Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.369
Više ne znaju ni šta da slažu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато су довели Џеки Чена (прерушеног у Свернокореанца), да **бе украше без "подмаза".
Што да мозгају кад пуЋанство све пуши. Зар добро уроканом, хипотези или трансџегеру треба нешто смислено?Više ne znaju ni šta da slažu
da iskoristim tvoju mapu
A tebe duša boli što to ne ide brže,jel?da iskoristim tvoju mapu
Pogledajte prilog 1635571
gore obelezeno od Avdejevke do Selidova je Rusima trebalo preko godinu dana. prosle jeseni se odiglara bitka za tu Avdejevku. to je cca 20km. ruska armija je toliko mocna da je napravila napredak od celih 20km, sto mu dodje 50metara dnevno. ne znam koja je to sila svemirska toliko jaka da nisu bili u stanju da napreduju bolje. a uzevsi u obzir da i ovaj zeleni deo sto napadaju ima isto tako brdo tih nekih selendri ucrtano, logicno je da zakljucimo da ce da ide slicnim tempom. a posto je zima stigla vec je u najavi articki talas, ovo moze samo jos vise da uspori. osim ako ne uleti onih navodnih jos mocnijih 12.000 od Debeljka iz Koreje, pa probiju u jednom jurisu do Drezdena.
ipak, ti to nazivas kolaps.
generacije ruskih generala se prevrcu u grobu kada vide sta radi sadasnja generacija ruskih oficira, pored svih raketa, tenkova, avijacije i sve te skalamerije koje imaju
Do sada si trebao da shvatiš da niko nije protiv Ukrajinaca,nego protiv ono malo blesavih u Kijevu koji guraju te iste Ukrajince u propast,a zapad to podržava i pomaže.дакле вама не одговара ни за ни против Укара
Изгледа мени да ви то мажете!![]()
Neka neko demantuje AKO MOŽE ovo što si napisao. @Patata Caliente @Dobro situirani gospodin @Marin83 @Лички гусар i ostatak ekipe.Bilo bi zanimljivo čuti njihova mišljenja.Navalite junaci.Krenula ustašija da se ponovo bavi kvadraturom, zadnje vreme došlo...
Rusija je u predhodnoj godini osvojila površinu 6-7 pojasa Gaze boreći se protiv proksi države od 40 miliona ljudi na vrhunski ukopanom i utvrđenom terenu, pri čemu je podršku protivniku pružalo 40 država. Sada i sami ukropi priznaju da dalje ne mogu.
Izrael još nije pokorio jedan potpuno okružen pojas Gaze sa svom haj tek mašinerijom i vojnom moći USA iza njih.
Nastavi sa kmečanjem.
Veliki kotao ako žute linije budu brže od plavih...
Mene boli K.A tebe duša boli što to ne ide brže,jel?
iiih sad i ti. kao da nisi sa ovih prostora.I da ce zaustaviti diskriminacije po etnickoj osnovi, ukidanje osnovnih ljudskih prava i spreciti napadanje i ubijanje Ruske manjine...
Имамо и ми доказа - ево ти га (мислим на оно од шаке до лакта)
Pa zar nije potpuno u pravu?Зеленски је операцију Оружаних снага Украјине у Курској области назвао кључем за успешно окончање сукоба.
U Rusiji nisu bili marinci vec nekakavi dripci i basibozukŠta su radili američki marinci u Rusiji?
Pitanje i odgovor.
Spavao sam, vazno je da Fico i ostali vise ne pomaze i pored pritisaka Amerikanaca jer su Slovaci promenili misljenje.Šta bi @Djura Nikolajevic , nema odgovora?
Mnogo se pravis naivna.Treba biti mudar i ne nasjedati na američke bajke.
Ukrajina je demokratski izabrala Janukovića, ali su ga Ameri uklonili.
Zelenski je prihvatio Putinovu mirovnu ponudu, ali su im Ameri naredili da moraju nastaviti s ratom: vi ratujte, a mi ćemo vas podržavati.
Što znači podrška Ukrajini? 2000 mrtvih Ukrajinaca svaki dan. To nije pomoć, to je uništenje.
Ne znam sta se desava u HrvatskojNe znam pratiš li situaciju u HR. Ali naš anemični premijer je dobio visok tlak zbog Milanovićeva stopiranja slanja dvojice časnika u Njemačku.
Priča nije čista, jer ovolika frka oko samo 2 časnika koji idu u Njemačku nije dostojna dolaska Boris Rugea, drugog čovjek NATO-a, kako bi objasnio zastupnicima sve pojedinosti misije NSATU.
Dobro nije samo altruizm ali pokazuje da navedeni nisu americko roblje kao oni koji se svrstaju sa Putkom i Rusijom.Значи, чисти алтруизам?![]()