- Poruka
- 76.576
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zlo od države
Kao prekuhana hrenovkaCentar Selidova, ili kako bi to neki rekli, pukli Rusi po bokovima
Pogledajte prilog 1631002
Pogledajte prilog 1631003
Popij Normabel, nije ti zdravo ovoliko živciranje radi propalih Rusa.Sve je vizuelno potvrdjeno.
A ti posto si toliko ocajan i zlonameran, i znas ko je sta i odakle preneo, a sve pod zastitom onih koji su odgovorni da sprecavaju provokaciju, ali su isto tako ocajni i zlonamerni pa to dozvoljavaju, onda pricaj i o ovome:
Kako se razmontira elektrana i prenese u delovima u drugu zemlju?
Definisi "propast"?nije ti zdravo ovoliko živciranje radi propalih Rusa.
Sta me briga ko i gde kaze, zanima me cime to moze da pokaze?Imaš i drugih organizacija koje se bave praćenjem rata i imaju slične podatke.
Čitava vojna sila navodno Druge sile svijeta napada granicu susjedne države samo da bi do sada u tri godine izgubili pola vojske i 600 000 vojnika. Praktično za ništa, osim što su Rusi u Ukrajini prvi put vidjeli WC školjke i pomamili se za njima.Definisi "propast"?
Sta god ti kazes...Fsb pravoslavlje zajedno sa Bia pravoslavljem su sekte.
Jeste tako što Putin ubija pravoslavce.
Virshla, shtovani kolega, virshlaKao prekuhana hrenovka![]()
Je l' i to vizuelno potvrdjeno ili...?do sada u tri godine izgubili pola vojske i 600 000 vojnika.
Vec sam pitao to, a ti si zgodno precutao, kao sto ces i sad precutati ocigledno, nemogucu, laz.osim što su Rusi u Ukrajini prvi put vidjeli WC školjke i pomamili se za njima.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/page-55#post-48803761
A odakle WC skoljke i ves masine u Ukrajini?
Ako nemaju WC skoljke i ves masine u Ruskoj federaciji pa moraju ih kradu, kako ih imaju u Ukrajini?
Ukrajina je jos jadnija i bednija od Ruske federacije jer je pod Ruskim uticajem decenijama, zato i hoce da se udalji i priblizi EU, odakle onda WC skolje i ves masine u Ukrajini ako ih po Ruskooj federaciji nema?
WOW, vidi!
Ovaj Bokisha011 Lagisha ne odustaje.Jeste tako što Putin ubija pravoslavce.
Čitava vojna sila navodno Druge sile svijeta napada granicu susjedne države samo da bi do sada u tri godine izgubili pola vojske i 600 000 vojnika. Praktično za ništa, osim što su Rusi u Ukrajini prvi put vidjeli WC školjke i pomamili se za njima.
Kulturno uzdizanje na ruski način.
Pogledajte prilog 1631016
Po 4753. putSta me briga ko i gde kaze, zanima me cime to moze da pokaze?
Vizuelno potvrdjeno je samo tvoja laz iz ocaja i nemoci.
Pitao sam te odavno navedi mi 2 primera gde i kako su nastradali neki od oni 1000+ svakodnevnih gubitaka Ruskih trupa. I to bez gledanja kako se oslobadja grad za gradom uz 1000+ gubitaka svakog dana... To je fizicki nemoguce...
Da ne pricamo o tvom blamiranju sa izostavljanjem Abramsa i Bradlija sa spiska vizuelno potvrdjenih, izmisljenih gubitaka.
Ne budi smiješan, dok god karte tih napredovanja obuhvaćaju dva tri polja to je ništa.Je l' i to vizuelno potvrdjeno ili...?
Ko onda oslobadja grad za gradom
WOW, vidi, Ima slicica, a nema ni kad ni gde ni sta...https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1
Za svaki navedeni gubitak postoji sa strane link na sliku ili video svake pojedine stavke.
Tražio si dokaze, dobio si. Ako nađeš neku grešku javi administratoru, iondkubu tome sudjeluje puno ljudi i svaki malo imaju reviziju gdje se uklanjaju dupli navodi i sl.WOW, vidi, Ima slicica, a nema ni kad ni gde ni sta...
A i moze da se stavi sta bilo, kako to da se vidi i bude jasno samo sa slike?
Uostalom, bas me zanima sta kace propagandni kanali BlackRock zemlje... Kao i ovo:
A ono o WC skoljkama nista, a?
Kako je neka slika necega, ko zna cega, ko zna gde, od ko zna kad, dokaz necega?Tražio si dokaze, dobio si.
Kakvih karata? Ja nisam stavljao nikakve karte...dok god karte tih napredovanja obuhvaćaju dva tri polja to je ništa.
Kako znas?a Rusi imaju 10x više gubitaka.
Ти ниси чуо за израз " бициклом на Русију?"Čitava vojna sila navodno Druge sile svijeta napada granicu susjedne države samo da bi do sada u tri godine izgubili pola vojske i 600 000 vojnika. Praktično za ništa, osim što su Rusi u Ukrajini prvi put vidjeli WC školjke i pomamili se za njima.
Kulturno uzdizanje na ruski način.
Pogledajte prilog 1631016
Pusti ih neka plaču manje će piškitPlači Bokiša, plači, ali znaj da neće biti lakše, juče je bio možda najgori dan za ukrovermaht od početka SVO, čekaju vas još gori.
Propagandne bajke ukro gestapoa su sve smešnije i besmislenije, ne zaboravi da piješ dosta vode dok ih gutaš, da se ne zadaviš.
Ти ниси чуо за израз " бициклом на Русију?"И даље мантрате глупости...
Koliko je tebi godina?Ozbiljno pitam za WC skoljke