Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.415
Pogibija Ukro transportera:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bla bla bla, čudo je engleska wikipedia "pametan" si bravoPre nego šta počneš da se praviš pametan, proveri
Hremiach (Ukrainian: Грем'яч) is a village in Novhorod-Siverskyi Raion, Chernihiv Oblast, northern Ukraine. The village is the northernmost point of Ukraine.
Muravii village in Novhorod-Siverskyi Raion, Chernihiv Oblast, Ukraine
- Muravyi
- Muravi

Dobro genije, da li su ta dva sela u harkovskoj oblasti, kako nadmeno i sa visoka tvrdiš?bla bla bla, čudo je engleska wikipedia "pametan" si bravo![]()
Take that, Putin!
![]()
apsolutno nebitno, a nisam stigao da otvorim vikipediju,tu su negde na granici oblasti i onako su te oblasti izmišljene u vreme boljševika kao i sam ukrajinaDobro genije, da li su ta dva sela u harkovskoj oblasti, kako nadmeno i sa visoka tvrdiš?
Da, nebitno je. To šta nisi ''otvorio'' ništa i proverio te nije sprečilo da pobijaš lokaciju mesta koju sam ispravno naveo.apsolutno nebitno, a nisam stigao da otvorim vikipediju,tu su negde na granici oblasti i onako su te oblasti izmišljene u vreme boljševika kao i sam ukrajina
Гугл преводилац није ми помогао да ово растумачим.Ti da znaš kako funkcioniše međunarodno pravo i odnosi ne bi se svojatao sa drugim državama i narodima, nije ti ovo pijaca.
Pravo i zakoni postoje baš zbog istorije i ljudi poput tebe koji bi prebili bivšu ženu zato što ste u prošlosti bili u braku-porodici.
Te glupe priče prolaze možda kod male dece.
naveo si imena vukojebina a potom koja je oblast što je nebitno video na vikipedijilokaciju mesta koju sam ispravno naveo.
Aman više, nije nebitno, zeznuo si se, priznaj i nastavi dalje umesto što se ponašaš kao neko derište.naveo si imena vukojebina a potom koja je oblast što je nebitno video na vikipediji
Nisam ja ništa gledao, dok nisi 'autorativno'' ustvrdio da sam naveo pogrešnu oblast.naveo si imena vukojebina a potom koja je oblast što je nebitno video na vikipediji
ja sam to napisao u formi pitanja višel, a aposolutno nebitne granice oblasti koje su boljševici crtali Melitopolj je formalno Zaporoška pa je bio u sastavu DNR-aAman više, nije nebitno, zeznuo si se, priznaj i nastavi dalje umesto što se ponašaš kao neko derište.
Bokiša i pojmovi.Гугл преводилац није ми помогао да ово растумачим.
Верујем да ни сам немаш појма шта си овде написао.
Otvorili su potpuno novi front, daleko od Harkova.ja sam to napisao u formi pitanja višel, a aposolutno nebitne granice oblasti koje su boljševici crtali Melitopolj je formalno Zaporoška pa je bio u sastavu DNR-a
видећемо како ће све одвијати ствариOtvorili su potpuno novi front, daleko od Harkova.
Jeste bitno.
Daj taj snimak!Ovo je snimak udara Ruskih suhoja sa FAB-500, blizina Harkova. Snimak je od maja prosle godine.
Bombe koje su medju prvima opremljene novim sistemom za upravljanjem i korekcijom putanje. Ovaj snimak ima ovde bas na ovoj temi , sa platforme X i telegrama.
Ali lepo je sto ste ponovo pustili ovaj snimak, samo ste ga predstavili kao Ukrajinski.
F16-tice su unistene. Niko ih vise ne pominje. Batalite tu glupu pricu. Vase gluposti nece promeniti situaciju na terenu niti na bilo koji nacin pomaze Ukrajini.

Imaju kao i tiA, zasto zapad mora da prodaje automobile Rusiji? Zasto ne prodaje samo sebi? Zasto Rusiji? A da ..... Rusi imaju para....

Русија се из околине Кијева није повукла као залог преговора у Истанбулу, већ зато што је истрпела бамбусањеу правац Кијева је много боље ићи из Белорусије као што је било урађено на почетку а онда је се Русија повукла зарад "преговора у Истанбулу"
Najveća greška je bilo tetošenje Ukropistanaca na početku, pa Klovnovi Ukri su ‘ladno demonstrirali protiv njih, bez ikakvih konsekvenci po sebe.у правац Кијева је много боље ићи из Белорусије као што је било урађено на почетку а онда је се Русија повукла зарад "преговора у Истанбулу"
највећа грешка од почетка операције је то била, видело се тада и касније се ипоставило као тачно....мада после завштека борби оку Суџе мора се наставити ка Сумију, онда би ово могло бити капитално....
Znaš ti vrlo dobro šta sam ja napisao.Гугл преводилац није ми помогао да ово растумачим.
Верујем да ни сам немаш појма шта си овде написао.
Шта је овде твоје запажање, заправо?Hronika ekonomskog samoubistva
![]()
Ma Napoleon se sa bliskig Istoka prebacio ovde? Kako li će sad Ukri sa Trampom, pokušali su i da ga ubiju preko svog ludog lobiste.Русија се из околине Кијева није повукла као залог преговора у Истанбулу, већ зато што је истрпела бамбусање