Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
Ово је нека укарска пропаганда.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је нека укарска пропаганда.
U istoj meri kao i ubijanje Kirilova.U pravu si, to bi bilo dobro delo.
sve dok i odesa ne pristupi rusiji , , ne bi trebalo da stajuVreme je za mir, Rusija je ostvarila ciljeve. Krim,Donjeck ,Lugansk nema sanse Ukrajinci da povrate. Pravoslavni Rusi i Ukrajinci koji govore ruski su pripojeni Rusiji. Naravno da ne racunaju na ukrajinske katolike.
jok - ljudi.Advanced Pilot Training za sta ?..za zaprasivanje komaraca
Fali AMD.
саће да премонтирају погоне на тенкове....ће буде посла видим
Hahahaha“Ništa posebno, samo novinar CNN-a, Frederick Pleitgen, koji je mjesecima radio u Ukrajini i navodno bio u regiji Kursk s ukrajinskim oružanim snagama, iznenada se našao u Moskvi na mjestu terorističkog napada i snima svoj izvješća.
Iskreno, ne prestajem biti zadivljen.”
Htio sam reći da sam ostao bez riječi, ali ništa me više ne iznenađuje odlukama Kremlja
poznati su rusi po humanosti i poštenjuNe mora.Ali poštuje ugovorene obaveze.Ne pravi d*pe od usta kao zapadni lopovi.
Продавачи и купци магле никад неће укапирати да реалну робуPrenose ga kroz Ukrajinu i u tankerima. Masovno. I to ko zna jos koliko dugo...
Jos ćete vratiti Messerschmitt 109 i od njiha napraviti čudo od tehnike
Moglo je to tamo 1930tih, nije više tako jednostavno.саће да премонтирају погоне на тенкове....ће буде посла видим
Progone nedužne agente CIA.Sramota.“Ništa posebno, samo novinar CNN-a, Frederick Pleitgen, koji je mjesecima radio u Ukrajini i navodno bio u regiji Kursk s ukrajinskim oružanim snagama, iznenada se našao u Moskvi na mjestu terorističkog napada i snima svoj izvješća.
Iskreno, ne prestajem biti zadivljen.”
Htio sam reći da sam ostao bez riječi, ali ništa me više ne iznenađuje odlukama Kremlja