Ruske snage oslobodile su naselje Krasni Jar u Narodnoj Republici Donjeck.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po izvestajima osvojili su ogromne povrsine i sad rusi polako vracaju velike delovePa tako i jeste samo je Rusija ogromna pa su i pogranična sela velika površinski.Šta su realno osvojili?
Zar nisu ovo rusi osvojili jos travnja 2023??Ruske snage oslobodile su naselje Krasni Jar u Narodnoj Republici Donjeck.
Pogledajte prilog 1626717
Velike površine šume i livada.Imaš li ti uopšte predstavu kolika je Rusija?po izvestajima osvojili su ogromne povrsine i sad rusi polako vracaju velike delove
jel puno veca od ukrajine?Velike površine šume i livada.Imaš li ti uopšte predstavu kolika je Rusija?
HIMARS skraćuje rusku terensku vojnu obuku na minimum.
DomoljUpče, Himars očigledno smanjuje i ukijevsku teritoriju. Svaki put kad ga koriste Ukiji izgube neki gradHIMARS skraćuje rusku terensku vojnu obuku na minimum.

I dozivotno pride.HIMARS skraćuje rusku terensku vojnu obuku na minimum.
I nece se zavrsiti dok se svi ne pokokaju.
jjjebeliga , e nes ti meni pobeci iz tora.To iz vizure Kremlina gde je svaki njihov rob strašan dasa (Lukašenko, Džong-un, Orban, Đavo, Vučić)
a svako ko je protiv sovjeta mora biti kanibal (Kamala Haris, Isus Hrist, Majka Tereza).
To je toliko providno. Kao što za Kursk kažete da je u pitanju nečuvena agresija, a bio vam je lep provod kad je Putin krao žito i kidnapovao mališane
I dalje imaš PTSD od mojih upisa?jjjebeliga , e nes ti meni pobeci iz tora.
oma ides u tor
Da su Rusi glupi kao sto ti mislis ne bi imali onoliku Rusiju, vec neku malu konjusarnicu kao tiA da pitas neku Rusku majku, ciji je sin poginuo u Ukrajini, jel branio svoju zemlju ili je poginuo uzalud... Znas kako kazu, lako je tudjim po gloginju mlatiti, a to upravo ti radis.

Bila je veća pre 1991, od tad se skupljate kao džemper na pranju 80 stupnjeva sa Bohor izmekšivačemDa su Rusi glupi kao sto ti mislis ne bi imali onoliku Rusiju, vec neku malu konjusarnicu kao ti![]()
Tvoji neka stvore i 10 deo onoga sto je Rusija danas pa mozemo da pricamo.Bila je veća pre 1991, od tad se skupljate kao džemper na pranju 80 stupnjeva sa Bohor izmekšivačem
Oni su se odrekli kolonijaTvoji neka stvore i 10 deo onoga sto je Rusija danas pa mozemo da pricamo.
ne znam sta pricas i ko je od Balkanaca imao kolonijeOni su se odrekli kolonija
Odlučili su da ropstvo nad čovekom nije put napred