LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.409
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapad dominira na zapadu, za sada
Lancet je Wunderwaffe ovog rataŠolcov IRIS-T nije dugo trajao
Ispravljanje Krivog Roga se nastavlja
Дементан као Бајден?Volodja botoks dekica mlati kao svaka dementna osoba.
Bahmut u poluokruženjuPrsli Rusi po bokovima
Nacizam u RF ne postoji.A,ako ga ne podržavaš, zašto ne kritikuješ Ukrajinsku stranu sa istim žarom kao što to činiš sa Rusima?M?Pa lepo priložiš par slika i video klipova iz Ukrajine pa kažeš da paradiranje sa onim simbolima pod patronatom Ukrajinske države nije normalno,pa sva ona zverstva i zločini Azova,Ajdara i Desnog sektora da nisu normalni,pa se lepo ogradiš od svega toga,a ne da navodiš ljude na pomisao da Rusija toleriše neonacizam.Nemoj da mi glumiš nevinašce.Pre svega ja nisam Rus nego Srbin, etikete lepi sebi na čelo.
Dobro znaš moj stav i pisao sam više puta da nacizam ne podržavam, da li to bilo na strani Ukrajine, Rusije ili Evrope.
Problem je što ovde na forumu postoje pojedinci koji podržavaju iste ove naciste sa fotografija koje sam malo pre postavio i pozivaju na ubijanje civila od strane ruske vojske pošto ovo nije dovoljno.
@LakicevicB - tvoj kolega koji je kazao da je to malo i da ubijanje civila treba pojačati.
Kako nisi obratio pažnju na forum, šta se ovde dešava i ko širi nacizam dok ti reaguješ na moju poruku gde ja kritikujem nacizam?
Rusija i Zapad ne gube samo imaju trosak gube Ukrajinci, moglo bi se reci da je Putin delimicno ostvario sta je zapoceo, staviti celu Ukrajinu pod svoje ili joj uzeti deo teritorija a kako ce se zavrsiti videcemo.Upljuvaše se da nas ubede kako Rusija gubi i Zapad ostaje glavni, odakle im uopšte ideja da smo mi, koji smo bili meta zapadne propagande decenijama, pre svih ostalih, podložni istoj?
Ipak mislim da svo to njihovo pisanje ne služi da ubedi nas, nego pokušavaju da ubede sebe... a očigledno je da im više ni to ne uspeva![]()
Сваки прави, христољубиви и, наравно, родољубиви Србин осећа два облутка у својој души - ген Руса, који је преузео од честитих, племенитих, храбрих и светих предака својих, и ген Србина, којим се дичи и не стиди се што на браћу Русе личи ...Pre svega ja nisam Rus nego Srbin
А шта ти мислиш? Шта си научио из историје? Ко је тај ко је Русију победио?Rusija i Zapad ne gube samo imaju trosak gube Ukrajinci, moglo bi se reci da je Putin delimicno ostvario sta je zapoceo, staviti celu Ukrajinu pod svoje ili joj uzeti deo teritorija a kako ce se zavrsiti videcemo.
Izgubili Rusi mnogo puta ali najcesce sami pobedili sebe a to su najgori porazi.А шта ти мислиш? Шта си научио из историје? Ко је тај ко је Русију победио?
Malo su poranili. Možda će im ipak zatrebati jednog danaПинчеви ко да су извозници.
Литванија ће почети да демонтира далеководе са Русијом и Белорусијом на пролеће 2025. године, саопштио је оператер електричне мреже балтичке републике Литгрид.