Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je vizuelno potvrdjeno.

A ti posto si toliko ocajan i zlonameran, i znas ko je sta i odakle preneo, a sve pod zastitom onih koji su odgovorni da sprecavaju provokaciju, ali su isto tako ocajni i zlonamerni pa to dozvoljavaju, onda pricaj i o ovome:

Kako se razmontira elektrana i prenese u delovima u drugu zemlju?
Popij Normabel, nije ti zdravo ovoliko živciranje radi propalih Rusa.
Imaš i drugih organizacija koje se bave praćenjem rata i imaju slične podatke.

20241024_122727.jpg

nije ti zdravo ovoliko živciranje radi propalih Rusa.
Definisi "propast"?

Imaš i drugih organizacija koje se bave praćenjem rata i imaju slične podatke.
Sta me briga ko i gde kaze, zanima me cime to moze da pokaze?

Vizuelno potvrdjeno je samo tvoja laz iz ocaja i nemoci.
Pitao sam te odavno navedi mi 2 primera gde i kako su nastradali neki od oni 1000+ svakodnevnih gubitaka Ruskih trupa. I to bez gledanja kako se oslobadja grad za gradom uz 1000+ gubitaka svakog dana... To je fizicki nemoguce...
Da ne pricamo o tvom blamiranju sa izostavljanjem Abramsa i Bradlija sa spiska vizuelno potvrdjenih, izmisljenih gubitaka.

do sada u tri godine izgubili pola vojske i 600 000 vojnika.
Je l' i to vizuelno potvrdjeno ili...?
Ko onda oslobadja grad za gradom?
osim što su Rusi u Ukrajini prvi put vidjeli WC školjke i pomamili se za njima.
Vec sam pitao to, a ti si zgodno precutao, kao sto ces i sad precutati ocigledno, nemogucu, laz.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/page-55#post-48803761
A odakle WC skoljke i ves masine u Ukrajini?
Ako nemaju WC skoljke i ves masine u Ruskoj federaciji pa moraju ih kradu, kako ih imaju u Ukrajini?
Ukrajina je jos jadnija i bednija od Ruske federacije jer je pod Ruskim uticajem decenijama, zato i hoce da se udalji i priblizi EU, odakle onda WC skolje i ves masine u Ukrajini ako ih po Ruskooj federaciji nema?

WOW, vidi!
Neka slicica!
Neka ista slicica prekopirana gore i dole na koju je neko stavio razlicite godine u uglovima.
Ma, mora da je istina!
Verovacu u to. Sta mi drugo preostaje.
Ipak je slicica u pitanju!

Reci mi koliko si ocajan na skali od 36miliona do Mej Bagrami?

Sta me briga ko i gde kaze, zanima me cime to moze da pokaze?

Vizuelno potvrdjeno je samo tvoja laz iz ocaja i nemoci.
Pitao sam te odavno navedi mi 2 primera gde i kako su nastradali neki od oni 1000+ svakodnevnih gubitaka Ruskih trupa. I to bez gledanja kako se oslobadja grad za gradom uz 1000+ gubitaka svakog dana... To je fizicki nemoguce...
Da ne pricamo o tvom blamiranju sa izostavljanjem Abramsa i Bradlija sa spiska vizuelno potvrdjenih, izmisljenih gubitaka.
Po 4753. put

https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1

Za svaki navedeni gubitak postoji sa strane link na sliku ili video svake pojedine stavke.

RUSKA DUMA USVOJILA VOJNI PAKT SA SEVERNOM KOREJOM!​

Brzo izglasana podrška "sveobuhvatnom strateškom partnerstvu" Putina i Kima​

Припрема за долазак 100 000 малих жутих корејанаца који за почетак неће улазити у Украјину али ће појачати руску границу са Украјином.
Руси ће добити неицспрне количине јефтиних граната и муницију а Кореја?Па добиће леђа.Зар је требало чачкати Русе у Украјини?
Коме је ово требало?Добиће сада Иран и Кореју наоружану до зуба са нуклеарним и хиперсоничним оружјем које може један носач авиона нулирати за кратко вријеме.Американци су постали као никада до сада рањиви.

https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1

Za svaki navedeni gubitak postoji sa strane link na sliku ili video svake pojedine stavke.
WOW, vidi, Ima slicica, a nema ni kad ni gde ni sta...
A i moze da se stavi sta bilo, kako to da se vidi i bude jasno samo sa slike?
Uostalom, bas me zanima sta kace propagandni kanali BlackRock zemlje... Kao i ovo:

A onaj misteriozni izostanak Abrasa i Bradlija sa spiska, nista a? To je stvarno i zapravo vizuelno potvrdjeno vise puta, pa valjda i ne moze da ide na spisak izmisljenih lazi.
A ono o WC skoljkama, isto nista, a?

WOW, vidi, Ima slicica, a nema ni kad ni gde ni sta...
A i moze da se stavi sta bilo, kako to da se vidi i bude jasno samo sa slike?
Uostalom, bas me zanima sta kace propagandni kanali BlackRock zemlje... Kao i ovo:

A ono o WC skoljkama nista, a?
Tražio si dokaze, dobio si. Ako nađeš neku grešku javi administratoru, iondkubu tome sudjeluje puno ljudi i svaki malo imaju reviziju gdje se uklanjaju dupli navodi i sl.

Ti sad ozbiljno pitaš za Ruse i WC školjke?

Tražio si dokaze, dobio si.
Kako je neka slika necega, ko zna cega, ko zna gde, od ko zna kad, dokaz necega?

Ozbiljno pitam za WC skoljke

dok god karte tih napredovanja obuhvaćaju dva tri polja to je ništa.
Kakvih karata? Ja nisam stavljao nikakve karte...
Zasto napredovalnje? Cilj je unistavanje Nacisticke zive sile i oslobadjanje gradova, naselja i civilnog stanovnista.
a Rusi imaju 10x više gubitaka.
Kako znas?

Poslednja izmena:
Čitava vojna sila navodno Druge sile svijeta napada granicu susjedne države samo da bi do sada u tri godine izgubili pola vojske i 600 000 vojnika. Praktično za ništa, osim što su Rusi u Ukrajini prvi put vidjeli WC školjke i pomamili se za njima.
Kulturno uzdizanje na ruski način.
Pogledajte prilog 1631016
Ти ниси чуо за израз " бициклом на Русију?" :lol: И даље мантрате глупости...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back