Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.892
Eeej dvee Gaaaze Bog te eebo!Moćna Ruska armija je samo u oktobru osvojila površinu veću od dve Gaze, dok tvoji genocidaši ginu u prašini bez da se pomere.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeej dvee Gaaaze Bog te eebo!Moćna Ruska armija je samo u oktobru osvojila površinu veću od dve Gaze, dok tvoji genocidaši ginu u prašini bez da se pomere.
![]()
Ceka se samo dok rakete stignu iz Irana a granate od Debelog.oo me interesuje
ako je sve ovo poznato , zasto RUSI ne izvrse, vise naleta i sa bombama iostalim raketama , tu gde su se sakupili.
zasto da se ceka da oni napadnu.
Sve sto si naveo Rusi rade od samog pocetka u okviru svojih mogucnosti ali nedovoljno, ranije dok su leteli iznad Ukrajine cesce a od kada je nebo Ukrajine za avione no-no redje.sve je to ok , oni se skupljaju ali ako , kako se iznosi ovde , koja su sve to oruzja , onda i znaju gde su.
izvrsiti napade i unistiti im svu tehniku.
sve rad prevencije a ne da se saceka opet nesto kao u kurskoj regiji.
ja bih , kao sto sam i ranije naveo, unistavao im i zeleznice i aerodrome i drumske mostove
sprecio prebacivanje i tehnike i oruzja.
Sad je još i bolje stanje
Da, više od dve Gaze u mesec dana, malo ti je?Eeej dvee Gaaaze Bog te eebo!
Srecan vam kraj rata ukrajinci.
Заузели су Кијев.Kako se napreduje na terenu? Jesu li Ukiji zauzeli išta ili i dalje bježe?
![]()
Link ili brboces ko i vazdaГлавнокомандујући Оружаних снага Украјине Сирски припрема повлачење снага Кијева из Курске области, саопштила је Врховна рада.
Mlatimud na oksidzenu![]()
Crn da crniji ne može biti. Sisanje motke od Kurska do Washingtona.Crn dan za ukroeuropljane...