Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 27.200
Oni su svakako na nizbrdici, samo će sada da se okrenu više sebi.Sad će malo da se bave o svom jadu.
Ovo bi definitivno trebalo da znači da ww3 neće skoro.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni su svakako na nizbrdici, samo će sada da se okrenu više sebi.Sad će malo da se bave o svom jadu.
Ne znam baš, Bliski Istok će da gori. Tamo treba usmeriti fokus.Oni su svakako na nizbrdici, samo će sada da se okrenu više sebi.
Ovo bi definitivno trebalo da znači da ww3 neće skoro.
Nadam se da će i predsjednik Trump ovo vidjeti, tim više što ovi neće dobiti niti upozorenje a kamoli neku kaznu. Vjerojatno će ih unaprijediti.Интернетом кружи видео на којем се види како украјински војници пуцају из аутомата на лутку која је носила мајицу са натписом „Трамп“, а затим је пале.
Владимир Зеленски је честитао Трампу на победи и изразио наду у даљу подршку САД Украјини.
Он је на својој страници на друштвеној мрежи Х (Твитер) навео да цени Трампов приступ глобалној политици „мир кроз снагу“, који, по његовом мишљењу, може да приближи мир.
(.https://x.com/DonbassSegodnya/status/1854093592421097632 - 10:26 пре подне · 06. нов 2024.)
Депутат Врховне раде Украјине Маријана Безуглаја у свом Телеграм каналу објавила је намеру главнокомандујућег Оружаних снага Украјине Сирског да повуче трупе које се налазе у Курској области.
Она је такође позвала Сирског да остане у Курској области, додајући да би тада могли да „одахну“.
(.https://x.com/DonbassSegodnya/status/1854083314929357185 - 9:48 пре подне · 06. нов 2024.)
Оружане снаге Русије ослободиле Антоновку и Максимовку у ДНР - Министарство одбране Руске Федерације
(.https://x.com/DonbassSegodnya/status/1854093767042633967 - 10:29 пре подне · 06. нов 2024.)
Sve je to dio plana pobjede KokainskogGP";Glavni zapovjednik oružanih snaga Ukrajine Syrsky priprema povlačenje kijevskih snaga iz regije Kursk, - zamjenik Verkhovne Rade Bezugla."
HA HA HA HA kolko su samo repati bacali ćifte kada je ukrosoldateska uletela u Kursk
<SPAM>Uništeno BMP-1 (borbeno vozilo pešadije) militanata Oružanih snaga Ukrajine u oblasti Kursk
Ne sporeci navode i bez zlonamernosti sto se godina zivota tice, samo jedna opaska...Krug dvojke nije ono sto je bio pre 40 godina. Sada tamo zive, najvecim delom, potomci tih sto su preskakali sine. Mada, nije problem sto je neko preskakao sine, nego sto je zaboravio da ih je preskakao.<SPAM>
Ма доста више о "Кругу двојке"! Цео живот сам провео ту, али то ме није спречило да са "дугом цеви" будем на КиМ, док су ми двојица колега из канцеларије, један рођен у Пећи, а другом је отац дошао из Призрена, провели деведесете под "јорган планином"! Било је сјајно живети у центру Београда, али сада сам, као пензионер, прешао у Књажевац. Много је опуштеније и мирније, примерено мојим годинама. А, веровали или не, администрација и уопште окружење, је пет пута ефикасније и љубазније него у Београду.
Као новопечени Књажевчанин морам да кажем - "Ухватили сте се 'Круга двојке' као 'Призетко на тестамент' ". И то су обично они који су, када су дошли у Београд, прескакали трамвајске шине да их не удари струја.
</SPAM>
Proveriti da li ima dve istetovirane munjice na ramenu