa koju nisu uzeli
meni tri godine nije jasno zasto su napadali tamo neke selendre, a nisu iskoristili tu vojsku za proboj do Odese dok se Ukrajinci nisu jos branili. ako su vec krenuli tada malim snagama, sa 150-250k vojnika. ne moze me niko ubediti da im je napad na neki Sumi ili Kharkiv u kome zive vecinski ukrajinci bio bitniji od Odese, i to Odese u kojoj zivi gomila etnickih Rusa. uzeli su ono zmijsko ostrvo odmah prvi dan su napali, a Odesa ni mrdnuli nisu da joj pridju. gomila poteza koje je Rusija vukla u ovom ratu su tezak promasaj, ali docice vreme kada ce se ocenjivati strategija Gerasimova sa istorijske distance, i mislim da ce biti negativna ocena. sta je mogao, a sta je uradio, nikako mu ne ide u prilog. a neke sanse nece skoro imati ponovo da ostvare te ciljeve. i gde god da bude linija granice posle ovoga, nista nece spreciti Ukrajinu da se naoruzava i naoruzava i jos naoruzava. a Rusija je sada imala Putina, a posle dolazi neki novi Jelcinj pa jos jedan i tako redom
Polako, dug je dan.strateski od prvog dana bi bilo najbolje odseci kompletno ukrajinu od izlaza na more i spojiti se sa transnistrijom. sve ostalo je sekundarno
sto je dan duzi, to vise rusa gine.Polako, dug je dan.
Можда он није сигуран ни за свој спол. Мало је збуњитис НВО пропагандом.Kaže mi lik koji još nije shvatio da sam ženskog spola a repliciramo si redovito.
Kako sad, zar Tramp nije rekao da Ukrajina mora postati Rusija989 dan, kako je lepo rusenje snova kremljobotskih.![]()
У затвору ће моћи **бати до миле воље. Само да обезбеди вазелин. Кажу да тамо такве обожавају.Лидер ЛГБТ покрета и про ЕУ активиста у Клужу у Румунији ухапшен због силовања деце
Луциан Дунареану је оптужен да је силовао седморо малолетника коритећи њихову зависност од дроге.
То је трећи случај да ЛГБТ про ЕУ активисти силују децу у Румунији за само неколико месеци.
"ЕУ вредности"
K/AC idoli u akciji
I Ukrajina se smanjuje.sto je dan duzi, to vise rusa gine.
Nije, to si ti sanjao.Kako sad, zar Tramp nije rekao da Ukrajina mora postati Rusija
https://srbin.info/svet/tramp-ukrajina-mora-biti-deo-rusije/Nije, to si ti sanjao.
A možda ti se san i ostvari.
Otvorio sam šampanjac dana kad su proglašeni kandidati na izborima, ja da sam im ih birao ne bi ih toliko zakopao.Uplašio te Trump?
Znamo da ti ništa nije jasno, to se vidi.od svega ovoga stvaran strateski znacaj za Rusiju imaju samo Krim koji su uzeli i Odesa koju nisu uzeli
meni tri godine nije jasno zasto su napadali tamo neke selendre, a nisu iskoristili tu vojsku za proboj do Odese dok se Ukrajinci nisu jos branili. ako su vec krenuli tada malim snagama, sa 150-250k vojnika. ne moze me niko ubediti da im je napad na neki Sumi ili Kharkiv u kome zive vecinski ukrajinci bio bitniji od Odese, i to Odese u kojoj zivi gomila etnickih Rusa. uzeli su ono zmijsko ostrvo odmah prvi dan su napali, a Odesa ni mrdnuli nisu da joj pridju. gomila poteza koje je Rusija vukla u ovom ratu su tezak promasaj, ali docice vreme kada ce se ocenjivati strategija Gerasimova sa istorijske distance, i mislim da ce biti negativna ocena. sta je mogao, a sta je uradio, nikako mu ne ide u prilog. a neke sanse nece skoro imati ponovo da ostvare te ciljeve. i gde god da bude linija granice posle ovoga, nista nece spreciti Ukrajinu da se naoruzava i naoruzava i jos naoruzava. a Rusija je sada imala Putina, a posle dolazi neki novi Jelcinj pa jos jedan i tako redom
u Kijevu je ruski dron pogodio zgradu u kojoj zivi ambasador Estonije
Je. Rusofilski sajt, potvrdio filoputin Tixi, a ti sada kao nešto sumnjaš?Jel on to autorizirao?