Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Naravno.Ja sam uvijek u pravu.
Vidi novu Ladu na ulici u Minsku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.Ja sam uvijek u pravu.
Фала Доктору Гејтсу што је спасио толики народ.Bice jos pandemija.
Reko je cika Bili Gejts. I ja mu verujem. Ne jer je on rekao bilo sta i da treba ko civilizacija da se pazimo i spremamo na takve nesretne scenarije, nego zato sto od najstarije istorije zapisane,ali i nezapisane, bez greske znamo da smo kao vrsta imali razne pandemije skoro svaku deceniju, ili svaku drugu trecu deceniju sve ove milenijume iza nas. A neke od tih pandemija su bas bile gadne.
Можда је легенда, али прича се да му је Броз послао поруку: "Послао си ми неколико атентатора, ако наставиш, ја ћу теби да пошаљем само једног".Oprostice ti ko Staljin Josipu
Sa 5-6 atentata
Igrač je bio Joža.Можда је легенда, али прича се да му је Броз послао поруку: "Послао си ми неколико атентатора, ако наставиш, ја ћу теби да пошаљем само једног".
Nisi procitao knjigu, ili si zlonameran. Mislim da je kod tebe u pitanju i jedno i drugo.Topla preporuka za sve kremljbote i Putinofile da pročitaju knjigu ponoćni dnevnici koju je pisao lično Boris Yeltsin u kojoj navodi kako se dogovarao sa Bilijem Klintonom kako treba deliti Jugoslaviju i zašto smo bombardovani 1999 godine.
Onda lepo da stavimo tačku na 8579 temu o tome kako su nam rusi braća.
opet si počeo da pišeš hrvatski i prestao prestao si da pišeš kao Srbin kao kad pišeš u temama o FK i KK Partizan ili sportskom delu foruma kada pišeš generalnoI opet Rusi nisu blizu ni Casiv Jar da okupiraju, kamoli Slavjansk i Kramatorsk. Kijev i Harkiv vise nisu ni u sf rangu razmisljanja.
удбаш обични он је "генерал"
зар нико више није исправан?удбаш обични он је "генерал"
ти си Хрват ја сам КинезДобар је овај хрватски налог @Лички гусар што пише српском азбуком, ћирилицом да наш @комшија није сам![]()
Jel saznala ko joj je silovao i obezglavio ponija?Od kud im toliko raketa kad je Ursula još prošle godine pričala kako vade čipove iz perilica.
добро је да пишеш ћирилицу да @комшија нам није сам као што рекох, а одакле си из Лике, које ти је презиме....ти си Хрват ја сам Кинез
Изгледа да ти је мука како Војвода Живковић брије Укре на суво?![]()
Steta sro je joj 4 crci od raka, a 3 od droge..A kondome će im slati Ursula osobno.
Ona ih nije koristila.
Ima zalihe i 7 djece.