- Poruka
- 88.976
Vrlo moguće, iskreno mislim i da Tramp nije daleko od Bajdena.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo moguće, iskreno mislim i da Tramp nije daleko od Bajdena.
Ma naravno, a i EU ima svoju volju i ne kontroliše se daljinskim upravljačem.Očigledno postoji nedoslednost i nesposobnost u EU pogotovo u državama koje su proruski politički orijentisani kao što je recimo Mađarska.
U geopolitičkoj igri dve sile Evropa najebala najviše, zato što EU ne može kao savez da parira super silama iz razloga što nemaju svoju energetsku nezavisnost.
EU se preigrala i na kraju zajebala.
Amerika trlja ruke i boli ih patka za sve.
Rusija je svakako bolje prošla od Evrope.
Iskreno ne znam šta je po „sredi“ i šta će biti sve posle rata u Ukrajini ali jednu stvar zasigurno znam je to da je EU doživela veliki neuspeh zato što je svoju energetsku zavisnost podredila Rusiji i da zbog toga danas plaćaju visoku cenu.(Gledano iz ugla EU).
Ne može EU da postane super sila ali razumem i podržavam postojanje iste iz ugla ekonomije, mada ovu EU garnituru ekonomista treba počistiti što je brže moguće.
Mislim da će se EU posle svega izolovati od Rusije na duže vreme ako ne i zauvek jer su izigrani.
Možda "samoinicijativno" odluče da sami, bez SAD, treba da finansiraju rat u Ukrajini i da tamo pošalju svoje trupe?Ma naravno, a i EU ima svoju volju i ne kontroliše se daljinskim upravljačem.
To je priznao tebi u trenutku slabosti,ili...?da, Putina itekako zanima sta misle na zapadu
Hoces reci - možda odluče da zakucaju zadnji ekser u vlastiti kovčeg...Možda "samoinicijativno" odluče da sami, bez SAD, treba da finansiraju rat u Ukrajini i da tamo pošalju svoje trupe?
Kod nas to zovu ludaca, i onda je odvedu u neku ustanovu da je nakljukaju lekovima, da ne povredi sebe i druge....
Зеленски тврди да се Севернокорејци боре против Европљана.
Leopard gori baš fino, Ukri mogu i da se greju na Leoparde preko zime. Greje bolje nego Smederevac.
989 dan, kako je lepo rusenje snova kremljobotskih.![]()
Svejedno, svako pomaganje Ukra je zločin.Starlinki dla Ukrainy. To Polska je finansuje, a nie Musk
- Wyłącznie Polska, a nie Elon Musk sponsoruje Ukrainie moduły Starlink - powiedział szef MSZ Radosław Sikorski. Jak podkreślił, Polska dalej będzie finansować ich zakup dla Ukrainy. Starlinki zapewniają Ukrainie dostęp do sieci nawet w trudnych warunkach.
Probuši ga ko da je od papira i to sprijeda
989 dan, kako je lepo rusenje snova kremljobotskih.![]()
Kornetizovan kao zec, Kodrnet probije i duplo deblji oklop nego što ima Leopard spreda.Probuši ga ko da je od papira i to sprijeda
Kanta na kvadrat, gori je tenk čak i od Abramsa
Rec je bila o SU-57 napisao sam koliko ih je napravljeno ako nije tacno ispravi.to je laz.
Visit To Russia's Sukhoi Plant Shows Su-35s and Su-57s Now Being Ramped To Full Mass Production
https://www.bitc hute.com/video/SMtHiw1HBJS9
prilog sa ruske drzavne televizije (rusija 1) u kojem je vidljivo da na jednoj proizvodnoj traci su SU-35 a na drugoj SU-57. prilog je star godinu dana. sada je proizvodnja najvjerojatnije jos i veca.
Znaci, rusi proizvode avione na proizvodnoj traci. doslovno.....
Kazes f-22 najbolji avion ikada napravljen a 70-80 Suhoja dovoljni da uniste celu NATO flotu, dogovori se sam sa sobom koji je bolji. Posle pocetka SVO Rusi svecano objavili da za SU-57 ne KORISTI VISE komponente sa zapad kao ranije. Rusi mogu da prave SU-57 bez ucesca zapada dok Ameri ne mogu F-22 bez Rusa, mnogo dobra kombinacija.Su 57 nema komponente sa zapada. Kompletno se proizvodi u Rusiji.
F 22 ne proizvode vise , nazalost, a verovatno najbolji avion ikada napravljen , steta stvarno, ne znam koliko je trenutno operativno ali i to malo sto se jos koristi je daleko bolje od onog djubreta F35.
Za pokretanje proizvodnje F 22 im treba ako sam ih dobro razumeo oko 300 milijardi i opet da osposobe inzenjere da ga prave jer ih nemaju dovoljno. Plus moraju da ugovore sa Rusima ponovo isporuku panela za oplatu, ne znam status fabrike u Rusiji, ali paneli za F22 ne odgovaraju SU 57.
Jedan od razloga zasto se odustalo od F22 je sto se nakon 100-150 sati leta moraju kompletno menjati paneli na oplati, sto je strahovito skupo, a inace i samo 1 sat leta kosta oko 90 hiljada dolara, sto je i vise nego 3 puta skuplje od F15. Tako da razmere americkog vojnog budzeta ne znace nista kada vecinu pojede puko odrzavanje postojeceg naoruzanja.
Rat rode?
Лажу кремљоботови! Све је то укалкулисано у "план победе".Razmena tela poginulih, Ukri imali 15 puta veće gubitke:
Зашто је ово "љупко" створење,полубаба-полудеда, против демократије? Зашто не прихваћа избор америчког народа?
Традиција.
Uzbudio si se zbog kista pa lupas, usput moje je ime Djura a Djuro je Bosanac, velika je to razlika.Mora da mu je komšija Đuro pridržavao kist.
Kada je to EU, i ZAŠTO, ušla u sukob s Rusijom?Očigledno postoji nedoslednost i nesposobnost u EU pogotovo u državama koje su proruski politički orijentisani kao što je recimo Mađarska.
U geopolitičkoj igri dve sile Evropa najebala najviše, zato što EU ne može kao savez da parira super silama iz razloga što nemaju svoju energetsku nezavisnost.
EU se preigrala i na kraju zajebala.
Amerika trlja ruke i boli ih patka za sve.
Rusija je svakako bolje prošla od Evrope.
Iskreno ne znam šta je po „sredi“ i šta će biti sve posle rata u Ukrajini ali jednu stvar zasigurno znam je to da je EU doživela veliki neuspeh zato što je svoju energetsku zavisnost podredila Rusiji i da zbog toga danas plaćaju visoku cenu.(Gledano iz ugla EU).
Ne može EU da postane super sila ali razumem i podržavam postojanje iste iz ugla ekonomije, mada ovu EU garnituru ekonomista treba počistiti što je brže moguće.
Mislim da će se EU posle svega izolovati od Rusije na duže vreme ako ne i zauvek jer su izigrani.