KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 38.460
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, sada Tramp i JD mora da se potrude da odnosi dve države otople.Putin ne namerava da čestita Trampu
Skaj njuz prenosi da je Dmitrij Peskov, portparol Kremlja, izjavio da je Moskva priznala pobedu Donalda Trampa na izborima u SAD, ali da nije upoznat sa bilo kakvim planovima ruskog predsednika Vladimira Putina da mu čestita na tom trijumfu.
Navodi se da je Peskov kazao i da su SAD i dalje neprijateljska zemlja u odnosu na Rusiju.
- Moskva pažljivo prati događaje i analizira izjave koje daju američki političari - kazao je Peskov i dodao da su odnosi dve zemlje istorijski gledano na najnižem nivou.
Шта мислиш о Севернокореанцима у Украјини?Tako je, sada Tramp i JD mora da se potrude da odnosi dve države otople.
Amerika je nažalost izgubila kredit kod Rusije i Kine, izgubljeno poverenje mora da se ponovo zasluži.
Ližu se rane od Kurska do WashingtonaZamrla tema,nema trolova.
Шта мислиш о Севернокореанцима у Украјини?
Мени је то јасан сигнал да Северна Кореја намерава да нападне Јужну Кореју.
А Северна Кореја то никада не би урадила да нема подршку Кине што значи да је и Кина спремна да нападне Тајван.
Ја то тако анализирам.
Јер ако нису спремни да зарате са Западом и помогну Русији онда је тај излет Севернокореанаца де факто циркус, а ја се циркусима не бих бавио да сам озбиљан политичар попут Путина.
Твоје мишљење?
A gde su ti severnokorejanci u Ukrajini, jel ih video neko?Шта мислиш о Севернокореанцима у Украјини?
Мени је то јасан сигнал да Северна Кореја намерава да нападне Јужну Кореју.
А Северна Кореја то никада не би урадила да нема подршку Кине што значи да је и Кина спремна да нападне Тајван.
Ја то тако анализирам.
Јер ако нису спремни да зарате са Западом и помогну Русији онда је тај излет Севернокореанаца де факто циркус, а ја се циркусима не бих бавио да сам озбиљан политичар попут Путина.
Твоје мишљење?
Не мораш ме ватат за сваку ситницу јботе.A gde su ti severnokorejanci u Ukrajini, jel ih video neko?
Ne padaj na šuplju propagandu...