Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Boga mi dobri su...jos samo one McDonald's i Burger King natofufice da vazdignu nevidljive kante na Rusiju i ukronatowehrmacht pobjedjuje u roku od odma 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pitanju je ljubav prema trolovanju.Koja te tačno NVO plaća za botovanje? Ili ti to ipak iz ljubavi prema trolovanju?
Troluj.U pitanju je ljubav prema trolovanju.
krepira usa
Mogao bi da spojis lepo i korisno, tako bi nesto zaradio i mogao da sebi priustis kupovinu knjige "Ponocni dnevnici". Kada procitas nju, mozda ces pozeleti da procitas jos neku. Rezultat svega toga ce biti tvoja zelja da promenis sopstveni nick i saznanje da 011 ne znaci nista vise od pozivnog broja.U pitanju je ljubav prema trolovanju.
Кавалитет Стиловке је несумњив, способна је
U Rusiji, najviše u Donjeck oblastiGde se nalaze rudnici litijuma u Ukrajini?
Русија! Бомбардовала нас осиромашеним уранијумом, полупала нам рафинерије, фабрике, мостове, окупирала и отела Косово и Метохију.A ko nas je bombardovao?Zapad ili istok?
Otkud ti znaš zašto sam ja stavio 011 i šta to meni znači.Mogao bi da spojis lepo i korisno, tako bi nesto zaradio i mogao da sebi priustis kupovinu knjige "Ponocni dnevnici". Kada procitas nju, mozda ces pozeleti da procitas jos neku. Rezultat svega toga ce biti tvoja zelja da promenis sopstveni nick i saznanje da 011 ne znaci nista vise od pozivnog broja.
Rusopatofil...Dzaba si krecioOtkud ti znaš zašto sam ja stavio 011 i šta to meni znači.
Ja ne prodajem svoje mišljenje za rublje ili dolare kao većina vas ovde na forumu.
Zašto se nisi toliko angažovao da komentarišeš nacističke izjave tvog kolege Lakija kako ubijanje civila u Ukrajini nije dovoljno i da treba to pojačati.
Toliko ludaka ima ovde na forumu a ti se uhvatio za moj broj u nicku...a ovamo se boriš protiv nacizma dok od istog okrećeš glavu i praviš se lud.
To što imam drugačije mišljenje i što sam realista ne znači da sam plaćenik.
Opšte poznata stvar kod vas rusopatofila je ta da kada neko ne misli isto kao vi odmah lepite etikete, ali niste svesni da sebi lepite najviše.
Što se tiče knjige čitao sam je 3 puta
Dok ne pokazes na osnovu cega ovo mislis:To što imam drugačije mišljenje i što sam realista ne znači da sam plaćenik.
nisi placenik, ali si drzak, bezobrazan i intelektualno deficitaran.Bokisha "Kabriolet" 011 Promaja u glavi... Zasto piskaras i kacis tvoje slicice, necega, ko zna cega, ko zna gde, od ko zna kad i ko zna iz kog uzroka... a jos nisi pokazao na snovu cega ovo mislis:
![]()
niti citirao ista od ovoga:
![]()
i pokazao kako se ista od toga dovodi u vezu sa mnom...
To je tek početak.
Zato sto si mentalno klinac.Otkud ti znaš zašto sam ja stavio 011
Znaci ti na isti nacin kao sto znaci klincu koji pita "brate, jesi ti iz Beograda?"i šta to meni znači.
Pokazi jedan primer, bas da vidim?a ovamo se boriš protiv nacizma dok od istog okrećeš glavu i praviš se lud.
Realista koji govori o...i što sam realista
...a Ukrajinci piju, partijaju, vesele se, organizuju i idu na koncerte...vrše genocid nad državom Ukrajinom
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-35.1008071/page-487#post-49671112
Rece Bokisha KrugDvojke 011:odmah lepite etikete
..."lepljač" etiketa.![]()
niti citirao ista od ovoga:
![]()
i pokazao kako se ista od toga dovodi u vezu sa mnom...
Govoris o sebi?!ali niste svesni da sebi lepite najviše.
Kako se napreduje na terenu? Jesu li Ukiji zauzeli išta ili i dalje bježe?986 dan, jos jedno lansiranje agesora u stratosferu.![]()
Zaboravili da ga izgituju