Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇷🇴 Лидер ЛГБТ покрета и про ЕУ активиста у Клужу у Румунији ухапшен због силовања деце

Луциан Дунареану је оптужен да је силовао седморо малолетника коритећи њихову зависност од дроге.

То је трећи случај да ЛГБТ про ЕУ активисти силују децу у Румунији за само неколико месеци.

"ЕУ вредности"

K/AC idoli u akciji

Prilozi

• IMG_5078.jpeg
    IMG_5078.jpeg
    140,1 KB · Pregleda: 8
Volodja pobedijo. Za skoro 33 meseca druga vojna sila sveta osvojila povrsinu Srbije i Crne Gore. :per:

Pogledajte prilog 1639555
od svega ovoga stvaran strateski znacaj za Rusiju imaju samo Krim koji su uzeli i Odesa koju nisu uzeli

meni tri godine nije jasno zasto su napadali tamo neke selendre, a nisu iskoristili tu vojsku za proboj do Odese dok se Ukrajinci nisu jos branili. ako su vec krenuli tada malim snagama, sa 150-250k vojnika. ne moze me niko ubediti da im je napad na neki Sumi ili Kharkiv u kome zive vecinski ukrajinci bio bitniji od Odese, i to Odese u kojoj zivi gomila etnickih Rusa. uzeli su ono zmijsko ostrvo odmah prvi dan su napali, a Odesa ni mrdnuli nisu da joj pridju. gomila poteza koje je Rusija vukla u ovom ratu su tezak promasaj, ali docice vreme kada ce se ocenjivati strategija Gerasimova sa istorijske distance, i mislim da ce biti negativna ocena. sta je mogao, a sta je uradio, nikako mu ne ide u prilog. a neke sanse nece skoro imati ponovo da ostvare te ciljeve. i gde god da bude linija granice posle ovoga, nista nece spreciti Ukrajinu da se naoruzava i naoruzava i jos naoruzava. a Rusija je sada imala Putina, a posle dolazi neki novi Jelcinj pa jos jedan i tako redom

od svega ovoga stvaran strateski znacaj za Rusiju imaju samo Krim koji su uzeli i Odesa koju nisu uzeli

meni tri godine nije jasno zasto su napadali tamo neke selendre, a nisu iskoristili tu vojsku za proboj do Odese dok se Ukrajinci nisu jos branili. ako su vec krenuli tada malim snagama, sa 150-250k vojnika. ne moze me niko ubediti da im je napad na neki Sumi ili Kharkiv u kome zive vecinski ukrajinci bio bitniji od Odese, i to Odese u kojoj zivi gomila etnickih Rusa. uzeli su ono zmijsko ostrvo odmah prvi dan su napali, a Odesa ni mrdnuli nisu da joj pridju. gomila poteza koje je Rusija vukla u ovom ratu su tezak promasaj, ali docice vreme kada ce se ocenjivati strategija Gerasimova sa istorijske distance, i mislim da ce biti negativna ocena. sta je mogao, a sta je uradio, nikako mu ne ide u prilog. a neke sanse nece skoro imati ponovo da ostvare te ciljeve. i gde god da bude linija granice posle ovoga, nista nece spreciti Ukrajinu da se naoruzava i naoruzava i jos naoruzava. a Rusija je sada imala Putina, a posle dolazi neki novi Jelcinj pa jos jedan i tako redom
"Docice" ako se "izvinu".

🇷🇴 Лидер ЛГБТ покрета и про ЕУ активиста у Клужу у Румунији ухапшен због силовања деце

Луциан Дунареану је оптужен да је силовао седморо малолетника коритећи њихову зависност од дроге.

То је трећи случај да ЛГБТ про ЕУ активисти силују децу у Румунији за само неколико месеци.

"ЕУ вредности"

K/AC idoli u akciji
У затвору ће моћи **бати до миле воље. Само да обезбеди вазелин. Кажу да тамо такве обожавају. :mrgreen:

Znamo da ti ništa nije jasno, to se vidi.

u Kijevu je ruski dron pogodio zgradu u kojoj zivi ambasador Estonije

Tramp kaže da će novac za Ukrajinu preusmeriti ka uklanjanju beskućnika sa ulica američkih gradova i gradnji ''šatorskih gradova''
Plan uključuje zabranu kampovanja u urbanim sredinama i hapšenje prekršilaca uz istovremeno osnaživanje rehabilitacionih organizacija.

„Želimo da se brinemo o njima, ali oni moraju da budu van naših ulica. Nema ničeg saosećajnog u tome da se oni žive u prljavštini i bijedi."

1000002811.jpg

:cepanje:

Ahahhaaha, Šulc je uspeo da od najjače i najpoštovanije evropske zemlje napravi hebeni cirkus Kolorado

NEMA PAPIRA - NEMA IZBORA!

Za nove izbore, Nemcima jednostavno nedostaje papir za dovoljno glasačkih listića, rekla je savezna direktorka za izbore Rut Brend.
Rut se požalila da je „ u današnje vreme zaista veliki izazov nabaviti papir i izvršiti poslove štampanja“

Gb82yPGW8AAWP3Z

Poslednja izmena:
Konačno stiže kraj rata. Sa Kamalinom pobedom bi samo dobili svetski rat. Ne znam koliko se Rusiji isplatila ova avantura, pa ni sa samim Krimom šta su dobili? Dronovi i hipersonične rakete obesmišljavaju ratove. Šta će biti sa silnim izbeglicama iz novih regiona Ruske Federacije, a koje su sada na Zapadu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back