Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.551
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само да се ови Кинези и Корејци после неког времена не одлуче да прошетају до Кремља - видели смо да ВВП није могао да заустави неколико хиљада Вагнeроваца, а камоли неколико стотина хиљада. Кинеску "мудрост" не треба потцењивати.Para ti ide na uši.
Čekaj da se uključe ostali iz pokreta otpora, treba utrenirati sve te Irance i Kineze.
i tako to vec 11 godinaBogat ulov NATO nacccosa u Casovom Jaru danas
Ima nekih veprova kapitalaca
i tako to vec 11 godina![]()
![]()
Južna Koreja je kažnjena za onih pola miliona granata prošle godine.Juzna Koreja ce kazniti Putina. Nebi me cudilo da sada Ukrajincima poklone nekoliko milijuna 105mm granata.
Demilitarizacija Rusije ce se nastaviti ubrzanim tempom, sve do raspada ruskog sveta.
Само да се ови Кинези и Корејци после неког времена не одлуче да прошетају до Кремља - видели смо да ВВП није могао да заустави неколико хиљада Вагнeроваца, а камоли неколико стотина хиљада. Кинеску "мудрост" не треба потцењивати.
nisu ukrajinci kapitulirali ni posle 11 godina ratovanja nece ni sadaPobise vas Rusi sve do jednog. Ko je otisao u Kursk kuci se moze vratiti samo u drvenom odelu.
A mnogi ni to.
Predajte se i kapitulirajte dok ste jos zivi.
Rusi su milostivi gospodari.
Jel ima ovo na ruskom ?
Putin odbija bilo kakvo primirje sa vama.
Ide se na rat do istrebljenja. Ruskog ili vaseg .
Jel ima ovo na ruskom ?
sve što postiraš je na američkom jeziku![]()
Желим и вам таквог господара! Ако Бог да!Rusi su milostivi gospodari
Желим и вам таквог господара! Ако Бог да!
Koliko ste vi otišli u aut to je tragikomično....Само да се ови Кинези и Корејци после неког времена не одлуче да прошетају до Кремља - видели смо да ВВП није могао да заустави неколико хиљада Вагнeроваца, а камоли неколико стотина хиљада. Кинеску "мудрост" не треба потцењивати.
Vepra Čanka Nevaspitanog Nenada.
Нове руске трупе....нема више православаца који желе карту у једном правцу......Бог их благословио. Амин
Pogledajte prilog 1628623
Пјонгјанг за Мосвку, За отаџбину, За браћу Србе! Ура!
Para ti ide na uši.
Čekaj da se uključe ostali iz pokreta otpora, treba utrenirati sve te Irance i Kineze.
Само да се ови Кинези и Корејци после неког времена не одлуче да прошетају до Кремља - видели смо да ВВП није могао да заустави неколико хиљада Вагнeроваца, а камоли неколико стотина хиљада. Кинеску "мудрост" не треба потцењивати.
Borisa muče njegove sanstefanske halucinacije, a zna da od toga nema ništa ni sada, a tek posle sloma Ukrajine.Koliko ste vi otišli u aut to je tragikomično....
Koji li strahovi tebe teraju da ovoliko glupetaš? Budi makar malo realan, ovo je već komično.Juzna Koreja ce kazniti Putina. Nebi me cudilo da sada Ukrajincima poklone nekoliko milijuna 105mm granata.
Demilitarizacija Rusije ce se nastaviti ubrzanim tempom, sve do raspada ruskog sveta.
Da se pripremi odmetnuto ostrvo: još ima vremena za ujedinjenje mirnim putem, a i status bi tako bio bar milion puta bolji, ali oni slušaju Nulandovku.
Срби су капитулирали на КиМ одавно, Вучко докосурио.nisu ukrajinci kapitulirali ni posle 11 godina ratovanja nece ni sada
jel bi ti pristao da srbi kapituliraju na kosovu?
Ma milijarde granata...Juzna Koreja ce kazniti Putina. Nebi me cudilo da sada Ukrajincima poklone nekoliko milijuna 105mm granata.
Znaci uslo u drugu deceniju. To je skoro 30 godina....i tako to vec 11 godina![]()
![]()
I za trolovanje je previse toksican.Koji li strahovi tebe teraju da ovoliko glupetaš? Budi makar malo realan, ovo je već komično.
Ne znam... mozda Ilja Kiva? Serhilj? Sta ti ja znam..... Denis Voronjenkov? Oles Buzina? ......Šapoval?koga su likvidirali?
Која бре Молдавија? Руси већ 3 године не могу да прођу Дњепар. Овим темпом и жртвама биће им потребно 20 година и кинеска војска да стигне до доњег тока Дунава.ko bi mogao da dođe na red posle Ukrajine i Moldavije?