Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista sankcije ne mogu rassiji :rtfm: :per:

1730834240822.png

U pitanju je ljubav prema trolovanju.
Mogao bi da spojis lepo i korisno, tako bi nesto zaradio i mogao da sebi priustis kupovinu knjige "Ponocni dnevnici". Kada procitas nju, mozda ces pozeleti da procitas jos neku. Rezultat svega toga ce biti tvoja zelja da promenis sopstveni nick i saznanje da 011 ne znaci nista vise od pozivnog broja.

Mogao bi da spojis lepo i korisno, tako bi nesto zaradio i mogao da sebi priustis kupovinu knjige "Ponocni dnevnici". Kada procitas nju, mozda ces pozeleti da procitas jos neku. Rezultat svega toga ce biti tvoja zelja da promenis sopstveni nick i saznanje da 011 ne znaci nista vise od pozivnog broja.
Otkud ti znaš zašto sam ja stavio 011 i šta to meni znači.
Ja ne prodajem svoje mišljenje za rublje ili dolare kao većina vas ovde na forumu.
Zašto se nisi toliko angažovao da komentarišeš nacističke izjave tvog kolege Lakija kako ubijanje civila u Ukrajini nije dovoljno i da treba to pojačati.
Toliko ludaka ima ovde na forumu a ti se uhvatio za moj broj u nicku...a ovamo se boriš protiv nacizma dok od istog okrećeš glavu i praviš se lud.
To što imam drugačije mišljenje i što sam realista ne znači da sam plaćenik.
Opšte poznata stvar kod vas rusopatofila je ta da kada neko ne misli isto kao vi odmah lepite etikete, ali niste svesni da sebi lepite najviše.
Što se tiče knjige čitao sam je 3 puta

Otkud ti znaš zašto sam ja stavio 011 i šta to meni znači.
Ja ne prodajem svoje mišljenje za rublje ili dolare kao većina vas ovde na forumu.
Zašto se nisi toliko angažovao da komentarišeš nacističke izjave tvog kolege Lakija kako ubijanje civila u Ukrajini nije dovoljno i da treba to pojačati.
Toliko ludaka ima ovde na forumu a ti se uhvatio za moj broj u nicku...a ovamo se boriš protiv nacizma dok od istog okrećeš glavu i praviš se lud.
Opšte poznata stvar kod vas rusopatofila je ta da kada neko ne misli isto kao vi odmah lepite etikete, ali niste svesni da sebi lepite najviše.
Što se tiče knjige čitao sam je 3 puta
Rusopatofil...Dzaba si krecio

Dok ne pokazes na osnovu cega ovo mislis:
Bokisha "Kabriolet" 011 Promaja u glavi... Zasto piskaras i kacis tvoje slicice, necega, ko zna cega, ko zna gde, od ko zna kad i ko zna iz kog uzroka... a jos nisi pokazao na snovu cega ovo mislis:
1730633148322-png.1636389

niti citirao ista od ovoga:
1730632795616-png.1636385

i pokazao kako se ista od toga dovodi u vezu sa mnom...
nisi placenik, ali si drzak, bezobrazan i intelektualno deficitaran.

Otkud ti znaš zašto sam ja stavio 011
Zato sto si mentalno klinac.
i šta to meni znači.
Znaci ti na isti nacin kao sto znaci klincu koji pita "brate, jesi ti iz Beograda?"
a ovamo se boriš protiv nacizma dok od istog okrećeš glavu i praviš se lud.
Pokazi jedan primer, bas da vidim?
i što sam realista
Realista koji govori o...
...a Ukrajinci piju, partijaju, vesele se, organizuju i idu na koncerte...
...tesko da moze biti realista.
odmah lepite etikete
Rece Bokisha KrugDvojke 011:
1730633148322-png.1636389

niti citirao ista od ovoga:
1730632795616-png.1636385

i pokazao kako se ista od toga dovodi u vezu sa mnom...
..."lepljač" etiketa.
ali niste svesni da sebi lepite najviše.
Govoris o sebi?!

🇺🇦🏴💥🚀 Снимак јутарњег прилета по окупираном Запорожју

Разни ТГ канали јављају да је погођен завод "Мотор Сич".

Очекивана локација поготка је зграда Машинско-ливничког и термалног комплекса (радионица 66).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back